Kalori Arkadaşım

Ürün özelliklerini bulamadım ama eliptik bisiklet daha çok yorucu olduğunu duymuştum kolları da çalıştırıyor benimkinde kollar o kadar çalışmıyor sadece tutunuyorum

ürün özelliklerini buldum benimki 12 kg bu 28 kg daha ağır ben kucağıma alıp evin her yerine rahatlıkla taşıyabiliyorum ve çok yer kaplamıyor ama bununda önünde taşımak için tekerlekleri varmış diğer tüm özellikleri benimkiyle aynı eğer bir spor aleti istiyorsan bisikleti tavsiye ederim eliptik yada dikey fark etmez benimki hiç gürültü yapmıyor ve tv nin karşısında sıkılmadan ev ahalisiyle sessiz sessiz spor yapmış oluyorsun :)

Ürün özelliklerini bulamadım ama eliptik bisiklet daha çok yorucu olduğunu duymuştum kolları da çalıştırıyor benimkinde kollar o kadar çalışmıyor sadece tutunuyorum
Ekşi sözlükten yorumlara baktım da baya övüyorlar bu eliptik bisikleti. Ciddi ciddi düşünmeye başladım. Ama sağlam ve uygununu bulmak lazım.

Ekşi sözlükten yorumlara baktım da baya övüyorlar bu eliptik bisikleti. Ciddi ciddi düşünmeye başladım. Ama sağlam ve uygununu bulmak lazım.

araştır ben önceleri koşu bandı almak istedim sonra yorumlarda falan hep 1-2 ay sonra bıkıldığı, çok gürültülü olduğu , yer kapladığı gibi olumsuz yorumlar vardı sonra kalçalarımı inceltmek istediğimden bölgesel aletlere yöneldim insan vücudunda en çok kas bacaklarda bulunuyormuş ve bacaklarımızı çalıştırdığımızda çok kalori harcadığımızı öğrendim benimde ihtiyacım olan kalça ve bacakları çalıştırmaktı en uygun bisiklet buydu bende 6 taksit yaptırıp aldım bıkarsam bi süre sonra kullanmazsam en azından verdiğim paraya içim acımaz dedim memnunum dolaşımı hızlandırıyor geçen kış eve donarak giriyordum hemen mutfağa yemek hazırla falan sonra bisiklete biniyordum bisiklet üzerindeyken soyunmaya başlıyordum önce patiklerimi çıkarıyordum sonra yeleğimi falan terletmiyor ama yoruyor

Ben bu eliptik olayına sardım bakalım, biraz daha araştırayım, kafama yatmazsa seninkinden alırım.
Hangi siteden almıştın?

Günaydınlar
Dün 1.200 kapattım
Düzensiz yemekten oluyor neyse bu gün toparlarım inşallah
Eliptik bisiklet olayı güzelmiş ama benim hiç yerim yok maalesef dışarı çıkıp yürüyemiyorumda bakalım evdeki videolarla idare edicem

günaydın canım

bende öğlenleri 30 dk yüksek tempo da yürüyüş yapıyorum akşamları da yapabilirsem youtube dan video yapıyorum 30 dk da o sürüyor. zayıflarken öyle bir spor programı oluşturmak gerekiyor ki zayıfladıktan sonra da düzenli bi şekilde devam etmelisin. sana zor gelmeyecek üşenmeyeceğin bi spor şekli seçmek lazım. zayıflarken ağır fazla spor yapanlar diyetlerini tamamladıktan sonra sporu bırakıveriyorlar ve o zaman verdikleri kilolar hooop geri geliveriyor. ben onun için hafif tempolu şeyler terlemeden fazla kalp hızımı artırmayacak şeyler yapmaya çalışıyorum.

günaydınlar
dün 1000 kaori civarı aldım,ama maalesef hala hastayımhiç hareket edecek halim yok egzersizleri hiç yapamıyorum

günaydınlar
dün 1000 kaori civarı aldım,ama maalesef hala hastayımhiç hareket edecek halim yok egzersizleri hiç yapamıyorum

sen de mi hastasın geçmiş olsun. ben bugün biraz daha iyi oldum burun akıntım bitti sayılır, hapşurmuyorum da. dün regl oldum ondan tartı 3 gündür artıya gidiyormuş. 2 gün kaldı tartı gününe bakalım kaç kilo artı ile kapatacağım bu haftayı.

günaydın kızlar dün toplam 1180 kalori aldım spor yapamadım yorgun ve bitkin hissediyordum bugün nedeni belli oldu aylık işkence dönemindeyim

Spor önemli gerçekten her işte devamlılık önemli inşallah az ama devamlı yaparız

kimse var mı? nefret ediyorum ayın bazı günlerinden

sormayın ben geçen kış hep hastaydım,bu senede başladık .sana geçmiş olsun benimde regl dönemim bide onun sıkıntısı isyaaaaaan

Topikte bütün hatunlar regl olmuş, vah başımıza gelenler, bi ben sağlamım aranızda

Bu arada Sinoki'den haberi olan var mı?
Kız tatile gitti, sırra kadem bastı resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…