Kalori Arkadaşım

Ben bugün 1121 kalori aldım 138 yaktım toplamda 983 kalori ile günü tamamladım . yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz bizi mutlu ettiniz ayrıca bizi motive de ettiniz öpüldünüz

günaydın kızlar dün 1124 kalori aldım 1 saat bisikletle 550 kalori yaktım 574 kaloriyle günü kapatmış oldum :)

tüm gün eğitimim var burada olamayacağım kalorisiz günler diliyorum hepinize

Ama sporu yarım saat yapınca kaç koleri yaktığımı nasıl hesaplıyacağım?

Aaaa öylemi peki kilo vermene yardımcı oldu mu yoksa sadece sıkılaştırma gibi bir etkisi var

Aaaa öylemi peki kilo vermene yardımcı oldu mu yoksa sadece sıkılaştırma gibi bir etkisi var
O zaman hem kalori sayma hem de bu videolarla haftada yarım kilo falan veriyordum, zaten çok rahat kilo verebilen bi yapım yok, o sebeple kilo vermeme az da olsa yardımcı olduğunu düşünüyorum.
Fakat bence sıkılaşmak daha önemli.

Teşekkürler inşallah ben de istikrarlı bir şekilde Yaparım
Kilo bildirimizi yarın mı yapıyoruz

Ölçülerimi aldım ve sporumu yaptımmmm
Baya zorlandım ama elimden geleni Yaptım ter su içinde kaldım

harikasın jullıan zordur valla ben 20 dk fazla yapamamıştım ilk denememde nefes nfese kalmıştım bakalım ne kadr sıkılaşacaksın
bence tartı çok önemli değil ben 65 kiloyken kalçam 95 di ozaman sporu günlük yapmıştım ,şimdi kilo 63.5 kalçam 98

Ölçülerimi aldım ve sporumu yaptımmmm
Baya zorlandım ama elimden geleni Yaptım ter su içinde kaldım

kızlar kalorilerinizi nerden takip ediyorsunuz biz diyet arkadaşım kullanıyoruz sizde kullanıyorsanız isimlerinizi yazın sizin yediklerinizi de takip edelim . benim diyet ark adım ecedry ordan benim yediklerimi görebilirsiniz.

bildirimleri cuma günü yapıyoruz öğlene kadar herkes bildiriyor. öğleden sonra açıklıyoruz.

yarın sabah ilk kilonuzu son kilonuzu bide şu kadar verdim diye hesaplayıp bana özel mesaj atın ben en çok kilo vereni 1. olarak belirleyip listeyi sizlere sunacağım.
örnek
geçen hafta ....
bu hafta.......
fark + - ......(zayıfladıysan eksi, kilo aldıysan artı )

lütfen geçen haftaki kilonuzu da yazın eskiye dönüp bulmakla zaman kaybetmeyeyim
ben çalışıyorum iş yerinden yazıyorum onun için liste hazırlama da gecikmeler yaşanabilir bunu da mazur görüverin.

Bende diyet arkadaşımdan takip etmeye çalışıyorum ismim orda da Yasemim

aslında kalori sepetinden hesaplıyordum,burada diyet arkadaşım görünce oradanda hesaplatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…