oo iyi bari sen atlatmış sayılırsın bende iyice salya sümük devamında hafif öksürük ve vucut ağrısı
doğrama haznesi tefalin cam diye daha çok sevdim ama fiyat aralığı olarakda aralarında 40 tl fark var tefal daha pahalı. birde motto 800 w tefal 700 wben çok kararsızım yaa
doğrama haznesi küçük olanı tercih et büyük olanda bi tane soğan doğramak istesen kocaman kasede bıçaklar soğana denk gelmiyor ama küçük olsa daha güzel doğrar
40 TL fark bir şey değilmiş canım ama cam biraz riskli bu tarz ürünlerde bence.
Bir de Bahar'ın baktığı açıdan bakmamıştım ben, büyük olması doğrama açısından zor olabilir.
Ay resmini değiştirsmissin, ben de kim ki bu diyorumbugünde herkes çok yoğun
bayramda çalışabilirimmmmm
sinokiii naptın tatil işini ????
Ay resmini değiştirsmissin, ben de kim ki bu diyorum
Kuzum geçen seferde bayramda çalışmıştın, sana niye bunu yapıyorlar ya
Kızlar hayat aslında o kadar pamuk ipliğine bağlı ki, lütfen sevdiklerinizin ve hayatınızın kıymetini bilin..
Ben de öyle yapacağım... lütfen şu röportajı okuyun..
http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/hayat/26971373.asp
Kanserin son evresindekibenim pc gazetelere engelli kopyalayıp yapıştırırsan okuyabilirim :)
Valla kuzum benim saçlarımda da boya yoktu, yaz başında sadece senin dediğin gibi diplere hiç dokunmadan aralara saçımın iki üç ton açığı renk attırdım. Güneşten açılmış gibi duruyor, sırf değişiklik olsun diye.offf kisme yok yine
kızlar bişi danışacağım benim saçlarımın asıl rengi siyah ve hiç boya yok ben biraz değişiklik istiyorum boyu sütyenimden 2 parmak kısa uzatıp V şeklinde kestirmek istiyorum ama renginde de biraz değişikliğe gitmek istiyorum asıl rengini bozmadan ve diplerini boyamadan bir defaya mahsus aralara yada uçlara renk attırmak gibi sanırım öyle bişi mümkün değil çünkü saç boyayanlardan aldığım bilgilere göre bir defa boya kalsın durumu yok diyorlar boya akıyor renk değişiyor tekrarlaman gerekiyor diyorlar sizce napsamm ??
Valla kuzum benim saçlarımda da boya yoktu, yaz başında sadece senin dediğin gibi diplere hiç dokunmadan aralara saçımın iki üç ton açığı renk attırdım. Güneşten açılmış gibi duruyor, sırf değişiklik olsun diye.
V şeklinde modeli de ben hiç sevmem, bana göre dümdüz kestirmek daha güzel oluyor.
Aralara renk attırman konusunda seni destekliyorum ama diğeri için bir şey diyemeyeceğim.yaa benim saçlarım simsiyah ve en son arkadan öne uzayan modeller varya öyle kestirmiştim şimdi saçlarım uzadı ve o asimetri gitti düm düz gibi oldu normalde kıvırcık ve dalgalı saçlarım kabarmasıda cabası V şeklinde kesip aralara çok belli olmayan bişiler yaparsam sanki biraz hareketlilik olur hem tek renk saç çok düz duruyor ama aralara bişiler yaptırınca dağınıkta olsa hiç bi şekil vermesen de saç daha havalı duruyor
Aralara renk attırman konusunda seni destekliyorum ama diğeri için bir şey diyemeyeceğim.
İyi bi kuaföre gidersen renk konusunu o halleder.
iyi bir kuaför burada hiç bilmiyorum kuaför bu fikir iyice kafama yatsın o zamana kadar bulurum herhalde
günaydınnn kızlarrr ordamısınız ???
nasıl gidiyor kalori sayımları kilo veren var mı?? cumaya az kaldııı cuma çalışmayacak olan var mı??
hejiraaa bu hafta rakip miyiz ???
küçük cem diye bi kuaför var hamamyolun da yazın ben orda gölge yaptırttım. o kadar kalabalıkdı ki anlatamam. bayram öncesiydi. 16 tane masa var her birinde bi kuaför çalışıyor aynı anda. fiyatlarıda öyle pahalı değil. kesimleride güzel. ben ilk kez gittim. memnun kalan çok olmalıki çok aşırı kalabalıkdı. hamamyoluna yolun düşerse bi gir bak içine. ne dediğimi o zaman anlarsın . tarz kesimler yapıyorlar bi de.
günaydınlarr
ben cuma çalışmıyorum yaşasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?