- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
gunaydn kızlar hayır canım bırakmadm yarışı da fırsat bulamadm yazmaya sana ozel mesaj mi atcaz sımdı biz burdan yazmayaym mıbildirimi
Günaydın
Herkese hayırlı Cumalar kahvaltımı Yaptım sporumu Yaptım ama çok yorgunu mmm
Kalori saymak iyi, en azından kafamda bir kısıtlama yok bence diyetteki en kötü şey bu yasak kelimesi bize hiç bir şey yasak değilgünaydın sana da hayırlı cumalar canım nasıl gidiyor kalori saymak. kolay hemde eğlenceli değil mi
Evet canım yasak değil ama zaten zararlı şeyler az kalorili değil. Ben hesap yaparken yine de onlardan kaciniyorum. Pilav, tatlı, ekmek ve hamurisi yemiyorum.Kalori saymak iyi, en azından kafamda bir kısıtlama yok bence diyetteki en kötü şey bu yasak kelimesi bize hiç bir şey yasak değil
verdik verdik güzel kilolar verdik birinci ben olmuşumMerhabalar bugün yağmurlu bir hava iç sıkıcı egzersizlere başlasam içim çok rahatlayacak sizler nasılsınız oğlumu kreşe gönderme telâşındayım bugün güzel kilolar verilmiştir listeyi akşama görürüz
bundan sonra senin adın ayda2 kilogo değil sevgili rakibim haftada2kilogo bu nearkadaş ya senle yarismak her babayiğidin harcı değil valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?