- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
ben çok sinirliyim tekrardan 73 oldum delirecem valla . bu haftasonu kocamlan bi plan hazırlayıp artık aburu cuburu keseceğim.
Kuzum atamadım valla tatil rehavetini.tatil dönüşünü kimse üzerinden atamamış
Kuzum atamadım valla tatil rehavetini.
Bu arada Ozan'la bitti.
Kuzum atamadım valla tatil rehavetini.
Bu arada Ozan'la bitti.
ayy canım bende öyle dusunuyorm bakalım nasıl olacak çookk mutsuzummmsen diyetine kaldığın yerden devam et hemen gider o aldıkların
ayy canım bende öyle dusunuyorm bakalım nasıl olacak çookk mutsuzummm
yaaa nasıl oldu ? kim bitirdi ? ne zaman bitti bayram öncesi mi bayramda mı ?
Zaten ben düşünmek istediğimi söylemiştim geçen hafta pazartesi, o günden beri ne arayıp ne sormuştu.ciddimisin. düzeltemediniz mi o zamandan beri aranızı. üzüldüm diyecem ama vardır herşeyde bi hayır. hayırlısı bu demekki. sen dur bak kimler çıkar karşınaanlatacakmısın neden bittiğini paylaşmak istersen biz burdayız
Zaten ben düşünmek istediğimi söylemiştim geçen hafta pazartesi, o günden beri ne arayıp ne sormuştu.
Ayrılmak istemediğini söylüyordu ama bunun hiçbir çaba sarfetmiyordu.
Ben de dün mesaj atarak ayrılmak istediğimi söyledim, o da bunun üstüne aramadı ya da buluşalım öyle konuşalım falan demedi. Sadece "emin misin, iyi düşündün mü?" diye sordu.
Ve bitti...
Sana anlattım her şeyi Bahar.o görüşmenizden sonra hiç mi aramadı seni ? ayrılmak istemeyen arar sorar hiç bişi yapmasa normal bir ilişki gibi görüşmeye devam eder
sen nasılsın ?? nasıl hissediyorsun ??
Zaten ben düşünmek istediğimi söylemiştim geçen hafta pazartesi, o günden beri ne arayıp ne sormuştu.
Ayrılmak istemediğini söylüyordu ama bunun hiçbir çaba sarfetmiyordu.
Ben de dün mesaj atarak ayrılmak istediğimi söyledim, o da bunun üstüne aramadı ya da buluşalım öyle konuşalım falan demedi. Sadece "emin misin, iyi düşündün mü?" diye sordu.
Ve bitti...
Sana anlattım her şeyi Bahar.
Zaten birbirimizi son kez yüz yüze görmemiz 20 Eylül'deydi. Tatilden döndüğümden beri kopuğuz zaten bildiğiniz üzere.
Bu süre içinde de doğru dürüst konuşmadık. Hangi birini anlatayım işte.
Adam benim gitmeme izin verdi. Özetle bu yani.
bence de dediğin gibi zaten ayrılmak istiyordu bahane buldu ayrılma işini de sana bıraktı ki kendisi dese bunca zmandan sonra seni yarıyolda bırakmış gibi olacaktı. sen dediğinde sen bırakmış gibi oldun o da vicdanını rahatlattı. tipik erkek işte. fotoğraflardan falan ben sana zaten pek yakıştıramamıştım onu. kaç yıldır birlikteydiniz ki.
Ayrılma işini bana bıraktığı konusunda hemfikiriz. Zaten hep şey derdi "ben ayrılmak istesem bile ayrılamam".bence de dediğin gibi zaten ayrılmak istiyordu bahane buldu ayrılma işini de sana bıraktı ki kendisi dese bunca zmandan sonra seni yarıyolda bırakmış gibi olacaktı. sen dediğinde sen bırakmış gibi oldun o da vicdanını rahatlattı. tipik erkek işte. fotoğraflardan falan ben sana zaten pek yakıştıramamıştım onu. kaç yıldır birlikteydiniz ki.
Canım ben tatilden döndüğümden beri toplasan 5 kere mesajlaşmışızdır. En fazla 3 kere de telefonda konuşmuşuzdur. Zaten hep tartıştık onlarda da.belki arada msjlaşma vs bişi olmuştur dedim ama olmadıysa drydryın dediği gibi yarı yolda bırakmış olmamak için ayrılma işini sana devretti böylelikle o vicdan yapmamış olacak. bundan sonrasına bak canım lokum gibi kızsın , işin var , mesleğin var, aklı başında ve zekisinde daha iyilerine layıksın sen kimseyi idare etme onlar seni idare etmek zorunda kalsın
derya 5 yıldı galiba didoş zaten onu 5 yıldır idare etmiş kız artık pes etti napsın adamdan ne köy olur ne kasaba didoş artık ciddi bişiler olsun istiyor
Canım ben tatilden döndüğümden beri toplasan 5 kere mesajlaşmışızdır. En fazla 3 kere de telefonda konuşmuşuzdur. Zaten hep tartıştık onlarda da.
Sipariş verdim canım internetten, yarın gelir heralde ama babam pek beğenmedibu arada konuya kaynak yapıyım naptın düğün kıyafet işini????
Ayrılma işini bana bıraktığı konusunda hemfikiriz. Zaten hep şey derdi "ben ayrılmak istesem bile ayrılamam".
Sorumluluğu benim üstüme attı, ve arkadaşlarımıza da Didem ayrıldı diyecek büyük ihtimalle. Yani şu görüşmediğimiz süreçte ailesi bile arayabilirdi beni "kızım ne oluyor, ne derdiniz var" diye sorabilirlerdi.
4,5 yıldır birlikteydik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?