görev başındaki memura rüşvet haaa
kızım baktım ben senin o adım sayar manyak yanlış ölçüyor söyleyeyim inanma onun her dediğine
bende şaşırıyorum arada bi de iş çokdu yoruldum bilmem ne diyor fal baktırtmaktan yoruluyor bu demekki
Nolur baksan ya, valla çok ihtiyacım vartam diyet yapılmalık yermiş vallahi ben orda olsaydım 15 kilo alırdım 3 ayda
kızım ben demedim mi size üşenir sinokim diye.
yazdığımız sayfaları okumaya üşenmemiş çocuk yapmaya üşeniyormuş. bunları okuyana kadar bi çalışma daha yapar gelir insan
bayram beni de yaktı valla
seninle kilolarımız aynı birlikte yarışarak zayıflayalım mı ne dersin.
ben sinoki ile yarışıyordum ama o benden daha kiloluydu ama bana yetişti hem bi de beni geçti gitti 7 kilo fark attı bana hanfendi.
artık kilo konusunda sinoki benim dengim değilpes ediyorum ben
meray sen benim dengimsin gel beraber yarışalım kız olur mu ne dersin
anaaa deme kızz valla uzulemedım de sevinemedm de ne yalan soylıyımmCem Garipoğlu kendini asmış tek kişilik hücresinde
Cem Garipoğlu kendini asmış tek kişilik hücresinde
ayy ne de guzel olur valla hadi yarısalımama bi gunu kaç kaloriile kapattğmızı yazalım olur mu her aksam ne dersin
anaaa deme kızz valla uzulemedım de sevinemedm de ne yalan soylıyımm
Valla şok oldum okuyunca.ruh sağlığının bozuk olduğu en başından belliydi
tamam olur o zaman ben diyet arkadaşıma tekrardan dönüş yapayım yoksa hesaplayamam yediklerimi. yarın başlıyoruz o zaman akşamları yazmaya . yaptığımız sporlarımızı da yazalım. senin boyun kaç cm ben 168cm 72.8 kiloydum bu sabah itibari ile.ayy ne de guzel olur valla hadi yarısalımama bi gunu kaç kaloriile kapattğmızı yazalım olur mu her aksam ne dersin
gör bak neler olacakwayyy bu çekişme izleye değer :)
birileri çok fazla agatha cristie ( soyadını yazamadımValla şok oldum okuyunca.
İnsanın aklına hemen sorular geliyor;
1-Gerçekten intihar mı etti?
2-İntihar mı ettirildi?
3-Asıp intihar süsü mü verdiler?
4-Yurtdışına kaçtı da kendini astı mı diyorlar?
Ben şahsen Münevver Karabulut'un ailesinin Cem Garipoğlu'nun cenazesini görüp "evet doğru" diye açıklama yapmadan inanamam.
Valla şok oldum okuyunca.
İnsanın aklına hemen sorular geliyor;
1-Gerçekten intihar mı etti?
2-İntihar mı ettirildi?
3-Asıp intihar süsü mü verdiler?
4-Yurtdışına kaçtı da kendini astı mı diyorlar?
Ben şahsen Münevver Karabulut'un ailesinin Cem Garipoğlu'nun cenazesini görüp "evet doğru" diye açıklama yapmadan inanamam.
boyum 1.64 bu sabah tartılamadm aama dun 73.2 falandı sporu da yazarımtamam olur o zaman ben diyet arkadaşıma tekrardan dönüş yapayım yoksa hesaplayamam yediklerimi. yarın başlıyoruz o zaman akşamları yazmaya . yaptığımız sporlarımızı da yazalım. senin boyun kaç cm ben 168cm 72.8 kiloydum bu sabah itibari ile.
gör bak neler olacak
birileri çok fazla agatha cristie ( soyadını yazamadım) okuyor sanırım o yoğun iş temposunun arasında
Kızlar cok fenayım, acaip sancım var, ne yapacağım.
tamam olur o zaman ben diyet arkadaşıma tekrardan dönüş yapayım yoksa hesaplayamam yediklerimi. yarın başlıyoruz o zaman akşamları yazmaya . yaptığımız sporlarımızı da yazalım. senin boyun kaç cm ben 168cm 72.8 kiloydum bu sabah itibari ile.
gör bak neler olacak
birileri çok fazla agatha cristie ( soyadını yazamadım) okuyor sanırım o yoğun iş temposunun arasında
boyum 1.64 bu sabah tartılamadm aama dun 73.2 falandı sporu da yazarımwalla heycanlandm sımdı
Majezik var yanımda, arkadaşta minoset verdi.at bi majezik 30 dk içinde gevşe ben her ay majezik in argesinde üretiminde çalışanlara hayır duaları ediyorum
Majezik var yanımda, arkadaşta minoset verdi.
Majezik içtim, ama yerimde bile oturamıyorum şu an.minoseti denemedim majezik i tavsiye ederim
Majezik içtim, ama yerimde bile oturamıyorum şu an.
ayaklarını bacaklarını sıcak tutmaya çalış sıcak bişiler iç hem mevsim değişimi hemde tatil dönüşlerinde böyle sancılı olması normal ilaç 30-40 dk ya rahatlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?