Çok istiyorum kilo vermek, özellikle göbüşümden kurtulmak :/
Kaloriyi nasıl hesaplıyoruz? Ve neye göre günde kaç kalori almamız gerektiğine karar veriyoruz?
günlük ihtiyacın olan kaloriyi hesaplıyorsun canım tam hatırlayamıyorum melekciğim diyetarkadaşım da mıydı günlük şu kadar kalori alırsan aylık şu kadar kilı verirsin diye hesaplıyordu oradan hesaplayabilirsin canım göbüş için de spor şart
bu arada teşekkür ederim melekciğim sonuçları yazarım zaten kesin
Çok teşekkür ederim, deneyeceğim :)
Kızlar hesapladım almam gereken kalori miktarını sonuç aşağıdaki gibi.
Hesaplama Sonuçlandı
Kilo kaybetmek için tüketmen gereken kalori: 1298 cal
Günlük alman gereken karbonhidrat miktarı: 195 g
Günlük alman gereken protein miktarı: 32 g
Günlük alman gereken yağ miktarı: 43 g
nasıl sizce?
Hesaplama Sonuçlandı
nasıl sizce?
canım 2 rakamlılara düşüyorsun hayırlısı ile çarçabuk geçer inş.100 günüm kaldı
melinda canım bu defa hepbirlikteyiz kısa süreli olmaz merak etme bende hayatımın en uzun zayıflama çabası içerisindeyimhoşbuldummm başlıyorum vallahi bugün
bakalım inşallah bu sefer kısa süreli olmaz
Detoksunda başarılar canım inşallah faydasını görürsünDikkat ediyorum canım kaçamak yapmıyorum eskisinden az yiyorum ama değişme olmaması çok ilginç bu hastalık bitsin bakalım düzelecek miyim
Melekciğim hastalığın bitiyormuş tartıya bir çıkıyormuşsunki 5 kg gitmişçok güxzel olur . Bu dönemde ister istemez şişkinlikte oluyor vucutta takma kafana sen çok iyi veriyon maşallah
Hesaplama Sonuçlandı
nasıl sizce?
canım bunu nasıl hesapladın. 1298 kalori çok iyi bence. Ben hep 1000 in altına iniyorum yinede bomba gibiyim
canım 2 rakamlılara düşüyorsun hayırlısı ile çarçabuk geçer inş.
/QUOTE]
inşallah canım benim sağol
2 gunluk bır kürdür1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kızlar birisi bu detoksu bana açıklayabilir mi :)
2 gunluk bır kürdür1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kızlar birisi bu detoksu bana açıklayabilir mi :)
Günde 500 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -4.68 kg verirsiniz
Günde 750 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -3.7 kg verirsiniz
Günde 1000 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -2.73 kg verirsiniz
Günde 1250 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -1.75 kg verirsiniz
Günde 1500 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -0.78 kg verirsiniz
ben de 1000i çok geçirmesem iyi olcak.. ahh bi de spor yapabilsem
kaç kilosun canım?
ah canım sorma spor eksikliği bendede mevcutGünde 500 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -4.68 kg verirsiniz
Günde 750 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -3.7 kg verirsiniz
Günde 1000 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -2.73 kg verirsiniz
Günde 1250 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -1.75 kg verirsiniz
Günde 1500 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -0.78 kg verirsiniz
ben de 1000i çok geçirmesem iyi olcak.. ahh bi de spor yapabilsem
çok saol canımtamda o yağsız ayranı anlamadıydım çok teşekkür ederim.canım kahvaltıyı zaten yazıyor aynen öyle olacak ne fazla nede eksik.öğlende yağsız ayranın içine haşlanmış bakliyatlar ve salatalık koyulacak 2 gün saddece bunlar başka bir gıda yok sıvı içebilirsin ama
ayranın içinemi hepsini katacağım onu anlayamadıydım saolsun dapidap gayet güzel açıklamışben yarın bunu yapacağım işte
nesine açıklama istiyorsun canım:)
55.3 kiloyum ve 51 olmak istiyorum
düğün zamanı 51 li kilolara gelmiştim ne güzel.. ki ben 53 ten yukarı çıkan biri de değildim
şimdi çok şiş hissediyorum kendimi göbek, yan kısımlar çok fazla
rica edrim hejira ne demek bu arada merak ettim
buna nerden baktın canım? diyetarkadaşım da başka gösteriyordu da
canım 2 rakamlılara düşüyorsun hayırlısı ile çarçabuk geçer inş.
melinda canım bu defa hepbirlikteyiz kısa süreli olmaz merak etme bende hayatımın en uzun zayıflama çabası içerisindeyim
Detoksunda başarılar canım inşallah faydasını görürsünDikkat ediyorum canım kaçamak yapmıyorum eskisinden az yiyorum ama değişme olmaması çok ilginç bu hastalık bitsin bakalım düzelecek miyim
Melekciğim hastalığın bitiyormuş tartıya bir çıkıyormuşsunki 5 kg gitmişçok güxzel olur . Bu dönemde ister istemez şişkinlikte oluyor vucutta takma kafana sen çok iyi veriyon maşallah
canım bunu nasıl hesapladın. 1298 kalori çok iyi bence. Ben hep 1000 in altına iniyorum yinede bomba gibiyim
Canım iyi de :) ben yediğim şeylerin kalorisini nasıl hesaplayıp kendimi ayarlayacağım onu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?