Eweet hemen cevspliym 73 ile hamile kaldm kurtulamadm su rakamdndoğum yapmış hanımlar yani meray ve drydry size bi sorum olacak hamilelik boyunca ne kadar kilo aldınız ve doğumla ne kadarı gitti sonrasında ne kadarı ne kadar zamanda kolay gitti ???merak ettim de
Eweet hemen cevspliym 73 ile hamile kaldm kurtulamadm su rakamdn
83 le dogm yaptm emzirme donemin de daha da kilo aldım veee 88 oldm
Dukan diyetiyle 15 kilo verdm ve yine oldm 73ama bu cuma bakalim ne olmus
Bu arada sevgili aydaikikilogo arkadaşım diyet arksdasimi ben tl de kullanamıyorum tl le ilgili olabilir uye oldm ama bilmem nasıl olacak olmazsa fat secret ten dewam ederim
Bugunun özeti de 1200 cal aldm pilates ve bisiklet bindm toplam bi saat 400 cal ysktm geriye 800 kaldı
günaydın kızlar dün aldığım kcal 1627 1 saat bisiklete bindim 550 kcal yaktım 1077 kcal ile günü kapatmış oldum
günaydınyuh kızım ne yedin öyle merak ettim hemen diyet arkadaşıma bakıyorum
yediklerimi bol bol yazıyorum :) mesela orda çeyrek porsiyon makarna yazıyor oysa ben 1 çorba kaşığı kadar yemiştim öğlen yediğim şehriye çorbasının çeyreğini yememiştim yoğurtlar 3-4 kaşık ben 100 gr yazdım ne bilim kafamda yuvarlayıp yazıyorum
kız bi soru sordun cvp verdik de sen o soruyu neden sordun bakayım bebek mi planlıyorsun
Günaydın kızlar.
Ben tabii ki spor yapmadım ama dün 890 kalori aldım.
Benim alet edavatım yok ya spor için, o yüzden çok üşeniyorum.
hmm bakalım cuma günü bu sporsuz ama düşük kalorili diyetinin sonucu nasıl olacak o kadar az kalori alamıyorum
Canım işte ben az yiyebiliyorum da hatta hemen hemen hep böyle yiyorum ama neden 52 den düşemiyorum bilmiyorum.hmm bakalım cuma günü bu sporsuz ama düşük kalorili diyetinin sonucu nasıl olacak o kadar az kalori alamıyorum
Onun da problemleri var bu aralar, bide şimdi çift anadal yapıyor, haftada 3 akşam ingilizce kursu var, yavrum çok yoruluyor.akşam al kardeşini girin odaya açın netten beraber eğlenerek yapın
Diyete ilk başladığımızda yapıyorduk beraber ama yarım saatlik video gülmekten 1 saat oluyordu.kızım o dediğin imkansız birşey ben bi kere denedim kardeşimle gülmekten hiç bişey yapamadık ama karın kaslarımız feci çalıştı karnımıza ağrılar girdi gülecez diye
Canım işte ben az yiyebiliyorum da hatta hemen hemen hep böyle yiyorum ama neden 52 den düşemiyorum bilmiyorum.
Onun da problemleri var bu aralar, bide şimdi çift anadal yapıyor, haftada 3 akşam ingilizce kursu var, yavrum çok yoruluyor.
Tek başıma bişeyler yapmam lazım, trombolin mi alsam acaba?
kızım o dediğin imkansız birşey ben bi kere denedim kardeşimle gülmekten hiç bişey yapamadık ama karın kaslarımız feci çalıştı karnımıza ağrılar girdi gülecez diye
Diyete ilk başladığımızda yapıyorduk beraber ama yarım saatlik video gülmekten 1 saat oluyordu.
anaa senin de çocuk var kızz biben çocuklu sandm kendimiburdaBen 70 le hamile kaldım ilk 4 ay kusa kusa 62 ye indim sonra geri kilo aldım 74 kilo doğuma gittim toplamda 4 kilo almış oldumdoğurdum hastaneden çıkarken 70 kiloydum. Hiç doğum yapmamış gibi. neyse sonra kaynanam nazar etti ben bi kilo almaya başladım ki sormayın gitsin kızım 2 yaşına geldiğinde 83 kilo idim. Şimdi 72,8im bakalım cumaya ne olacak
Meray ne zaman doğurdun sen belki aynı zamanlarda doğum yapmışızdırben aralık 2011 de doğurdum
Bu arada sevgili aydaikikilogo arkadaşım diyet arksdasimi ben tl de kullanamıyorum tl le ilgili olabilir uye oldm ama bilmem nasıl olacak olmazsa fat secret ten dewam ederim
Bugunun özeti de 1200 cal aldm pilates ve bisiklet bindm toplam bi saat 400 cal ysktm geriye 800 kslfi
anaa senin de çocuk var kızz biben çocuklu sandm kendimiburdaama benim haziran 2012 6-7 ay var aramızda bi debenim kızım var senin de mi kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?