Kalori Arkadaşım

Canım iyi de :) ben yediğim şeylerin kalorisini nasıl hesaplayıp kendimi ayarlayacağım onu düşünüyorum.

Canım yemeği yemeden önce kalorisine bak çoksa yeme yada az yersin artık 1-2 hafta sonra zaten birçok besinin kalorisini öğreneceksin ve ona göre dikkatli diyeceksin

Son düzenleyen: Moderatör:
ay canım bende birazcık kilon var zannettim. 4.3 kilo fzlalık içinmi bu kadar üzülüyorsun

yok üzülmüyorum sadece kendime kızıyorum bu zamana kadar kilo alsam bile hep dengelemeyi bildim ama bu sefer pek bi umarsızım o yüzden
ama sizden ilham alarak dikkat edicem artık

Kalori sepeti . com da da hesapladım, 30.04.2014 tarihine kadar 51 kg olmam için günlük 1067 kal almam gerekiyormuş :/ hangi siteye güveneceğimi şaşırdım.

Bugün bu saate kadar aldığım kalori miktarı 721, 346 kal hakkım kaldı akşam yemeğine :) sevinmek mi gerek üzülmek mi? :)

ben de 539 almışım ama zararlı şeyler yedim maalesef
akşam daha hafif yemeye çalışçam.. ah bi de abur cuburu kesebilsem ve de spor yapabilsem on numara olcak

canım ben diyet arkadaşımdan hesaplıyorum orda yediklerimide yazıyorum ona göre fikir oluyor ama ne yedinde o kadar kalori oldu anlmaadım?? çooook çooook hemde

Sayfaların tamamını okumadım belki daha öncesinden öneren de vardır, ama size tavsiye edeceğim bir site var. diyetarkadaşım diye yazsanız arama motoruna çıkıyor. Hangi besin kaç kalori (markasına göre hatta) hemen görüyorsunuz, üye de olursanız yediğiniz her şeyi lokma lokma kaydedip gün sonunda ne yakmışsınız ne harcamışsınız kaç gram vermişsiniz görüyorsunuz.

teşekkür ederiz bir çoğumuz zaten o siteyi kullanıyoruz..çok güzel kilo vermişsin sen ne nasıl ne yaparak verdin??

teşekkür ederiz bir çoğumuz zaten o siteyi kullanıyoruz..çok güzel kilo vermişsin sen ne nasıl ne yaparak verdin??
Ooo ben o zaman kime neyi tavsiye etmişim. :)

Ben o siteyi 3 haftadır takip ediyorum çok hoşuma gitti. Ben eylülün başında başladığımda diyetisyensiz olmaz diye düşünerek ilk diyetisyene gittim. Ama diyetisyenin listesini uygulayamadım, çünkü 1 günlük liste içinde ya şunu ya bunu yiyeceksin diye çeşitlendirme yapmamıştı 2 gün sonra hep aynı şeyden fena sıkıldım. Sonrasında kendim az kalorili light ürünler yiyerek verdim biraz da kilo. Bahsi geçen siteye üye olduğumda 66 buçuk kiloydum ve ilk günler ne yediğimi yazarken farkettiğim şey şuydu: Az kalorili diye azar azar ama ne kadar çok şey tüketiyormuşum. Aldığım kalori 1700 ü buluyormuş meğerse. Sonrasında kendime 1100-1200 kaloriyi sınır belirledim, daha fazlasını almamaya çalışıyorum. Öğretmenim, okulla ev arasında yürüyerek (çok hızlı değil) yaklaşık 1 saat 15 dk fark var, evde acil işim yoksa şu aralar çıkışta eve yürümeyi tercih ediyorum. Yolumun üzerinde alışveriş merkezi de var, bir de oraya girdim mi eve dönmem 2 saati buluyor. Bu da 2 saat yürüyüş demek, tramvayla gelip gitsem dahi tramvay durağına gelişte ve dönüşte 15 er dakikalık mesafe var. O da kalori yakmamı sağlıyor haliyle. :)

maşallah maşallah..bende bu hafta başladım kalori düyetine baalım inş ama ben diyettern öte yaşam biçimi olarak görmek istiyorum bunu yani hep böyle gitmeli bence çünkü çokta sağlıklı oluyor bence

Merhaba kızlar nasılsın neler var neler yok bakim

Menümü paylaşayım

Sabah=1 tane kepek ekmekli peynirli tost+ yarım domates+ şekersiz çay

Ara Öğün= 1 tane elma

Öğle=3 tane zeytinyağlı biber dolması+yarım domates+ 1 kaşık yoğurt

Akşam=1 tane portakal+2.5 tane eti form kepekli bisküvi

İşte bugünlük menüm bu kadarr

Son düzenleyen: Moderatör:

bence buna başlangıç kilomuz ve son kilomuzla olursa daha iyi olur gibi canım...

sabah kalvaltıyı yazmıştım...
ara: 1 avuç kuru üzüm ve leblebi
10 tane badem

öğle: 1 kase kaymaksız yoğurt
5 tane yulaflu bisküvi

ara: 1 tane muz

akşam: 1 porsiyon patlıcan yemeği
1/2 porsiyon salata
2 dilim kepekli ekmek

ara: sütlü türk kahvesi 1 fincan
10 gr bitter çikolota

toplam 1000 kalori günü tamamlıyorum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…