- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
bundan sonra senin adın ayda2 kilogo değil sevgili rakibim haftada2kilogo bu nearkadaş ya senle yarismak her babayiğidin harcı değil vallaezdin beniiii
inşallah canım hepimiz verelim kiloları eriyelim incecik olalımTebrikler ayda2kilogo inşallah bende bu hafta senin gibi kilo veririm
Eki Görüntüle 1272547 KIZLAR TABLOYA Bİ ŞEY DAHA EKLEDİM GRUP OLARAK HAFTADA VERDİĞİMİZ TOPLAM KİLOYU YAZDIM
verdik verdik güzel kilolar verdik birinci ben olmuşumegzersiz çok fark ediyor mutlaka yapman lazım oğlun kreşe gidiyor sen evde mi kalıyorsun yoksa çalışıyormusun
Çok iyi! Iste böyle hızlı veriliyor.Bu günkü kalorim 846
-100 kaloride spor
746 ile günü kapatıyorum.....
Çok teşekkür ederim. Bildirecegim:)))Bugün çok yedim boğazım durmadı hiç. 1294 kalori aldım 138 kalori yaktım toplamda 1156 kalori ile günü tamamladım. Bugün sporum da az oldu . Inş sabah tartı da yüzüm güler
Esenbike liste cuma öğlene kadar bildirimler yapılıyor bana özel mesaj atıyorsunuz bende öğleden sonra açıklıyorum hoş geldin aramıza sen tecrübelisin bayağı
Fazla kilolar vücuttaki suyla ilgili. Bugün +200 gözükür yarın -400:)) Endişelenme:))günaydınnnn
Dün 650 ile kapatmama rağmen +200 çıktı inşallah malum şişkinlikten dolayıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?