Yok canım, dün watsapptan yazmıştım cevap vermedi.konuyu değiştiriyim daha fazla moralim bozulmasın
sinoki den haber var mı??
günaydın kızlar dünü 1093 kalori ile kapattım reglden dolayı spor yapamadım ama akşam yemek yapıp 1 saat ütü yaptım
geçen hafta 52,0 kg
bugün 52,8 kg+ 800 gr almışım
bugünde öğle yemeğinde kadınbudu var ve diyet arkadaşım 2 tane kadınbudu köfteye 637 kalori diyor mecbur yicem başka seçeneğim yok(
neden iple çektiğin şimdi anlaşıldıBu gün 750 kalori ile günü kapatıyorum bitki çayı içerim belki birazdan o kadar yarın iple çekiyorum
Günaydınnnnn
herkese hayırlı Cumalar
kız günlerdir konuşuyoruz hiç okumadın mı bildirimleri bana yapıyorsunuz özel mesajla. buraya yazıvermişsin. neyse iş yerindeki eğitimine ve regline veriyorum
Yok canım, dün watsapptan yazmıştım cevap vermedi.
Ben de merak etmeye başladım.
tatile gidipte kayboldular herhalde
gunaydın kısslar bu hafta bisikletim bozuldu tam 5 senelik ahretliğim sonunda pes etti bi de alınan spor aleti anca askı oluyo kadınlar hiç kullanmıyo derler bu da size kapak olsn bu 2. pes edişi bisikletimin
pilates yaptm hergun ama bisikletin yerini tutmuyo 1 saat yapıyorm 200 cal bile etmıyo pilateste ama bisiklet oyle mi 1 saatte 600 rahat yakardm ne yapam bilemedmsöyle ucuz yollu bildğiniz bisey var mı kızlar yaa
34 bta da sen de bisikletçisiniz anlaşılan. o kadar övdünüz bende merak etmeye başladım. benim bildiğim bisiklet basen yapıyor derler ama siz fayda gördük diyorsunuz anlamış değilim. basenleriniz nasıl ne durumdalar acaba.
tatlım benim içinbu soruların cevabı evet bilmiyorm kişiye gore değisir mi ayrıca 600 cal oldgunu bisikletimin gostergesi soyluyoBu bisikleti bende merak ettim bir saat yürüyüş bile 300 yakıyor ama bisiklet 600 kalori yakıyor çok mu yoruyor birde gerçekten yaptığınız hafta daha mı fazla kilo veriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?