Kalori Arkadaşım

bence buna başlangıç kilomuz ve son kilomuzla olursa daha iyi olur gibi canım...

Tebrikler canım menün için ama muz ve leblebiden uzak durun diyorlar sanırsam muz kabız yapıyo ve leblebide kilo yapıyo uyarayım

dedim tabi yine en iyisini sen bilirsin

Canım bu sadece 2 haftalık bir tablo başlangıç kilolarını ve aylık sonuçların olduğu tabloyu şubat ayında başlatacaz

Son düzenleyen: Moderatör:

canım muz biraz sakıncalı olabilir doğru diuosun ama vitaminlerimi eksik etmek istemiyorum bebek emziriyorum banada bişey kalsın dye leblebide öneriyorlar diye duydum bende hemde tok tutuyo

canım muz biraz sakıncalı olabilir doğru diuosun ama vitaminlerimi eksik etmek istemiyorum bebek emziriyorum banada bişey kalsın dye leblebide öneriyorlar diye duydum bende hemde tok tutuyo

Bebişin varsa ye tabi vitaminsiz kalmaLeblebi için öyle duydum canım bilemiyorum:44: (1 avuç beyaz leblebi 145 kalori ve sarı leblebide 155 kalori)

Selam kızlar...

Ben dünden bugüne kalori sayarak diyete başladım. Günlük maksimum 1815 kalori, ben dünü 1200 kalori ile kapattım tahminim bugün de öyle biter. :) 15 gün boyunca tartılmıcam bakalım bu yöntem işe yaracak mı :)

enginar yemenizi tavsiye ederim , enginarla 6 kilo verdim ben:) zamanı değil ama zayıfladığımı bildiğim için dondurulmuş alıyorum.sadece öğlenleri iki tane çiğ olarak üzerine limon sıkaraak akşama kadar tok kaldığımı biilirim:)

Maalesef ki leblebi de muz da kabız yapıyor. Benim kabızlık problemim var, muzu çok sevdiğim halde yiyemiyorum, uzun zamanda bir cesaret edebiliyorum.

canım ingiliz karbonatı iç bi bardağa bi çay kaşığı at kabızlık falan kalmaz

Yahu o dediğin şeyi günlerce denedim ama bana bi faydası olmadı, üstüne sanki midemde şişlik yaptı. Benim sistemimi en iyi çalıştıran şey yoğurt, her gün düzenli yersem her gün tuvalete çıkabiliyorum. En kötü ihtimalle her akşam yatmadan önce bir su bardağı suya bir çorba kaşığı saf zeytinyağı karıştırıp hüpletiyorum :)

Mrb kızlar ben de kalorisayangillerdenim :)
Bu konularda yeniyim kalorisepeti iyi mi sizce?

Iyi akşamlar şekerler. Sohbet maşallah ne güZel nazarlar değmesin. Kızlar biliyorsunuz artık Hergün ne yediğimizi yazıyoruz ama biliyorsunuz ki bu kalori diyeti bu yüZden günü kaç kalori ile kapattığımızı da yazalım sizede uyarsa tabi listenin altına yazalım bence.

Bende çok zor durumdayım malesef hep takviyelerde ihtiyacını karşılıyorum

Merhaba hoşgeldin aramıza ben diyetarkadaşımı kullanıyorum kolay ve rahat bir bak istersen

Hoşbuldum teşekkür ederim :)
Kalorisepetini kullanıyorum şimdi ona alıştım ya değiştiresim yok ama bi bakayım yine de daha iyidir belki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…