Kalori Arkadaşım

İnan ki iş kıyafetlerinin olması çok çok büyük avantaj, her gün ne giyeceğim diye kendi kendini yemiyorsun, yat kalk haline şükret.
Kocişinle bu akşam bi avm ye gidin, mağazaları gez dolaş biraz, bi fikir oluşur kafanda.
Kadınsılığı akşam saat 9 dan sonra hallet, onun içinde güzel gecelikler falan lazım

kız kadınsılığı normal hayatta istiyorum yatak odasında değil

düşün iş yerinde kadın erkek herkes aynı pantolon aynı tshirt ve aynı ayakkabıyı giyiniyor bizimde erkeklerden hiç bi farkımız kalmıyor yaa elbise giyip işe gelsem nolur diyorum sokağın başından servise biniyorum iş yerinde inip üstümü değişiyorum bide geçen sene kilo fazlalığım çok diye hiç bişi almak istemiyordum şimdi biraz zayıfladım bütün ihtiyaçlarım gün yüzünde çıkıyor

O zaman acele alışverişe çıkıyorsun.
Kendine bir ihtiyaç listesi oluştur, ona göre hareket et.

O zaman acele alışverişe çıkıyorsun.
Kendine bir ihtiyaç listesi oluştur, ona göre hareket et.

aslında alış veriş yapmayı da sevmiyorum yeni şeyler almayı falan seviyorum ama mağaza mağaza dolanmak giyip çıkarıp denemek tek tek incelemek beğenebileceğin kıyafetleri aramak bu tür uğraşları sevmiyorum

ama dediğin gibi en kısa zamanda kendime güzel modelli 2 kot alıcam üzerine de bluzlar ve kaliteli taytlardan alıcam bayramdan sonrada saç baş araştırmasına giricem

merayy ordasın görüyorum seni sobeeeeee

katılsana muhabbete

Ben de hiç sevmiyorum alışveriş yapmayı, kardeşim alıyor ben giyiyorum

Ben de hiç sevmiyorum alışveriş yapmayı, kardeşim alıyor ben giyiyorum

oo süpermiş yaa benim abim olduğu için hiç öyle imkanlarım olmadı bi ara yengemle tokaları bakım malz. ortak kullanıyorduk

arkadaşlarımla dışarı çıkardık Allahım illallah ederdim bi mağazaya girerlerdi onu indir bunu kaldır karıştır dur hiç o kadar sabırlı değilim yaa aklımda bişi olur mesela pantolon mu alıcam hemen ilk mağazaya girip bulup alıp çıkmak isterim

Aynı ben.
Ben de vitrinde bişey görüp beğenirsem alırım.

Ayy kızlar ne çok şey kaynatmışsınız öyle hemde bensiz

Bahar kuzu depresyona girmeye yer arıyon sankim öyle hissettim
Git güzel ciciler al kendine mutlu mutlu huzurlu huzurlu giyin
ben pek kıyafet bulamadığım için hiç sevmiyorum alış verişi size ne oluyor bakim fit vucutlar kapı gibi kocalar alın kocişlerinizi gezin dolaşın

Ayrıca şu işe giderken giyinme konusuna gelince eşinle aynı iş yerinde çalışmıyor musun ? Dolayısıyla her sabah kocişin seni öyle hantal hantal görüyor kadınsı olmalısın bence de sabahları 15 dk daha erken kalkıp güzelce hazırlan iş yerinden çıkışta hiç birlikte biryerlere gitmiyor musunuz ? Kıyafet değiştirmene gerek kalmaz böylelikle direk gidiverirsin Hem bence erkekler eşlerinin her halini ne kadar görüp alışsalar da dışarıda kendine özenmelisin bu iş bile olsa kız ben bakkala bile özene bözene giderim

Neyse bahara bu kadar yüklenme yeter

Didoş biz pofudukla aramızı düzeltmekle kalmadık mercimeği fırına verdik bile
Bebişe önümüzdeki dönemlerde daha çok çalışacağız sizin gibi teyzelere bir tane küçük pofuduk gerekli
Bolu Abanta gidesimiz var Sakarya sapancayada uğramak istiyoruz. Otel bulamadık ama sokakda yatacağız

Kızlar çoook acıktım

işte haklısın kuzu eşim her halimi görüyor ama işe gitmemiz 30 dk sürüyor evde giyin kuşan 30 dk sonra değiş sinir bozucu oluyo insan uğrşmak istemiyor

iş çıkışı bi yere gideceksekte muhakkak eve uğrarız arabayı alırız bende 10 dk da hazırlanırım hemen çıkarız hafta içi çok nadir dışarı çıkarız

sende haklısın aslında sabah ki 1 dk ya akşamdan 10 dk veririm bende

kızlar yarın için izin alabilirim eve internet bağlatıyoruz ve yarın kablo vs döşemek için eve geleceklermiş bende ben evde kalıyım o zaman dedim hem bayram öncesi biraz keyif biraz hazırlık yaparım :)

sende haklısın aslında sabah ki 1 dk ya akşamdan 10 dk veririm bende

kız ne 10 dk sı ben 30 dk bile veririm eşim kahvaltı yapmadığı için işe ekmek arası götürüyor akşamdan hazırlar paketler dolaba koyarım kendi yiyeceklerimi de pasta tabağına çıkarır hazırlar streçlerim dolaba koyarım sabah kalkar giyinir el yüz yıkar tabağı alıp streci açıp 5 dk da kalhvaltı yaparım 5 dk da dişlerimi fırçalar saçlarımı tararım eşim ayakkabılarını giyerken fortmantonun aynasında hemen bi kalem rimel merdivenlerde de dudak nemlendiricimi sürerim hooop dışarı atıveririm kendimi

tüm bunların arasına bide yatağımı toplarım

Kızlarrrrrrr ben hala elbise bulamadım....
Nolur bana yardım edin, bide bunun ayakkabısı çıkacak daha...
Vay ben nerlere gidimmmmm

bakırköye git :) ee hani netten bakıyordun netten alıcaksan bir an önce al çünkü bunu kargosu falan var ve olmazsa iadesi var

Afern kız pratiğe bağlamışsın işi. Yatak toplama işini kocana yıkmalısın bence

tatlım netten beğendiğin bir taneyi hemen o gün alsaydın geldiğinde denerdin olmazsa direk gönderirdin para sıkıntısı yaşamazdın şimdilerde de çarşı pazar gezerdin

Kızlar günaydın nasılsınız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…