günaydın kızlar ben çok fena nezleyim2 gündür kalorilerimi bile yazamıyorum bakalım birazdan aklıma gelenleri yazıcağım haftasonu zaten fazla yedim spor da yapamadım misafirim var. hafta içi inş daha dikkatli olurum
Günaydın kızlar,
Hafta sonu kuzenimin düğünü vardı, doğru düzgün yiyemedim bir şey ama su falan da içemedim, enteresan bir hafta sonuydu, vücudum metabolizmik olarak durdu tabir-i caizse.
34bta26 canım düğün çok güzeldi, çok eğlendim, elbisem de çok güzel oldu, hiç değişiklik yapmadım üstünde, olduğu gibi giydim, sütyeni dert ediyordum ya onu da giymedim
mrb cumartesi gunu diyet diye bisey kalmadı yerle bir oldu 2000 cal falan rahat aldm çokk sinir oldm kendime ne spor ne bisey bi anrda film koptubende guya yarısıyodk bugun tekrar basladm ama bilmem toparlar mı
Günaydın kızlar,
Hafta sonu kuzenimin düğünü vardı, doğru düzgün yiyemedim bir şey ama su falan da içemedim, enteresan bir hafta sonuydu, vücudum metabolizmik olarak durdu tabir-i caizse.
34bta26 canım düğün çok güzeldi, çok eğlendim, elbisem de çok güzel oldu, hiç değişiklik yapmadım üstünde, olduğu gibi giydim, sütyeni dert ediyordum ya onu da giymedim
geçmiş olsun canım,olsun telafi edersin hafta içi ben de aynı durumdayım hafta sonu kaçtı biraz
yinede bol vitaminli beslende dirençin az kalori aldığın için düşmesin
Uçları belli olmaması için bi aparat buldum, sadece ucuna yapıştırıyorsun silikondan. Valla çok rahat ettimkıız sütyensiz nasıl oldu ki içinde kendi aparatları mı vardı ?? yoksa ciciklere özgürlük mü ilan ettin
resim yollasana
Tamam, müsait bi zamanda koyacağım canımay nasıl sevindim anlatamam
aynen bende haftasonu çok kaçırdım artıya bile çıktım. üzülüyordum kaybedeceğim diye neyse ki sen de yemişsin maşallah maşallahhafta içi toparlayalım bakalım kim kazanacak
ben demiştim sana sal gitsin diyeo fotolarda hiç biyerin görünmüyor cicim önden arkadan pozlar istiyorum hemen yolla kesin çekinmişsindir.
aynen dediğin gibi bol vitamin almam lazım sabah muz yedim kahvaltı olarak. öğlende yemekhanede kurufasulye pilav cacık var ancak eve gittiğimde alabilirim vitaminlerimi
gıcık şeyy zaten 1. oldun yaa depresyondayımmmay nasıl sevindim anlatamam
aynen bende haftasonu çok kaçırdım artıya bile çıktım. üzülüyordum kaybedeceğim diye neyse ki sen de yemişsin maşallah maşallahhafta içi toparlayalım bakalım kim kazanacak
ben demiştim sana sal gitsin diyeo fotolarda hiç biyerin görünmüyor cicim önden arkadan pozlar istiyorum hemen yolla kesin çekinmişsindir.
aynen dediğin gibi bol vitamin almam lazım sabah muz yedim kahvaltı olarak. öğlende yemekhanede kurufasulye pilav cacık var ancak eve gittiğimde alabilirim vitaminlerimi
Geçmiş olsun. Önemli değil. Zaten hasta olunca insan kalori yakıyor. Hem zaten önemli olan iyileşmen.günaydın kızlar ben çok fena nezleyim2 gündür kalorilerimi bile yazamıyorum bakalım birazdan aklıma gelenleri yazıcağım haftasonu zaten fazla yedim spor da yapamadım misafirim var. hafta içi inş daha dikkatli olurum
Ben varım.kimsecikler yok galiba
sıkıldım bunaldım pazartesi pazartesi fenalık geldi sen napıyon ne zaman resim yüklücenBen varım.
Eskiden "buzi" diyorlardı bu kumaşı, gramaj olarak ağır bi kumaş.Kumaşı nasıldı ????
Eskiden "buzi" diyorlardı bu kumaşı, gramaj olarak ağır bi kumaş.
Teşekkür ederim canımnetten alış veriş yaparken en çok kumaşından korkuyorum senin aldığın sitede kumaş bilgisi varmıydı?
çok yakışmış güzel taşımışsın
Teşekkür ederim canım
Kumaş bilgisi vardı ama içeriğini yazıyordu, yani işte atıyorum %50 pamuk %50 elastan gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?