Kalori Arkadaşım

tam diyet yapılmalık yermiş vallahi ben orda olsaydım 15 kilo alırdım 3 ayda
Nolur baksan ya, valla çok ihtiyacım var

Ben bide böyle bir yerde verdim bu kadar kiloyu, resmen madalyayı haketmişim

ayy ne de guzel olur valla hadi yarısalım ama bi gunu kaç kaloriile kapattğmızı yazalım olur mu her aksam ne dersin

anaaa deme kızz valla uzulemedım de sevinemedm de ne yalan soylıyımm

ruh sağlığının bozuk olduğu en başından belliydi
Valla şok oldum okuyunca.
İnsanın aklına hemen sorular geliyor;
1-Gerçekten intihar mı etti?
2-İntihar mı ettirildi?
3-Asıp intihar süsü mü verdiler?
4-Yurtdışına kaçtı da kendini astı mı diyorlar?

Ben şahsen Münevver Karabulut'un ailesinin Cem Garipoğlu'nun cenazesini görüp "evet doğru" diye açıklama yapmadan inanamam.

ayy ne de guzel olur valla hadi yarısalım ama bi gunu kaç kaloriile kapattğmızı yazalım olur mu her aksam ne dersin
tamam olur o zaman ben diyet arkadaşıma tekrardan dönüş yapayım yoksa hesaplayamam yediklerimi. yarın başlıyoruz o zaman akşamları yazmaya . yaptığımız sporlarımızı da yazalım. senin boyun kaç cm ben 168cm 72.8 kiloydum bu sabah itibari ile.

wayyy bu çekişme izleye değer :)
gör bak neler olacak

birileri çok fazla agatha cristie ( soyadını yazamadım ) okuyor sanırım o yoğun iş temposunun arasında

intihar ettirilse bu kadar zaman beklenmezdi ama kızın ailesi tazminatını yeni tahsil etmişti belki tazminatı almayı beklemişlerdir.

kaçma ihtimalide var ama cenaze töreni vs yapılır illaki cenazesi görülür saklayamazlar

boyum 1.64 bu sabah tartılamadm aama dun 73.2 falandı sporu da yazarım walla heycanlandm sımdı

boyum 1.64 bu sabah tartılamadm aama dun 73.2 falandı sporu da yazarım walla heycanlandm sımdı

boyunuz boyunuza kilonuz kilonuza denk

Majezik içtim, ama yerimde bile oturamıyorum şu an.

ayaklarını bacaklarını sıcak tutmaya çalış sıcak bişiler iç hem mevsim değişimi hemde tatil dönüşlerinde böyle sancılı olması normal ilaç 30-40 dk ya rahatlatır

kızlar melindayı gördüm kitap topiğinde yorum yazmış foruma girebiliyor bizi terk etmiş anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…