Kalori Arkadaşım

Bu günlük kalorim 751
Yarım saatte spor Yaptım oda 100 olsa 651 kalori ile günü kapattım

Bugün 954 kalori aldım yarım saat yürüyüş yarım saat de spor ediverdim 425 kalori yaktım 529 kalori ile günü tamamladım.

Meray nerdesin kız bıraktın mı yarışı

Bildirimlerinizi yarın bana özel mesaj olarak atıyorsunuz unutmayın

gunaydn kızlar hayır canım bırakmadm yarışı da fırsat bulamadm yazmaya sana ozel mesaj mi atcaz sımdı biz burdan yazmayaym mıbildirimi

gunaydn kızlar hayır canım bırakmadm yarışı da fırsat bulamadm yazmaya sana ozel mesaj mi atcaz sımdı biz burdan yazmayaym mıbildirimi

evet bana özel mesaj la söyle ben topluca listeleyip sıralayıp bildireceğim

bi sen kaldın bi de 34 bta kaldı sizde söyleyince hemen açıklayacağım

meray da bildirimini yaptı sadece 34 bta kaldı onu bekliyorum hadi kız nerdesin sen gecikmezdin böyle.

Merhabalar bugün yağmurlu bir hava iç sıkıcı egzersizlere başlasam içim çok rahatlayacak sizler nasılsınız oğlumu kreşe gönderme telâşındayım bugün güzel kilolar verilmiştir listeyi akşama görürüz

Merhaba arkadaşlar. Bende bundan 3 yıl önce kalori hesabiyla 17 kilo verdim. 66.700'den 56'ye düşmüştüm. Ara ara 3,4 kilo alıp veriyordum. Eşim doktor o öğretti bana.Sorulariniz olursa yanitlarim.
Bende diyete çarşamba sabahi başladım. 56.500 olmuştum. Bugün sabah uyandım 55.100 tartildim çok mutluyum. Kalori hesabı gerçekten doğru olan yöntemdir. Her akşam günlük yediklerime yazacağım.

Kalori saymak iyi, en azından kafamda bir kısıtlama yok bence diyetteki en kötü şey bu yasak kelimesi bize hiç bir şey yasak değil
Evet canım yasak değil ama zaten zararlı şeyler az kalorili değil. Ben hesap yaparken yine de onlardan kaciniyorum. Pilav, tatlı, ekmek ve hamurisi yemiyorum.

liste belli oldu herkeşleri tebrik ederim çok güzel kilolar verdik

hejiracığım inş sende haftaya güzel kilo verirsin

aynen dediğin gibi canın bişey mi çekti ayarlarsın o gün alacağın kalorileri canının istediğini de yersin. ben baklava pizza herşeyi yediğim halde geçen kış 7 kilo verdim

verdik verdik güzel kilolar verdik birinci ben olmuşum egzersiz çok fark ediyor mutlaka yapman lazım oğlun kreşe gidiyor sen evde mi kalıyorsun yoksa çalışıyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…