Kalori Arkadaşım

ben takipteyim kızlar sizi. şuanda diyet yapamadığım için burda yazı yazmaya yüzüm yok gibi oluyor ondan birazda. okuyup okuyup kaçıveriyorum

kızlar dünkü kalorilerim 1600 civarındaydı ama sabah geçen haftaya göre + da değilim

Günaydın kızlarrrrr...
O kadar feci durumdayım ki anlatamam, uzuuunnnnnn bir aradan sonra spora başladım, ve beni mahvetti, başından sonuna kadar yaptım videoyu ve sabah yataktan sürünerek kalktım resmen.
Şu anda merdiven inip çıkmak eziyet resmen, birazdan kas gevşetici yutacağım bi tane, yoksa günü bitiremeden ben öleceğim.

Günaydın kızlar nasılsınız ? Haftanın ortanca günündeyiz hafta sonuna 2 güncük kaldı :)
Cumartesi günü Ozan efendiye kahvaltıya gidiyorum , o sebeple haftanın ortasında olacağımıza son gününde olaydık daha iyiydi, ama bu da iyi tabii, bugün pazartesi de olabilirdi.
günaydınn sinoki bu hafta nasıl uyumak istiyorum anlatamam uyku gözlerimden kollarımdan paçalarımdan akıyor resmen

bu arada kilom aynı gr oynama yok hafta sonu baya - lerdeydim ama bu uyku ve yorgunluk hali tartıda + olarak çıktı
Acaba bu hafta ben de yorgunluktan kendimi şiş hissediyor olabilir miyim
ben takipteyim kızlar sizi. şuanda diyet yapamadığım için burda yazı yazmaya yüzüm yok gibi oluyor ondan birazda. okuyup okuyup kaçıveriyorum
Aramıza dön artık, neşemizi bulalım

Tatlım 34bta26 ya katılıyorum aramıza dönsene niye böyle yapıyorsun sıkıldın mı bizden

yoo 11 civarında yatıp sabah 06:25 te kalkıyorum

Kız aynı yatıp hemen hemen aynı kalkıyoruz. Bana arkadaşlarım erken yatıyorsun derdi bende kendimi kötü hissederdim demekki sorun onlarda
canım okuyup okuyup sende hem diyete hem aramıza dönüversen nasıl olur
Katılıyorum

kızlar dünkü kalorilerim 1600 civarındaydı ama sabah geçen haftaya göre + da değilim

Ne yedin sen öyle 1600 kalorilik

Kız Allah seni iyi etsin çok güldüm yorumuna seni gözlerimin önünde hayal ediverdim bir an sürünerek yataktan kalkışını felan
İnş Kas gevşetici işe yarar bu akşamda yap yoksa bunca acıyı boşuna çekmiş olursun

Oooooo hadi yine iyisin bende cuma - cumartesi kaynanama gidecem sanırım nasıl ama

Eğer çok yorgunsan ondan şişik hissediyorsundur. Yeşil çay içiyor musun?

Herkes hafta sonunu bekliyor

walla 11 de yattığımda bile uykumu alamıyorum hele cumaları uyanmak işkence sen kendini kötü hissetme sorun onlarda

ne yemedim ki akşam nutella yedim eşimde gitmiş sıcak beyaz ekmek almış kahvaltı yapınca zaten kaloriler uçuyor öğlende biraz uçmuştum akşam 1 saat bisiklet çevirdim bu sabah da 2 kuru kayısı yiyip çıktım evden böyle telafi ediyim

walla 11 de yattığımda bile uykumu alamıyorum hele cumaları uyanmak işkence sen kendini kötü hissetme sorun onlarda

Sende cumartesi ve pazar erkenden uyanıyor musun?
Ben pazar günü bile 7 de ayaktayım sabah erken kalkıyorum ki akşam uykum gelsin yatarken zorluk çekmeyeyim
benim kaynanam geldi dün. gelmezolasıca

Gözünaydın mı desek ne desek bilemedim

Hii sıcak ekmek ve nutella diyet düşmanı 2 leziz yiyecek

Ben pazar günü bile 7 de ayaktayım sabah erken kalkıyorum ki akşam uykum gelsin yatarken zorluk çekmeyeyim

kimse dokunmasa 9 da uyanıyorum

gözün aydın diyenlere darısı başınıza der başka da bişey demem

Canım elimden geldiğince bırakmadan yapacağım, artık sıkılaşmam gerek çünkü kilo veremiyorum sanırım ideal kilom bu, o yüzden sıkılaşarak incelmem lazım. Yeşil çay her gün en az 1 kez içiyorum.
Herkes hafta sonunu bekliyor
Taaa ramazandan önce evde başbaşa kahvaltı yapmıştık, özledik yalnız olmayı
Ben de hiç uykumu alamıyorum ya, her zaman her koşulda uykum var, ama hafta sonları da senin dediğin gibi 9 da ayaktayım

gözün aydın diyenlere darısı başınıza der başka da bişey demem
İyi anlaşabiliyor musunuz? Sen kaç yıllık evliydin kız

Oooo başbaşa romantik romantik çifte kumrular sizi
Benim kayınvalidem yok
Olacak elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…