Kalori Arkadaşım

Çok mantıklı canım.
O zaman startımızı veriyor muyuz?

Tamam.
Diyetarkadaşımda sıfırladım kalorileri, ve kahvaltımı yazdım.

bende sıfırlamıştım 2 günlük giriş vardı bugün tekrar giriş yaptım sabah kahvaltımı girdim öğle ve akşam menüm belli onları girdim ekstra bişi olursa ilave edicem akşama bisiklet sürmeyi düşünüyorum asılmayı bekleyen çamaşırlarım var ve yarına yemek yapıcam (kafamda az kalorili bi menüde yok ne yapsam acaba ) yani akşam yemeğinden sonra hiç boş durmucam

oooo siz ödüllü mödüllü kutlamalı bi zayıflama prog düzenlediniz demekki

sinoki gelince kiminle yarışacak yalnız kalmasın kuzucuk valla sinirinden çatlar

neyse dediğim gibi o şimdi kilo almış olur bize yakınlaşmıştır çocuk yapmaya da üşendiğine göre kalori yakamıyordur bizde o gelene kadar 69 lara inersek bizimle yarışabilir sanırım

oooo siz ödüllü mödüllü kutlamalı bi zayıflama prog düzenlediniz demekki

aynen ödül yemek olmak zorunda değil ama isteyen abartmamak kaydıyla masum bi kaçamak yapabilir ama önce hedefe ulaşmalı

yada şuda olabilir hedefe ulaşıldığında ödülü kamu oyuna sunalım oylayalım

herkes aldığı kalorisini akşam yatmadan bildirsin ertesi güne bırakmayın buraya yazalım hepimizde . sporlarımızı falan da yazalım unutmayalım

yarışır yarışır kilo almamışsa da bana yetişecekler korkusuyla zayıflar

herkes aldığı kalorisini akşam yatmadan bildirsin ertesi güne bırakmayın buraya yazalım hepimizde . sporlarımızı falan da yazalım unutmayalım

evden telefon ile giriyorum onunlada zor oluyor kk ya girmek ben sabah erkenden bildiririm

eskiden ben ne güzel tablo yapıyordum ya artık tablo hazırlama tuşu yok sanırım bulamadım. siz biliyorsanız söyleyin cumaları yeniden tablo yapalım

doğum yapmış hanımlar yani meray ve drydry size bi sorum olacak hamilelik boyunca ne kadar kilo aldınız ve doğumla ne kadarı gitti sonrasında ne kadarı ne kadar zamanda kolay gitti ??? merak ettim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…