- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
Bunu ben yaptım, baya sıkılaştırıyor bence.Günaydın arkadaşlar bol kalorisiz gün olsun inşallah
Spora bu gün başlıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...chaels-30-day-shred-egzersiz-programi.480919/
Bunu yapmaya karar verdim inşallah sıkılmadan Yaparım
O zaman hem kalori sayma hem de bu videolarla haftada yarım kilo falan veriyordum, zaten çok rahat kilo verebilen bi yapım yok, o sebeple kilo vermeme az da olsa yardımcı olduğunu düşünüyorum.Aaaa öylemi peki kilo vermene yardımcı oldu mu yoksa sadece sıkılaştırma gibi bir etkisi var
Evet yarın yapacağız ama sistemde bi değişiklik yapmayı konuşmuştuk hafta başında, bildirimleriTeşekkürler inşallah ben de istikrarlı bir şekilde Yaparım
Kilo bildirimizi yarın mı yapıyoruz
Ölçülerimi aldım ve sporumu yaptımmmm
Baya zorlandım ama elimden geleni Yaptım ter su içinde kaldım
Ölçülerimi aldım ve sporumu yaptımmmm
Baya zorlandım ama elimden geleni Yaptım ter su içinde kaldım
harikasın jullıan zordur valla ben 20 dk fazla yapamamıştım ilk denememde nefes nfese kalmıştım bakalım ne kadr sıkılaşacaksın
bence tartı çok önemli değil ben 65 kiloyken kalçam 95 di ozaman sporu günlük yapmıştım ,şimdi kilo 63.5 kalçam 98
Sağ ol canım siz olmasaydınız ben kayıt bile olmazdımay ne güzel oldu forum kalabalıklaştı valla ne iyi ettiniz de geldiniz
kızlar kalorilerinizi nerden takip ediyorsunuz biz diyet arkadaşım kullanıyoruz sizde kullanıyorsanız isimlerinizi yazın sizin yediklerinizi de takip edelim . benim diyet ark adım ecedry ordan benim yediklerimi görebilirsiniz.
bildirimleri cuma günü yapıyoruz öğlene kadar herkes bildiriyor. öğleden sonra açıklıyoruz.
yarın sabah ilk kilonuzu son kilonuzu bide şu kadar verdim diye hesaplayıp bana özel mesaj atın ben en çok kilo vereni 1. olarak belirleyip listeyi sizlere sunacağım.
örnek
geçen hafta ....
bu hafta.......
fark + - ......(zayıfladıysan eksi, kilo aldıysan artı )
lütfen geçen haftaki kilonuzu da yazın eskiye dönüp bulmakla zaman kaybetmeyeyim
ben çalışıyorum iş yerinden yazıyorum onun için liste hazırlama da gecikmeler yaşanabilir bunu da mazur görüverin.
kızlar kalorilerinizi nerden takip ediyorsunuz biz diyet arkadaşım kullanıyoruz sizde kullanıyorsanız isimlerinizi yazın sizin yediklerinizi de takip edelim . benim diyet ark adım ecedry ordan benim yediklerimi görebilirsiniz.
bildirimleri cuma günü yapıyoruz öğlene kadar herkes bildiriyor. öğleden sonra açıklıyoruz.
yarın sabah ilk kilonuzu son kilonuzu bide şu kadar verdim diye hesaplayıp bana özel mesaj atın ben en çok kilo vereni 1. olarak belirleyip listeyi sizlere sunacağım.
örnek
geçen hafta ....
bu hafta.......
fark + - ......(zayıfladıysan eksi, kilo aldıysan artı )
lütfen geçen haftaki kilonuzu da yazın eskiye dönüp bulmakla zaman kaybetmeyeyim
ben çalışıyorum iş yerinden yazıyorum onun için liste hazırlama da gecikmeler yaşanabilir bunu da mazur görüverin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?