Allah gonlune gore versin canım kiloyu dert etme gunun birinde illaki alıyosn ama illaki de veriyosnevet onunda kızı varayyyy inşallah benimde bi kızım olur çok seviyorum kız çocuklarını
Allah gonlune gore versin canım kiloyu dert etme gunun birinde illaki alıyosn ama illaki de veriyosn
evet onunda kızı varayyyy inşallah benimde bi kızım olur çok seviyorum kız çocuklarını
ben bugün çok yedim öğlen yemeğiyle kalori limitimi doldurdum bile akşama ne yapacam ne yiyecem Allah bilir. bari sporumu yapayım da ordan dengeleyeyimAllah gonlune gore versin canım kiloyu dert etme gunun birinde illaki alıyosn ama illaki de veriyosn
öğlen yemeğinde adana vardı ben sadece etini yedim pidesiz falan diyet arkadaşımda adana kebap 800 küsür kalori görünüyor. internette baktım orta boy pidesiz sade adana porsiyonu 123 kalori görünüyor. ben yarım adana diye ekledim diyet arkadaşıma ama o bile 447 kalori ediyor. çok fazla ben o kadar kalori aldığımı kabul etmiyorum ve onu silip yerine 200 kalorilik bi kebap türünü ekliyorum. vicdanım da çok rahat
benim yerime cvp verivermişsin tşkler canikomkız ben hamile kaldım 70 le, doğurdum ertesi gün 70 kiloydum. hiç almamışım gibi olduydum korkma sen doğur biz zayıflatırız seni.
ben bugün çok yedim öğlen yemeğiyle kalori limitimi doldurdum bile akşama ne yapacam ne yiyecem Allah bilir. bari sporumu yapayım da ordan dengeleyeyim
öğlen yemeğinde adana vardı ben sadece etini yedim pidesiz falan diyet arkadaşımda adana kebap 800 küsür kalori görünüyor. internette baktım orta boy pidesiz sade adana porsiyonu 123 kalori görünüyor. ben yarım adana diye ekledim diyet arkadaşıma ama o bile 447 kalori ediyor. çok fazla ben o kadar kalori aldığımı kabul etmiyorum ve onu silip yerine 200 kalorilik bi kebap türünü ekliyorum. vicdanım da çok rahat
benim yerime cvp verivermişsin tşkler canikomkız ben hamile kaldım 70 le, doğurdum ertesi gün 70 kiloydum. hiç almamışım gibi olduydum korkma sen doğur biz zayıflatırız seni.
ben bugün çok yedim öğlen yemeğiyle kalori limitimi doldurdum bile akşama ne yapacam ne yiyecem Allah bilir. bari sporumu yapayım da ordan dengeleyeyim
Aaa bi adana 800 olmaz yaa ne oluyo oyleöğlen yemeğinde adana vardı ben sadece etini yedim pidesiz falan diyet arkadaşımda adana kebap 800 küsür kalori görünüyor. internette baktım orta boy pidesiz sade adana porsiyonu 123 kalori görünüyor. ben yarım adana diye ekledim diyet arkadaşıma ama o bile 447 kalori ediyor. çok fazla ben o kadar kalori aldığımı kabul etmiyorum ve onu silip yerine 200 kalorilik bi kebap türünü ekliyorum. vicdanım da çok rahat
Günaydın kızlar.
Dün 909 kalori ile kapattım.
Pek keyfim yok gibi bugün.
Aaa bi adana 800 olmaz yaa ne oluyo oylehem seb bol bolye rakibim yarasin bende 1150 aldm 350 falan yaktm
Ben bugün
1099 kalori aldım 150cal Spor yaptım gitti toplam da 949 kalori ile günü tamamladım
Aslında bi sıkıntım da yok şükürler olsun ama ne bileyim böyle bi tatsızımnoldu kuzu hastamı olucan????
Aslında bi sıkıntım da yok şükürler olsun ama ne bileyim böyle bi tatsızım
Burada da ne olduğu belli değil, bide sürekli uykum var ya, sabah yataktan kalkmak istemiyorum hiç.burda hava kapalı yağmur bi yağıyor 2-3 damla sonra vazgeçiyor ondan olabilir
Burada da ne olduğu belli değil, bide sürekli uykum var ya, sabah yataktan kalkmak istemiyorum hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?