Kalori Arkadaşım

günaydınn geçen hafta perşembe cuma eğitimim vardı topiğe bakamadım yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmiş
eğitimden dolayı geçen hafta fazla kaçırdım bu haftada eğitim var bakalım sonum nasıl olacak
hejira düğün nasıl geçti elbiseni tam göremedim istediğin gibimi geldi değişiklik yaptın mı??

yaa nerede bu sinoki ne tatilmiş hala dönemedi

mrb cumartesi gunu diyet diye bisey kalmadı yerle bir oldu 2000 cal falan rahat aldm çokk sinir oldm kendime ne spor ne bisey bi anrda film koptubende guya yarısıyodk bugun tekrar basladm ama bilmem toparlar mı

Günaydın kızlar,
Hafta sonu kuzenimin düğünü vardı, doğru düzgün yiyemedim bir şey ama su falan da içemedim, enteresan bir hafta sonuydu, vücudum metabolizmik olarak durdu tabir-i caizse.

34bta26 canım düğün çok güzeldi, çok eğlendim, elbisem de çok güzel oldu, hiç değişiklik yapmadım üstünde, olduğu gibi giydim, sütyeni dert ediyordum ya onu da giymedim

geçmiş olsun canım,olsun telafi edersin hafta içi ben de aynı durumdayım hafta sonu kaçtı biraz
yinede bol vitaminli beslende dirençin az kalori aldığın için düşmesin

kıız sütyensiz nasıl oldu ki içinde kendi aparatları mı vardı ?? yoksa ciciklere özgürlük mü ilan ettin
resim yollasana

mrb cumartesi gunu diyet diye bisey kalmadı yerle bir oldu 2000 cal falan rahat aldm çokk sinir oldm kendime ne spor ne bisey bi anrda film koptubende guya yarısıyodk bugun tekrar basladm ama bilmem toparlar mı

ay nasıl sevindim anlatamam

aynen bende haftasonu çok kaçırdım artıya bile çıktım. üzülüyordum kaybedeceğim diye neyse ki sen de yemişsin maşallah maşallah hafta içi toparlayalım bakalım kim kazanacak

ben demiştim sana sal gitsin diye o fotolarda hiç biyerin görünmüyor cicim önden arkadan pozlar istiyorum hemen yolla kesin çekinmişsindir.

geçmiş olsun canım,olsun telafi edersin hafta içi ben de aynı durumdayım hafta sonu kaçtı biraz
yinede bol vitaminli beslende dirençin az kalori aldığın için düşmesin

aynen dediğin gibi bol vitamin almam lazım sabah muz yedim kahvaltı olarak. öğlende yemekhanede kurufasulye pilav cacık var ancak eve gittiğimde alabilirim vitaminlerimi

kıız sütyensiz nasıl oldu ki içinde kendi aparatları mı vardı ?? yoksa ciciklere özgürlük mü ilan ettin
resim yollasana
Uçları belli olmaması için bi aparat buldum, sadece ucuna yapıştırıyorsun silikondan. Valla çok rahat ettim
Tamam, müsait bi zamanda koyacağım canım

gıcık şeyy zaten 1. oldun yaa depresyondayımmm

Geçmiş olsun. Önemli değil. Zaten hasta olunca insan kalori yakıyor. Hem zaten önemli olan iyileşmen.

Eskiden "buzi" diyorlardı bu kumaşı, gramaj olarak ağır bi kumaş.

netten alış veriş yaparken en çok kumaşından korkuyorum senin aldığın sitede kumaş bilgisi varmıydı?

çok yakışmış güzel taşımışsın

netten alış veriş yaparken en çok kumaşından korkuyorum senin aldığın sitede kumaş bilgisi varmıydı?

çok yakışmış güzel taşımışsın
Teşekkür ederim canım
Kumaş bilgisi vardı ama içeriğini yazıyordu, yani işte atıyorum %50 pamuk %50 elastan gibi.

Teşekkür ederim canım
Kumaş bilgisi vardı ama içeriğini yazıyordu, yani işte atıyorum %50 pamuk %50 elastan gibi.

hmm seninkinde ne yazıyordu hatırlıyor musun? yeğenimin düğününde bende stres yapmam netten hallederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…