Iyi akşamlar şekerler. Sohbet maşallah ne güZel nazarlar değmesin. Kızlar biliyorsunuz artık Hergün ne yediğimizi yazıyoruz ama biliyorsunuz ki bu kalori diyeti bu yüZden günü kaç kalori ile kapattığımızı da yazalım sizede uyarsa tabi listenin altına yazalım bence.
İyi akşamlar şekercim :)
Ben bugün 1101 kalori ile kapattım, sanırım ilk gün için fena rakam değil. :)
Bu arada tavsiye ettiğin gibi diyetarkadaşımı kullandım, gayet hoşuma gitti. Teşekkürler.
Sevindim memnun kalmana :) iyi ama 1000 geçmemeye özen göstermek lazım canım daha risksiz olur bence
bende kalori sepetini kullanıyorum bir avuç leblebi 20 kalori tatlım her yerde değşik...Bebişin varsa ye tabi vitaminsiz kalmaLeblebi için öyle duydum canım bilemiyorum:44: (1 avuç beyaz leblebi 145 kalori ve sarı leblebide 155 kalori)
Sabah kalori hesabı yapmak gibi bi niyetim yoktu, canım börek istedi diye hüplettim gitti. Sonra bu konuyu görünce aklıma yattı, sakin devam etmeye çalıştım ama kalorilerin büyük kısmını börekten almış oldum. Yarın daha bilinçli olacağım.
Günaydın kızlar topik bayağı hareketlenmiş çok sevindim hem güzel fikirler çıkıyor hemde insan daha da azimleniyor maşallah
Kaloriyi söylemek mantıklı geldi bana da canı topiğimizin kurallarını söyle bir toparlarsak
1-Hergün menü paylaşımı yapılacak
2-Günü kaç kaloriyle bitirdiysek paylaşılacak
3-Cuma günü öğlene kadar kilo bildirimi yapılacak
hepinize günaydınlar
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın hepsi hoşgelmiş
Bugünki menümü paylaşıyorum.
Sabah 1 su bardağı limonlu ılık su
1 haşlanmış yumurta
kibrit kutusu kadar süzme peynir.
2 kaşık patates yemeği (akşam çok heves ettiydim ondan sabah hemen yedim )
Arada 1 porsiyon meyve
Öğlen : 1 porsiyon brokoli
1 porsiyon fırında tavuklu patates yemeği
1 adet dost ayran
Akşama sadece bitki çayı içmeyi planlıyorum
ortalama hepsi 900 kalori olacaktır.
ve büyük patron kuralları dizeren güzeli böyle olması canım süper olacak gidecek kilocuklar inşallah.
bende sana katılmak isterim spora başladım bu 3.haftam bi kaç gündür de kalori sayıyorum kaç kalori almalayım en fazla bilmiyorum ama umutluyum işe yarayacağındanMerhaba diyet yapan, kalori hesabı yapan, spor yapan, zayıflamak için benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlarım merhabaaaa
Yaşım 23 boyum 1.67 ve malesef kilom 85Henüz evli değilim ama elbet bir gün evlenecem benimle birlikte zayıflamak
isteyen azimli diyet arkadaşları arıyorum birbirimize destek ve kuvvet vererek gelin birlikte zayıflayalımSeçim konuşması gibi oldu
ama
Alişverişe gidince istediğim yada beğendiğim kıyafetlerde gözüm kalsın istemiyorum içimde ukte olacak o her neyse
Ben kalori takibi yapıyorum herhangi bir diyet listem yok hergün kendimce spor da yapmaya çalışıyorum çok fazla nefesim kesiliyor
yaşlı nineler gibisağlıklı bir şekilde kilo verip sağlıklı zayıf bir bayan olcam inşallah amin
Bana katılmak isteyen var mı???
bende sana katılmak isterim spora başladım bu 3.haftam bi kaç gündür de kalori sayıyorum kaç kalori almalayım en fazla bilmiyorum ama umutluyum işe yarayacağından
hoşbuldum arkadaşım 61.4 ile başladım spora ideal kilom 52 inşallah ulaşabilirim kısa zamanda:2: en azından bahar ayına zayıflamış olarak girmek istiyorumHoş geldin canım çok sevinirim katılırsanCanım kalori takibi yapan bir siteye üye ol (diyetarkadaşım,fittingo,kalori sepeti
vs) oralarda hem günlük kaç kalori aldığını hesaplarsın hem de alman gereken günlük kalori miktarını görürsün ben de bu
uydulamayla kilo veriyorum canım umudun daim olsun
hoşbuldum arkadaşım 61.4 ile başladım spora ideal kilom 52 inşallah ulaşabilirim kısa zamanda:2: en azından bahar ayına zayıflamış olarak girmek istiyorum
hoşbuldum arkadaşım 61.4 ile başladım spora ideal kilom 52 inşallah ulaşabilirim kısa zamanda:2: en azından bahar ayına zayıflamış olarak girmek istiyorum
canım günde kaç kalori almalım zayıflamak için
yukarda bir diyetisyenle konuştuğumu yazmıştım canım akşamda azda olsa ye bence uzmanlar öyle diyor enazından yoğurt ye
canikom çok saol. Dikkat edicem.
Kızlar bende mide ağrısı başladı nedendir sizce
Canım geçmiş olsun ağır bir şey mi yedin ki?
canikom çok saol. Dikkat edicem.
Kızlar bende mide ağrısı başladı nedendir sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?