BEn 4 mil leslie ve trambolin yapmaya calisiyorum[/QUOTE][QUOTE="yasemimm, post: 37327602, membçalışıyorum ]Aslında spor yapamayı istiyorum ama vakit bulamıyorum ortak yaptığınız bir spor varsa yapmaya çalışırım
hakikaten bi ara durulmus simdi ben gibi yeni yeni arkadaalar katilmis..hepimiz hosgelmisiz mademay ne güzel oldu forum kalabalıklaştı valla ne iyi ettiniz de geldiniz
Sabah; 250
Öğlen; 150
Akşam; 450
Aralarda 50..Toplam 900 kalori.
Çarşamba günü 56.700 ile başladım.
Sabah 55.100 tartildim. Hedefim 49-50.
Ben 3 yıl önce kalori hesabiyla 17 kilo verdim.
Yöntemini buldum yani. Kilolar benden korkun:))
Beni de aranıza alın arkadaşlar. Listeyi hangi günler yapıyorsunuz.
Amerikadan arkadaşım hoşgeldin aramıza . sayfaları okuduğuna göre sen bizleri biliyorsundur. bayağı kalabalık olmaya başladık anlaşılan diyet sezonu başladı
Neyse bizim burda yatma vakti geldi yarın sabah görüşürüz biz yazısırken de sen uyursun artık
Günaydın kızlar.
Muhteşem bir hafta sonu geçirdim, çok mutluydum çok keyifliydim, yeme olayını biraz abartmış olabilirim ama değdi
Bugün de oruca niyetlendim, gece sahurda bi kocaman tost yedim, inşallah artı kilolar olarak dönmez bana.
Amerikadaki arkadaş hoşgeldin aramıza, bizimle ilgili yazdıklarını okuyunca bi tuhaf hissettim, biri bizi gözetlemiş resmen
ama hoşuma da gitti yani ne yalan söyliyim.
Bu arada kızlar Melinda sanırım Paris'te şu an, facete fotoğraflarını gördüm.
Sinokiden hala ses yok
yürüyüşümü ettim geldim. üstüne bi şişe kolamı içtim ki yaktığım kalorileri geri alayım
melinda ile görüştüm sizlere selam söylemiş ti . iş yerleri taşınmış net problemleri varmış ondan uğrayamıyormuş . sinokiyi bende merak ettim . bayramda çıktı izine 20 gün oldu ne tatilmiş bitmedi vallahi. neyse gelmesin biraz daha ben onun kilosuna yetişeyim de öyle gelsin. o da bu arada tatilde bol bol yemiş olsun bana yaklaşsın
kızım kolay değil çocuk yapmak bakın örnek alın daha erken diye bebek yapmayanlar böyle bi tatile çıkmanız gerekebilirbence sinoki hamile kalana kadar tatile devam edecek gibi duruyor
sen bigün öncesinde ki kilonu, gece yani bizim buraya göre perşembe gecesi perşembe günündeki kilonu yazarsın bana sen de perşembe den perşembeye tartılmış olursun olmaz mısahi ole bi durum var bide..7 saat gerideyiz bi turkiyeden..bildirimi falan gec yapmis olcam cumadan olmadi ben aciktan yazarm artik siz coktan tablo yapms olursnz ben uyanana kadr
bu taş banaydı sanırım
hosbuldm arkadasm insamerikadaki arkadaş hoş geldin inş istediğin kiloya ulaşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?