bence buna başlangıç kilomuz ve son kilomuzla olursa daha iyi olur gibi canım...
Tebrikler canım menün için ama muz ve leblebiden uzak durun diyorlar sanırsam muz kabız yapıyo ve leblebide kilo yapıyo uyarayım
dedim tabi yine en iyisini sen bilirsin
Canım bu sadece 2 haftalık bir tablo başlangıç kilolarını ve aylık sonuçların olduğu tabloyu şubat ayında başlatacaz
canım muz biraz sakıncalı olabilir doğru diuosun ama vitaminlerimi eksik etmek istemiyorum bebek emziriyorum banada bişey kalsın dyeleblebide öneriyorlar diye duydum bende hemde tok tutuyo
sabah kalvaltıyı yazmıştım...
ara: 1 avuç kuru üzüm ve leblebi
10 tane badem
öğle: 1 kase kaymaksız yoğurt
5 tane yulaflu bisküvi
ara: 1 tane muz
akşam: 1 porsiyon patlıcan yemeği
1/2 porsiyon salata
2 dilim kepekli ekmek
ara: sütlü türk kahvesi 1 fincan
10 gr bitter çikolota
toplam 1000 kalori günü tamamlıyorum...
Maalesef ki leblebi de muz da kabız yapıyor. Benim kabızlık problemim var, muzu çok sevdiğim halde yiyemiyorum, uzun zamanda bir cesaret edebiliyorum.
Maalesef ki leblebi de muz da kabız yapıyor. Benim kabızlık problemim var, muzu çok sevdiğim halde yiyemiyorum, uzun zamanda bir cesaret edebiliyorum.
canım ingiliz karbonatı iç bi bardağa bi çay kaşığı at kabızlık falan kalmaz
buna ihtiyacım vardı hemen muz yemeliyim teşekkür ederim incirimm
Mrb kızlar ben de kalorisayangillerdenim :)
Bu konularda yeniyim kalorisepeti iyi mi sizce?
Yahu o dediğin şeyi günlerce denedim ama bana bi faydası olmadı, üstüne sanki midemde şişlik yaptı. Benim sistemimi en iyi çalıştıran şey yoğurt, her gün düzenli yersem her gün tuvalete çıkabiliyorum. En kötü ihtimalle her akşam yatmadan önce bir su bardağı suya bir çorba kaşığı saf zeytinyağı karıştırıp hüpletiyorum :)
Merhaba hoşgeldin aramıza ben diyetarkadaşımı kullanıyorum kolay ve rahat bir bak istersen
Hoşbuldum teşekkür ederim :)
Kalorisepetini kullanıyorum şimdi ona alıştım ya değiştiresim yok ama bi bakayım yine de daha iyidir belki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?