- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
Yasemim maşallah 1.7 kg nasıl verdin?
İlk başladığımda ben de her hafta kilo verebiliyordum.açıkçası özel bir şey yapmadım ilk kilolar çabuk gidiyor galiba birde sayenizde diyet arkadaşımı keşfettim oradan devamlı takip ediyorum 1000 kaloriyi sınır koymaya çalıştım spor da yapsam adam akıllı çok iyi olacak ta 12 Kasım'a kadar 69 görsem süper olur
Teşekkür leryasemin tebrik edrim
pilatesi tavsiye ederımsıkılaşmak içinİlk başladığımda ben de her hafta kilo verebiliyordum.
Ama kilo düştükçe kilo vermek zorlaşıyor. Şimdi benim sıkılaşmam gerekiyor ama nasıl yapacağım bilmiyorum
Ben çok rezil vaziyetteyim zaten.neyse kilo almışım ama hejiradan zayıfım hala haftaya azimliyim 52 nin altına inicem
Ben çok rezil vaziyetteyim zaten.
Haftaya oruç tutacağım, belki faydası olur.yaa bu lafımdan sonra gaza gelirsin dedim ama bu bile yetmemiş
ben haftasonu tutacağım haftaiçi çalışırken açlığa dayanamam bayılır kalırımHaftaya oruç tutacağım, belki faydası olur.
Benim korkum açlıktan değil de susuzluktan korkuyorum, ama bu korkuyu yenmem lazım.ben haftasonu tutacağım haftaiçi çalışırken açlığa dayanamam bayılır kalırım
evet bende tutmayı düşünüyorum ama günler kısa faydası olmaz ben ramazanda bile kilo almyı başarırımHaftaya oruç tutacağım, belki faydası olur.
Dün felaket bir Gündü inşallah bu gün dengelerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?