Kalori Arkadaşım

Uçları belli olmaması için bi aparat buldum, sadece ucuna yapıştırıyorsun silikondan. Valla çok rahat ettim

Tamam, müsait bi zamanda koyacağım canım

kız sütyensiz fazla sallanmadı mı? ben en çok onlardan rahatsız olurdum herhalde oynarken falan bıngıl bıngıl sallanır diye

hmm seninkinde ne yazıyordu hatırlıyor musun? yeğenimin düğününde bende stres yapmam netten hallederim :)
"%50 Polyester %50 Elastan" böyle yazıyor canım.
kız sütyensiz fazla sallanmadı mı? ben en çok onlardan rahatsız olurdum herhalde oynarken falan bıngıl bıngıl sallanır diye
Benim göğüslerim büyük değil ki, baya da hoplaya zıplamaya oynadım, hiç rahatsız etmedi.
Sadece uçları belli olur diye cekiniyordum, onu da hallettim.

"%50 Polyester %50 Elastan" böyle yazıyor canım.

Benim göğüslerim büyük değil ki, baya da hoplaya zıplamaya oynadım, hiç rahatsız etmedi.
Sadece uçları belli olur diye cekiniyordum, onu da hallettim.

için falan görünüyor muydu? kumaş ince değildi dimi?

Sadece alt iç çamaşırımı siyah değil de ten rengi giyseydim diye hayıflandım, kimse belli oluyor demedi ama sanki çok çok çok hafif belli oluyor gibiydi. Ama kumaş ince değildi.

hmm tecrübelerini paylaştığın için teşekkürler canım bigün mutlaka bize de lazım olur

Günaydınnnn günün erken saatlerinde yazıyım çünkü yoğun geçiyor yazamıyorum
Hafta sonu fena değildi dün dışarda Olduğum için kötü diyebilirim
Bakalım inşallah bu gün güzel geçer bu hafta regl oldum tartıda yansır bu hafta

günaydınlarr

hastayım hastaaaa canım ister pastaaa gel gidelim dansaaaa orda yersin bol bol pastaaaa

bu tekerlemeyi duymayan yoktur değil mi

hala iyileşemedim ayrıca vücudumun su tutma zamanı da geldi bi kaç güne hastalanacağım anlaşılan. tartı hergün daha da artıya çıkıyor. bu yüzden bende tartıya çıkmak istemiyorum. bu hafta kilo verme yarışında değil de kilo alma da 1. olacağım kesin . tabiki bu meray cığıma yaradı bana yetişir bu hafta zaten bende kilo alarak ona doğru yaklaşıyorum

günaydın kızlarrr

dün 1271 kalori aldım 1 saat bisiklet sürdüm 550 kalori yaktım 721 kalori ile günü kapattım bu hafta benimde şişkinlik haftam cumaya kadar daha da şişerim

günaydın kızlarrr

dün 1271 kalori aldım 1 saat bisiklet sürdüm 550 kalori yaktım 721 kalori ile günü kapattım bu hafta benimde şişkinlik haftam cumaya kadar daha da şişerim

bisiklet ne kadar kalori yaktırıyor süper,günüde güzel kapatmışsın

Kız 1 saatte 550 kalori yakılıyor mu?

evet canım bisikletle hiç durmadan tempolu 1 saat çalışınca 550 kalori yakılıyor hem bisikletin göstergesi hesaplıyor hem diyet arkadaşımda yazıyor bacaklarım uyuşuk bi şekilde iniyorum bisikletten

Yeğenimin düğünü var dedin ya dün

evet yeğenimin sünneti olacak ama henüz zamanı belli değil ayrıca eşimin yeğeninde düğünü var evlenecek şu an aileler tanışma aşamasında oda belli değil ne zaman olacağı kesin tarih olsaydı o zaman isterdim :)

evet canım bisikletle hiç durmadan tempolu 1 saat çalışınca 550 kalori yakılıyor hem bisikletin göstergesi hesaplıyor hem diyet arkadaşımda yazıyor bacaklarım uyuşuk bi şekilde iniyorum bisikletten
Canım sendeki eliptik bisiklet mi? Bir de bana modelini falan söyler misin?

Canım sendeki eliptik bisiklet mi? Bir de bana modelini falan söyler misin?

yok canım normal oturmalı dikey bisiklet '' Magnum 100U Dikey Bisiklet '' şeklinde Google da aratınca çıkıyor beyaz yanlarında turuncu şeritler var geçen sene 130 tl ye almıştım 6 taksitle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…