Kalori Arkadaşım

evet onunda kızı var ayyyy inşallah benimde bi kızım olur çok seviyorum kız çocuklarını

benim yerime cvp verivermişsin tşkler canikom kız ben hamile kaldım 70 le, doğurdum ertesi gün 70 kiloydum. hiç almamışım gibi olduydum korkma sen doğur biz zayıflatırız seni.

Allah gonlune gore versin canım kiloyu dert etme gunun birinde illaki alıyosn ama illaki de veriyosn
ben bugün çok yedim öğlen yemeğiyle kalori limitimi doldurdum bile akşama ne yapacam ne yiyecem Allah bilir. bari sporumu yapayım da ordan dengeleyeyim

öğlen yemeğinde adana vardı ben sadece etini yedim pidesiz falan diyet arkadaşımda adana kebap 800 küsür kalori görünüyor. internette baktım orta boy pidesiz sade adana porsiyonu 123 kalori görünüyor. ben yarım adana diye ekledim diyet arkadaşıma ama o bile 447 kalori ediyor. çok fazla ben o kadar kalori aldığımı kabul etmiyorum ve onu silip yerine 200 kalorilik bi kebap türünü ekliyorum. vicdanım da çok rahat

Adana kebapta kıyma oranı kadar hayvansal yağla karıştırarak yapıldığı için kalori değeri yüksek neyse geçmiş olsun 100-200 gr az vermiş olursun

hadi inşallah

sen ye sütlaçları sonra adanaya laf et

kızlar birden çok yoğun bi şekilde açlık hissettim şekerim falan düştü galiba eşimin çekmecesinde leblebi vardı ondan 15 tane falan yedim üstüne de 1 bardak su içtim şimdi biraz toparlandım bu fikir iyiymiş
yalnız 1 avuç leblebi 155 kaloriymiş yuh dedim kafama şey takıldı bu 1 avuç iki elin birleşmesiyle mi olan avuç yoksa tek elin avucumu kafamda deli sorular

Aaa bi adana 800 olmaz yaa ne oluyo oyle hem seb bol bolye rakibim yarasin bende 1150 aldm 350 falan yaktm

günaydın kızlar dün 1053 kalori ile kapattım spor yapamadım ama yatana kadar oturmadım

yemek yaptım çorba ve ana yemek
kuruyan çamaşırları topladım
makinadaki çamaşırları astım
banyo keyfi yaptım zaten saat 11 i geçiyordu sonra yattım
artık bugün spor yapıcam yarına yemeğim var

Aaa bi adana 800 olmaz yaa ne oluyo oyle hem seb bol bolye rakibim yarasin bende 1150 aldm 350 falan yaktm

Ben bugün
1099 kalori aldım 150cal Spor yaptım gitti toplam da 949 kalori ile günü tamamladım

kızlar süpersiniz hem kaloriler az alınıyor hemde sporla yakılıyor böyle devam ederseniz ayda 2-3 kilo verirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…