http://www.hepsiburada.com/liste/bu...spx?productId=sporaltis1481&categoryId=407474yok canım normal oturmalı dikey bisiklet '' Magnum 100U Dikey Bisiklet '' şeklinde Google da aratınca çıkıyor beyaz yanlarında turuncu şeritler var geçen sene 130 tl ye almıştım 6 taksitle :)
Ürün özelliklerini bulamadım ama eliptik bisiklet daha çok yorucu olduğunu duymuştum kolları da çalıştırıyor benimkinde kollar o kadar çalışmıyor sadece tutunuyorum
Ekşi sözlükten yorumlara baktım da baya övüyorlar bu eliptik bisikleti. Ciddi ciddi düşünmeye başladım. Ama sağlam ve uygununu bulmak lazım.Ürün özelliklerini bulamadım ama eliptik bisiklet daha çok yorucu olduğunu duymuştum kolları da çalıştırıyor benimkinde kollar o kadar çalışmıyor sadece tutunuyorum
Ekşi sözlükten yorumlara baktım da baya övüyorlar bu eliptik bisikleti. Ciddi ciddi düşünmeye başladım. Ama sağlam ve uygununu bulmak lazım.
Ben bu eliptik olayına sardım bakalım, biraz daha araştırayım, kafama yatmazsa seninkinden alırım.araştır ben önceleri koşu bandı almak istedim sonra yorumlarda falan hep 1-2 ay sonra bıkıldığı, çok gürültülü olduğu , yer kapladığı gibi olumsuz yorumlar vardı sonra kalçalarımı inceltmek istediğimden bölgesel aletlere yöneldim insan vücudunda en çok kas bacaklarda bulunuyormuş ve bacaklarımızı çalıştırdığımızda çok kalori harcadığımızı öğrendim benimde ihtiyacım olan kalça ve bacakları çalıştırmaktı en uygun bisiklet buydu bende 6 taksit yaptırıp aldım bıkarsam bi süre sonra kullanmazsam en azından verdiğim paraya içim acımaz dedim memnunum dolaşımı hızlandırıyor geçen kış eve donarak giriyordum hemen mutfağa yemek hazırla falan sonra bisiklete biniyordum bisiklet üzerindeyken soyunmaya başlıyordum önce patiklerimi çıkarıyordum sonra yeleğimi falan terletmiyor ama yoruyor
Ben bu eliptik olayına sardım bakalım, biraz daha araştırayım, kafama yatmazsa seninkinden alırım.
Hangi siteden almıştın?
Günaydınlar
Dün 1.200 kapattım
Düzensiz yemekten oluyor neyse bu gün toparlarım inşallah
Eliptik bisiklet olayı güzelmiş ama benim hiç yerim yok maalesef dışarı çıkıp yürüyemiyorumda bakalım evdeki videolarla idare edicem
günaydınlar
dün 1000 kaori civarı aldım,ama maalesef hala hastayımhiç hareket edecek halim yok egzersizleri hiç yapamıyorum
Spor önemli gerçekten her işte devamlılık önemli inşallah az ama devamlı yaparızgünaydın canım
bende öğlenleri 30 dk yüksek tempo da yürüyüş yapıyorum akşamları da yapabilirsem youtube dan video yapıyorum 30 dk da o sürüyor. zayıflarken öyle bir spor programı oluşturmak gerekiyor ki zayıfladıktan sonra da düzenli bi şekilde devam etmelisin. sana zor gelmeyecek üşenmeyeceğin bi spor şekli seçmek lazım. zayıflarken ağır fazla spor yapanlar diyetlerini tamamladıktan sonra sporu bırakıveriyorlar ve o zaman verdikleri kilolar hooop geri geliveriyor. ben onun için hafif tempolu şeyler terlemeden fazla kalp hızımı artırmayacak şeyler yapmaya çalışıyorum.
Geçmiş olsun Zeynepgünaydınlar
dün 1000 kaori civarı aldım,ama maalesef hala hastayımhiç hareket edecek halim yok egzersizleri hiç yapamıyorum
Ben geldim canikom şimdi.kimse var mı? nefret ediyorum ayın bazı günlerinden
Geçmiş olsun Zeynep
sen de mi hastasın geçmiş olsun. ben bugün biraz daha iyi oldum burun akıntım bitti sayılır, hapşurmuyorum da. dün regl oldum ondan tartı 3 gündür artıya gidiyormuş. 2 gün kaldı tartı gününe bakalım kaç kilo artı ile kapatacağım bu haftayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?