Uçları belli olmaması için bi aparat buldum, sadece ucuna yapıştırıyorsun silikondan. Valla çok rahat ettim
Tamam, müsait bi zamanda koyacağım canım
"%50 Polyester %50 Elastan" böyle yazıyor canım.hmm seninkinde ne yazıyordu hatırlıyor musun? yeğenimin düğününde bende stres yapmam netten hallederim :)
Benim göğüslerim büyük değil ki, baya da hoplaya zıplamaya oynadım, hiç rahatsız etmedi.kız sütyensiz fazla sallanmadı mı? ben en çok onlardan rahatsız olurdum herhalde oynarken falan bıngıl bıngıl sallanır diye
"%50 Polyester %50 Elastan" böyle yazıyor canım.
Benim göğüslerim büyük değil ki, baya da hoplaya zıplamaya oynadım, hiç rahatsız etmedi.
Sadece uçları belli olur diye cekiniyordum, onu da hallettim.
Sadece alt iç çamaşırımı siyah değil de ten rengi giyseydim diye hayıflandım, kimse belli oluyor demedi ama sanki çok çok çok hafif belli oluyor gibiydi. Ama kumaş ince değildi.için falan görünüyor muydu? kumaş ince değildi dimi?
Sadece alt iç çamaşırımı siyah değil de ten rengi giyseydim diye hayıflandım, kimse belli oluyor demedi ama sanki çok çok çok hafif belli oluyor gibiydi. Ama kumaş ince değildi.
Elbiseyi beğendiysen göndereyim sana.hmm tecrübelerini paylaştığın için teşekkürler canım bigün mutlaka bize de lazım olur
çok teşekkürler canım şu aralar abiyeye ihtiyacım yok 2 ay önce olsaydı düşünmeden kabul ederdimElbiseyi beğendiysen göndereyim sana.
Kız 1 saatte 550 kalori yakılıyor mu?günaydın kızlarrr
dün 1271 kalori aldım 1 saat bisiklet sürdüm 550 kalori yaktım 721 kalori ile günü kapattım bu hafta benimde şişkinlik haftam cumaya kadar daha da şişerim
Yeğenimin düğünü var dedin ya dünçok teşekkürler canım şu aralar abiyeye ihtiyacım yok 2 ay önce olsaydı düşünmeden kabul ederdimabiye alış verişi çok sinir bozucu
günaydın kızlarrr
dün 1271 kalori aldım 1 saat bisiklet sürdüm 550 kalori yaktım 721 kalori ile günü kapattım bu hafta benimde şişkinlik haftam cumaya kadar daha da şişerim
Kız 1 saatte 550 kalori yakılıyor mu?
Yeğenimin düğünü var dedin ya dün
bisiklet ne kadar kalori yaktırıyor süper,günüde güzel kapatmışsın
Canım sendeki eliptik bisiklet mi? Bir de bana modelini falan söyler misin?evet canım bisikletle hiç durmadan tempolu 1 saat çalışınca 550 kalori yakılıyor hem bisikletin göstergesi hesaplıyor hem diyet arkadaşımda yazıyor bacaklarım uyuşuk bi şekilde iniyorum bisikletten
Canım sendeki eliptik bisiklet mi? Bir de bana modelini falan söyler misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?