Hoş geldin canım kendinden bahset kaç kilosun kaça inmek istiyorsun kaç yaşındasin. Bizler yarışarak kalori sayıyoruzMerhaba kızlar ben de kilo vermek istiyorum aranıza kabul edermisiniz?
Hoş geldin canım kendinden bahset kaç kilosun kaça inmek istiyorsun kaç yaşındasin. Bizler yarışarak kalori sayıyoruz
askolsun ama seni dusunuyorum ben ye diyerek sekerım direncın dusmesın sonra bebeeeemBugün beni geçmişsin az kalori alarak.Gıcık Meray bi de bolbol ye demiş cuma görüşeceğiz bakalım
merabalar geçmiş olsunkimse yok mu yeni arkadaşlar dahil olmuş hoş gelmiş
başımda ince bi ağrı aklım karma karışık güvenilir diş doktoru arıyorum ama nasıl bulunur bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar ben de gizliden size takip ediyordum ve sonunda Dayanamayıp üye oldum.
27 yaşındayım 1.65 boyunda maalesef 76 kiloyum kalori Sayımına üç gündür yapmaya başladım
Diyetarkadaşımdan takip etmeye çalışıyorum hedefim 60 kilo olmak çok yolum var anlayacağınız ama ilk hedefim 70 sonra 65 sonra 60 olmak spor yapamıyorum bazen ip atlıyorum benide aranıza alırsanız sevinirim...
Merhaba kızlar ben de kilo vermek istiyorum aranıza kabul edermisiniz?
merabalar bende kalori hesabı yaparak 2 htada 3 kilo verdim tabii yanında leslie yatım 10 gündür boşladım bu topiği görünce tam bana göreymiş dedim devamlı katılımda bulunabilirim kilo vermeyi çoook istiyorum
boy 165 kilo 64 hedef 57
Merhaba kızlar,Merhaba arkadaşlar ben de gizliden size takip ediyordum ve sonunda Dayanamayıp üye oldum.
27 yaşındayım 1.65 boyunda maalesef 76 kiloyum kalori Sayımına üç gündür yapmaya başladım
Diyetarkadaşımdan takip etmeye çalışıyorum hedefim 60 kilo olmak çok yolum var anlayacağınız ama ilk hedefim 70 sonra 65 sonra 60 olmak spor yapamıyorum bazen ip atlıyorum benide aranıza alırsanız sevinirim...
Canımcım hayırdır? Neyin var?kimse yok mu yeni arkadaşlar dahil olmuş hoş gelmiş
başımda ince bi ağrı aklım karma karışık güvenilir diş doktoru arıyorum ama nasıl bulunur bilmiyorum
Canımcım hayırdır? Neyin var?
Aslında spor yapamayı istiyorum ama vakit bulamıyorum ortak yaptığınız bir spor varsa yapmaya çalışırımmerabalar,umarım kurtuluruz bu kilolardan,sıkılaşmak için spor şart ,buranın egzersiz bölümüne bak belki fikir olur
Aslında spor yapamayı istiyorum ama vakit bulamıyorum ortak yaptığınız bir spor varsa yapmaya çalışırım
Geçmiş olsun.dolgu yaptırmam lazım ama iyi bi dr lazım şu an 2 dolgum var ilkini yapan dr u mahalle eczacımız tavsiye etmişti adam kasap çıktı ve pek memnun kalmadım 2. dolgumu başka bi yerde yaptırdım kadın çok iyiydi eli hafif malzemeleri iyiydi dolgusu çok estetik oldu çok memnun kaldım ama oda İstanbul da kaldı burada birini bulmam lazım
Geçmiş olsun.
Diş hastanesi falan yok mu civarda ya da iş yerindeki arkadaşlarına sorsan?
BEn 4 mil leslie ve trambolin yapmaya calisiyorum[/QUOTE][QUOTE="yasemimm, post: 37327602, membçalışıyorum ]Aslında spor yapamayı istiyorum ama vakit bulamıyorum ortak yaptığınız bir spor varsa yapmaya çalışırım
Teşekkürler Zeynep bende yapıyım peki kaç kalori harcıyorsun 4 mille[/QUOTE]BEn 4 mil leslie ve trambolin yapmaya calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?