Canım ben hiç dikkat edemiyorum 2 haftadır, o kadar bıraktım ki kendimi, sözde bu hafta toparlanacaktım, olmuyor bi türlügünaydınnn kızlarrr ordamısınız ???
nasıl gidiyor kalori sayımları kilo veren var mı?? cumaya az kaldııı cuma çalışmayacak olan var mı??
hejiraaa bu hafta rakip miyiz ???
Kız sen Dry Dry'mısın?günaydınlarr
ben cuma çalışmıyorum yaşasınnn
Adını niye değiştirdin, kendine psikolojik baskı mı yapıyorsun?benim ben
Kız 1200-1300 kaloriyle aç gezilir mi? Çok iyi alıyorsun bence, psikolojini iyice hazırla, farketmezsin aç olduğunu.mrb kıssslarrr arada okuyorm ama yazmaya fırsat bulamıyorm işte 1200-1300 kalori alıyorm gunluk ama ıtıraf etmelıym aç geziyormspor da yarım saat 40 dk kadar var bakalım ne olacak siz neler yapıyosnz ?
Adını niye değiştirdin, kendine psikolojik baskı mı yapıyorsun?
mrb kıssslarrr arada okuyorm ama yazmaya fırsat bulamıyorm işte 1200-1300 kalori alıyorm gunluk ama ıtıraf etmelıym aç geziyormspor da yarım saat 40 dk kadar var bakalım ne olacak siz neler yapıyosnz ?
offf kisme yok yine
kızlar bişi danışacağım benim saçlarımın asıl rengi siyah ve hiç boya yok ben biraz değişiklik istiyorum boyu sütyenimden 2 parmak kısa uzatıp V şeklinde kestirmek istiyorum ama renginde de biraz değişikliğe gitmek istiyorum asıl rengini bozmadan ve diplerini boyamadan bir defaya mahsus aralara yada uçlara renk attırmak gibi sanırım öyle bişi mümkün değil çünkü saç boyayanlardan aldığım bilgilere göre bir defa boya kalsın durumu yok diyorlar boya akıyor renk değişiyor tekrarlaman gerekiyor diyorlar sizce napsamm ??
mrb kıssslarrr arada okuyorm ama yazmaya fırsat bulamıyorm işte 1200-1300 kalori alıyorm gunluk ama ıtıraf etmelıym aç geziyormspor da yarım saat 40 dk kadar var bakalım ne olacak siz neler yapıyosnz ?
kuzum perçem yaptırsana ben çok seviyom
Kızlar günaydın ben çok yoğunum harıl harıl çalışıyorum
Tatile gideceğim inş. o yüzden bu işleri bitirmem gerekiyor
Bana dua edin
Bu arada bebek gelmiyor
Nereye gideceğinize karar verdiniz mi?kuzum perçem yaptırsana ben çok seviyom
Kızlar günaydın ben çok yoğunum harıl harıl çalışıyorum
Tatile gideceğim inş. o yüzden bu işleri bitirmem gerekiyor
Bana dua edin
Bu arada bebek gelmiyor
Bu tariften bizim neden haberimiz yok acaba?1200-1300 kalori çok iyi aç kalmaman lazım yiyeceklerini daha az kalorili besinlerden seç ne bilim ekmeğini tam tahıllı yada kepek yap hatta kızarmış ekmeğin kalori baya düşüyor yemeden önce kızart şekerli şeylerde çok kalorili oluyor karbonhidratlar çok kalorili oluyor mesela benim doyurucu bi salata tarifim var kurtarıcı oluyor 1 paket ton balığı göbek salata küçük bi havuç bol maydanoz küçük bi kase sadece haşlanmış makarna tuz karıştırıyorum kocaman bi kase oluyor ve acayip doyurucu oluyor kalorisi yaklaşık 300 falan oluyor ama tek öğünde yetiyor
Nereye gideceğinize karar verdiniz mi?
Pofudukla aranız düzeldi mi?
Neden regl oldun, biz teyze olacaktık?
Bu tariften bizim neden haberimiz yok acaba?
Kuşum ben burdayım.offf kızlar yaaa nirelerdesiniz??
anacım ne bilim bende böyleyım iste doymuyorumKız 1200-1300 kaloriyle aç gezilir mi? Çok iyi alıyorsun bence, psikolojini iyice hazırla, farketmezsin aç olduğunu.
hemşom tarifin guzel neyi yemelym neyi yememelym çok iyi biliyorm artık resmen diyet uzmanı oldm :)1200-1300 kalori çok iyi aç kalmaman lazım yiyeceklerini daha az kalorili besinlerden seç ne bilim ekmeğini tam tahıllı yada kepek yap hatta kızarmış ekmeğin kalori baya düşüyor yemeden önce kızart şekerli şeylerde çok kalorili oluyor karbonhidratlar çok kalorili oluyor mesela benim doyurucu bi salata tarifim var kurtarıcı oluyor 1 paket ton balığı göbek salata küçük bi havuç bol maydanoz küçük bi kase sadece haşlanmış makarna tuz karıştırıyorum kocaman bi kase oluyor ve acayip doyurucu oluyor kalorisi yaklaşık 300 falan oluyor ama tek öğünde yetiyor
Kuşum ben burdayım.
hemşom tarifin guzel neyi yemelym neyi yememelym çok iyi biliyorm artık resmen diyet uzmanı oldm :)
amma velakın pratıkte çok iyi değilim onu bunu hazırla kendine ayrı yap falan yoruluyorm ne varsa azıcık azıcık yiyorm işte bu seferde aç kalıyorm
Canım ağzından yel alsın ne depresyonu..didooşş çok bunaldımm sanırım depresyona giriyorum dün saçım başıma takmıştım bugün de giyim kuşama taktım off değişiklik istiyorum
Canım ağzından yel alsın ne deprosyonu..
Giyim kuşamda ne değişiklik istiyorsun söyle bakayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?