Çok mantıklı canım.diyet arkadaşıma kayıt yapalım ve ertesi gün şu kadar kcal aldım bu kadar kcal lik spor yaptım diyelim ve ortak noktalar belirleyelim mesela 51 olunca ufak bi ödülümüz olsun 50 olunca kutlama yapalım falan 1 ay 50 de kalınca başka bişiler yapalım
Çok mantıklı canım.
O zaman startımızı veriyor muyuz?
Tamam.tamamdır nolursa olsun tartı günleri tartılıcaz ve bildirim yapıcaz kilo versekte alsakta
Tamam.
Diyetarkadaşımda sıfırladım kalorileri, ve kahvaltımı yazdım.
diyet arkadaşıma kayıt yapalım ve ertesi gün şu kadar kcal aldım bu kadar kcal lik spor yaptım diyelim ve ortak noktalar belirleyelim mesela 51 olunca ufak bi ödülümüz olsun 50 olunca kutlama yapalım falan 1 ay 50 de kalınca başka bişiler yapalım
oooo siz ödüllü mödüllü kutlamalı bi zayıflama prog düzenlediniz demekki
sinoki gelince kiminle yarışacak yalnız kalmasın kuzucuk valla sinirinden çatlar
neyse dediğim gibi o şimdi kilo almış olur bize yakınlaşmıştırçocuk yapmaya da üşendiğine göre kalori yakamıyordur bizde o gelene kadar 69 lara inersek bizimle yarışabilir sanırım
herkes aldığı kalorisini akşam yatmadan bildirsin ertesi güne bırakmayın buraya yazalım hepimizde . sporlarımızı falan da yazalım unutmayalım
Aynen tabloya geri dönsek süper olur.eskiden ben ne güzel tablo yapıyordum ya artık tablo hazırlama tuşu yok sanırım bulamadım. siz biliyorsanız söyleyin cumaları yeniden tablo yapalım
Aynen tabloya geri dönsek süper olur.
Ben bu akşam kısmetse spora da başlamaya niyetliyim.
O zaman biz yine sana yaparız bildirimleri, sen düz bi şekilde yazarsın, hepimizinki tek bi entryde olur, tablo işlevi görür.site değiş ti ya bulamadım tablo hazırlama tuşunu kaldırmışlar sanırım
YAA BAKTM BEN ONA DA TL DE KULLANILIYOSA RAHATÇA GELİRİM ÇUNKU PC BASINDA İŞ YAPMAM ÇOK ZOR ANCA TL OLMALI BANAmeray sende diyet arkadaşıma gel
varYAA BAKTM BEN ONA DA TL DE KULLANILIYOSA RAHATÇA GELİRİM ÇUNKU PC BASINDA İŞ YAPMAM ÇOK ZOR ANCA TL OLMALI BANA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?