Kalori Arkadaşım

Hafta içleri 900 haftasonu 1000 kalori alalım yaptığımız sporları bu kalorilerden düşelim; örneğin 1400 kalori yedim.sporla 400 cal harcadım. Toplamda 1400-400=1000 kalori almış olacağız.canımız bişey çeker de yersek ve günlük limitimizi aşarsak hemen spor yapıp yakıyoruz. Böylece canımız ne isterse yiyebiliyoruz. Nasıl anlaştık mı

Bende 1102 kalori aldım
Aerobik yaptım yarım saat 200 kalori yakmışım

Toplamda bugün 902 kalori almış oldum ama canım muz istiyor yarım muz yiyeceğim büyük ihtimalle birazdan.

Sen spor hariç mi 1100 yoksa sporu düştün mü kalorileri nerden sayıyorsun ben diyet arkadaşımı kullanıyorum sende orayı kullanıyorsan yediklerimizi de takip edelim.

Bugün kaç kere aklıma geldin tam bi abur cubur yiyecek oluyorum meray seni geçer ona göre diyorum kendime vazgeçiyorum. Bırakmak yok ona göre. Acayip motive oldum. Yarışarak eriyeceğiz senin hedefin kaç tı ben martta 60 olmak istiyorum.
Her gün 1000 kalori alırsak ayda en az 3 kilo veriyormuşuz hadi biz 2 versek o bile yeterli
Hiiimm merak etme sekerim bugun 1000 cal aldm ama bi yuz daha alırım gibi yarim saat de pilates yaptm senden naber şekerim

Mrb sewgili rakibim nabersn
Ben fat secret diye bi program kullaniyorm tl imde var ona yukluyorm yediklerimi
Aynenn kız benimbde aklima sen geliyosn iyi oldu yarış işi
Walla ilk hedefim tabii 70 li rakamlardan kurtlmak ikinci hedefimse 65 olmak ama tarih belirlemedm daha en az uc ay surer gibi bu da yeni bir yil yeni bir ben demek
Umarim boylebolur diyorm gelelim bu gune
Yarim saat pilates yarim saat de bisiklet surdm toplam 440 kalori yakmış m 1200 le kapatirsam ki oyle gorunuyo toplam 800 kalori almis olcm şekerim sen ne durumdasn bakalimm

Ben bugün 1218 kalori aldım 275 kalori aerobik yaptım 945 kalori almış oldum öğlen tiramisu ve limonata içtim limonata 270 kalori tutmuş bi daha asla içmem tiramisu 300 lu bişey onlar doldurdu bugünku limitimi . Cuma ya kadar söylemek yok kilomuzu

günaydın kızlar gördüğünüz üzere bizim erime maratonumuz başladı çok hırslı bi şekilde zayıflıyoruz meray la . görün bakın nasıl eriyeceğiz

günaydın kızlar gördüğünüz üzere bizim erime maratonumuz başladı çok hırslı bi şekilde zayıflıyoruz meray la . görün bakın nasıl eriyeceğiz

wayyy çok iyisiniz bu hırsla erirsiniz Allah rekabetinizi arttırsın

Günaydın hanımlar

hafta sonu çok fenaydım 2 gün boyunca aylardır yemediğim abur cuburun dibine vurdum ve sonucu bu sabah tartıda aldım bu günden tezi yok eski düzene geri dönüyorum ve spora başlıyorum

kızlar bende diyet arkadaşım kullanıyorum ama merak ettim ve merayın fatfecret programınıda indirdim ama ikisi birbirinden çok farklı sonuçları veriyor

mesela diyet arkadaşımda tam buğday ekmeği 64 kcal fatsecretta 128 kcal , tavuk çorbası diyet ark. 127 kcal fatsecretta 75 kcal , yoğurt diyet ark. 68 kcal fatsecretta 75 kcal

fatsecretta ıspanak adına hiç bi veri yok kafam karıştı veb yine diyet arkadaşıma devam etmeyi düşünüyorum rakamlar çok tutarsız

gunaydın kızlar neler yapıyosnz şu diyet arkadaşımı merak ettım bende ona bibakacam ama bu kadar farklı rakamlar olması beni de duşundurmedı değıl yanı hangisi doğru acaba:) bilemedm valla o da tlf yuklenen bi program mı kıslarr

yarasın güzelim lömbür lömbür yağ olsun

diyet arkadaşımın ki doğruya en yakın olanı. bence. çünkü sinokinin falan verdiği kilo ile sitenin verdiği kilo hesaplaması çok uyuyor.

kız senin adın ne söyle takip ediyim ne yiyon ne içiyon benim adım ecedry diyet arkadaşım da bul beni başka kim varsa burda diyet ark kullanan ekleyin beni bulun beni çok yalnızım orda. bi sinoki var

cumaya kadar soylemek yookk haa sende bi seyler var kesin iyi verdin böyle dediğine göre
peki dediğin gibi olsn tatlım bakalım kim kaç kilo verecek

oldu canım oldu sabah tartıda hepiciği yerini almış duruyordu neyse artık toparlanıcam

diyet arkadaşımda da kullanıcı adım 34bta26 kayıtlarımı sıfırlamıştım

Kızlar günaydın.
Cuma günü çok hastaydım eve gittim öğleden sonra, canım Bahar merak etmiş beni
Bu sabah tartıldım 52.6 çıktım, günlerdir tuvalete çıkmadım ve reglim.

Meray ve Derya'yı tebrik ediyorum, sıkı yarışma başlamış, ikinize de başarılar.

Bahar bizde yarışıyor muyuz bu hafta?

cumaya kadar soylemek yookk haa sende bi seyler var kesin iyi verdin böyle dediğine göre
peki dediğin gibi olsn tatlım bakalım kim kaç kilo verecek

göreceğiz bakalım

sinoki tatilde kilo aladursun biz senle ona yetişip onu geçeceğiz tamam mı

bahar bu hafta kilo almada yarışıyor vermede değil haftasonu götürmüş aburları cuburları

bahar bu hafta kilo almada yarışıyor vermede değil haftasonu götürmüş aburları cuburları

drydry doğru söylüyor evde sinema keyfi yapalım dedik hava kapalıydı yediğim cipslerin haddi hesabı yok

o cipslerin vücudumda tuttuğu su ve şişkinlik 2 gündürde wc çıkmıyorum ve sonuç 53,4 kg

evet varım yarışa meray ve drydry gibimi yarışıyoruz nasıl yapalım bu günden itibaren startı verdim sporda yapıcam eski düzenede devam edicem bu ne yaaa ben 50 olayım dedikçe eski kiloma dönüyorum çok kızdımmm

Yazalım biz de gülüm yediklerimizi, ben o kadar zamandır yazmıyorum ki
Spora da başlayalım.

Hafta sonu ben de çok kaçırdım, o kadar çok tatlı yedim ki

Yazalım biz de gülüm yediklerimizi, ben o kadar zamandır yazmıyorum ki
Spora da başlayalım.

Hafta sonu ben de çok kaçırdım, o kadar çok tatlı yedim ki

diyet arkadaşıma kayıt yapalım ve ertesi gün şu kadar kcal aldım bu kadar kcal lik spor yaptım diyelim ve ortak noktalar belirleyelim mesela 51 olunca ufak bi ödülümüz olsun 50 olunca kutlama yapalım falan 1 ay 50 de kalınca başka bişiler yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…