Kalori Arkadaşım

merabalar bende kalori hesabı yaparak 2 htada 3 kilo verdim tabii yanında leslie yatım 10 gündür boşladım bu topiği görünce tam bana göreymiş dedim devamlı katılımda bulunabilirim kilo vermeyi çoook istiyorum
boy 165 kilo 64 hedef 57

Hoş geldin canım kendinden bahset kaç kilosun kaça inmek istiyorsun kaç yaşındasin. Bizler yarışarak kalori sayıyoruz

Hoşbuldum canım 168cm boyundayım 61 kiloyum 57 kiloya inmek istiyorum. 26 yaşındayım daha önce çalışıyordum ama işten ayrılıp evde oturmaya başlayınca kilo aldım. Daha da ilerlemeden bu gidişe bir dur demek istedim. Sizlerle beraber de motive olmak istedim Yarışa ben de varım

kimse yok mu yeni arkadaşlar dahil olmuş hoş gelmiş

başımda ince bi ağrı aklım karma karışık güvenilir diş doktoru arıyorum ama nasıl bulunur bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar ben de gizliden size takip ediyordum ve sonunda Dayanamayıp üye oldum.
27 yaşındayım 1.65 boyunda maalesef 76 kiloyum kalori Sayımına üç gündür yapmaya başladım
Diyetarkadaşımdan takip etmeye çalışıyorum hedefim 60 kilo olmak çok yolum var anlayacağınız ama ilk hedefim 70 sonra 65 sonra 60 olmak spor yapamıyorum bazen ip atlıyorum benide aranıza alırsanız sevinirim...

merabalar,umarım kurtuluruz bu kilolardan,sıkılaşmak için spor şart ,buranın egzersiz bölümüne bak belki fikir olur

Merhaba kızlar ben de kilo vermek istiyorum aranıza kabul edermisiniz?

Merhaba kızlar,
Hoşgeldiniz aramıza, bizim kapımız kilo vermek isteyen herkese açık

Canımcım hayırdır? Neyin var?

dolgu yaptırmam lazım ama iyi bi dr lazım şu an 2 dolgum var ilkini yapan dr u mahalle eczacımız tavsiye etmişti adam kasap çıktı ve pek memnun kalmadım 2. dolgumu başka bi yerde yaptırdım kadın çok iyiydi eli hafif malzemeleri iyiydi dolgusu çok estetik oldu çok memnun kaldım ama oda İstanbul da kaldı burada birini bulmam lazım

Aslında spor yapamayı istiyorum ama vakit bulamıyorum ortak yaptığınız bir spor varsa yapmaya çalışırım

herkes kendine uygun olanı yapıyor kimisi yürüyüş yapıyor kimisi bisiklet çeviriyor kimisi youtubeden video eşliğinde spor yapıyor

Geçmiş olsun.
Diş hastanesi falan yok mu civarda ya da iş yerindeki arkadaşlarına sorsan?

[QUOTE="yasemimm, post: 37327602, membçalışıyorum ]Aslında spor yapamayı istiyorum ama vakit bulamıyorum ortak yaptığınız bir spor varsa yapmaya çalışırım[/QUOTE]
BEn 4 mil leslie ve trambolin yapmaya calisiyorum

BEn 4 mil leslie ve trambolin yapmaya calisiyorum
Teşekkürler Zeynep bende yapıyım peki kaç kalori harcıyorsun 4 mille[/QUOTE]

aslında ne kadar yaktığımı bilmiyorum,ben fast olanını yapıyorum baya terletiyor sonra 15 dk trambolin bana yetiyor
bölgesel egzersizler,ip atlama çok yorgun değilsem artılarım, ama 2 çocuğum var zaten hep yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…