Kalori Arkadaşım

bundan sonra senin adın ayda2 kilogo değil sevgili rakibim haftada2kilogo bu nearkadaş ya senle yarismak her babayiğidin harcı değil valla ezdin beniiii
bu kiloları ben yeni aldım ondan kolay gitmiştir bi de senle yarışma olayı beni iyi gaza getirdi bu sayede çok frenledim kendimi ya meray geçerse beni diye

haftaya belli olmaz sen kazanırsın belki çünkü misafirim var bu hafta evde yemek pişecek çeşit çeşit yemeden nasıl dururum bilmiyorum

Tebrikler ayda2kilogo inşallah bende bu hafta senin gibi kilo veririm
inşallah canım hepimiz verelim kiloları eriyelim incecik olalım

KIZLAR TABLOYA Bİ ŞEY DAHA EKLEDİM GRUP OLARAK HAFTADA VERDİĞİMİZ TOPLAM KİLOYU YAZDIM

Son düzenleme:
kızlar çok özür dilerim sabah geldim ama foruma giriş yapılamıyordu sonra eğitime gittim şimdi bildirim yapabilicem

dün kü aldığım kalori 1620 1 saat bisikletle 550 kalori harcadım 1070 kalori ile dengeledim eğitimde olunca ikramları fazla kaçırdım

geçen hafta 52,5
bu hafta 52,1

Sabah; 250
Öğlen; 150
Akşam; 450
Aralarda 50..Toplam 900 kalori.
Çarşamba günü 56.700 ile başladım.
Sabah 55.100 tartildim. Hedefim 49-50.
Ben 3 yıl önce kalori hesabiyla 17 kilo verdim.
Yöntemini buldum yani. Kilolar benden korkun:))
Beni de aranıza alın arkadaşlar. Listeyi hangi günler yapıyorsunuz.

günaydın hanımlar dün 1400 kal gördüm bugünde dışarıda yemek planımız var bakalım bugün nasıl kapatacağım

Kızlar merhaba dün yazmayı unutmuşum dün 1054 kalori alıp 200 yaktım toplam 854 kalori ile günü tamamladım ama bugün tartı da artı ya çıktım sinir oldum

Ben de bu günümü Yazıyım 650 gibi kapattım günü
Arkadaşlar kara buğdayı deniyorum iki. Gündür TADI çok güzel değil ama acayip tok tutuyor
İnşllah faydası olur bu hafta ki hedefim iki kilo vermek

Bugün çok yedim boğazım durmadı hiç. 1294 kalori aldım 138 kalori yaktım toplamda 1156 kalori ile günü tamamladım. Bugün sporum da az oldu . Inş sabah tartı da yüzüm güler

Esenbike liste cuma öğlene kadar bildirimler yapılıyor bana özel mesaj atıyorsunuz bende öğleden sonra açıklıyorum hoş geldin aramıza sen tecrübelisin bayağı

Çok teşekkür ederim. Bildirecegim:)))

Bugün yine fena değildi. 5.gün bitti çok şükür.
Sabah; 400
Akşam; 500
Aralarda; 200
Toplam 1100
3 saat şarkı söyledim. 300 kalori yakmisimdir:)))

günaydın kızlar ben çok fena nezleyim 2 gündür kalorilerimi bile yazamıyorum bakalım birazdan aklıma gelenleri yazıcağım haftasonu zaten fazla yedim spor da yapamadım misafirim var. hafta içi inş daha dikkatli olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…