bende balık kokusuna çözüm olarak ;
1- balık tavası kullanıyorum kapaklı olduğu için buharlı içinde kalıyor koku çok dağılmıyor
2- mutfağımda balkon var kapısını sonuna kadar açıyorum aynı zamanda aspiratörüde çalıştırıyorum
3- pişirme işlemi biter bitmez tavadaki yağı geri dönüşüm bidonuna boşaltıp tavayı lavaboda sudan geçirip içine sirke döküp kapağını kapatıp masaya geçiyorum
yemekten sonra balıkla ilgili bulaşıkları yıkayıp ocağı ve ocağın arkasındaki fayansları temizleyip( balık tavasından dolayı hiç bi yere yağ sıçramıyor sadece koku sinmişse diye temizliyorum) balıktan eser bırakmıyorum
tüm bunları kızartma yapınca yapıyorum genelde balığı pişirme kağıdında fırınlarım fırınıda balkona çıkarırım ne mutfak kokar ne ocak batar fırınım bile batmadan kokusuz ve temiz olur
650 kalori mi nasıl tüm gün 650 kaloriyle durabiliyorsun en az 1000 kalori almalısın yoksa sağlıksız olur önümüz kış vücut direncin düşer
O nasıl bir balık tavası oben balık kızartırkene kapağını kapatmam ki
Bu arada nasılsın kuzum 34bta26
Ya bende 650 kalori olduğuna şaşırdım ama Brokoli haşlaması çok düşük müş öyle oldu dediklerinizi dikkate alacam sağlıklı 1000 kalori yapmaya çalışıcam nede olsa benden deneyimlisiniz
netten resimlerine bak canım patates kızartır gibi bol yağ koymuyorsun yapışmayacak kadar yağını koy balıklarını diz kapağını kapat ara sıra kapağı açıp altının kızarıp kızarmadığını kontrol et kızarmışsa bir elinle kulpunu tut bir elinle kapağı tut tavayı ters çevir balıkları kapağa al ve kapağı tavaya doğru yamult kızarmayan tarafı tavanın altına gelecek şekilde balıklar kapaktan kayıp tavaya yerleşecek böylece diğer tarafta kızarmış oluyor yaaa ben anlatamadım netten bak videosuda vardır çok büyük kolaylık
iyiyim canım ne kadar iş yerinde sinilerimi bozan dengesizler olsa da insanları kafaya takmamayı öğreneli çok oldu :)
sen nasılsın ? kaç kilo oldun söyle söyle topiktekilere söylemem aramızda :)
Dubleks gibi düşünebilirsin canım, yatak odaları yukarıda..o zaman sorun yok :) üst katta nasıl annenle baban yaşıyor anlamadım ev dublex mi yoksa siz ayrımı yaşıyorsunuz ??
Günaydın kızlar.
Bu hafta 2. kez korkulu rüya gördüm, dudaklarım uçuk içinde kaldı.
İşler deseniz ayrı bir yoğun. Fenalardayım.
Dubleks gibi düşünebilirsin canım, yatak odaları yukarıda..
Her şeyi aşağıda yapıyorlar, yatmaya yukarı gidiyorlar.
Yeni evli çiftler böyle yapar ya, kayınvalidede yemek yenir sonra yatma vakti eve giderler, bizdeki de o hesap.
Günaydın kızlar.
Bu hafta 2. kez korkulu rüya gördüm, dudaklarım uçuk içinde kaldı.
İşler deseniz ayrı bir yoğun. Fenalardayım.
Dubleks gibi düşünebilirsin canım, yatak odaları yukarıda..
Her şeyi aşağıda yapıyorlar, yatmaya yukarı gidiyorlar.
Yeni evli çiftler böyle yapar ya, kayınvalidede yemek yenir sonra yatma vakti eve giderler, bizdeki de o hesap.
kız yatmadan dua et üstünü de iyi ört korkulu rüya falan kalmaz :)
kaç yıllık evlilik nasıl bu kadar taze tutuyorlar maşallah diyelim ama ben hala anlamadım yukarıda ayrı bi daire o zaman herşeyden 2 tane olur 2 mutfak 2 salon falan off ben 1 eve yetişemiyorum 2 evi düşünemiyorum
Uçuk kremi sürüyorum canımcım.Hii o korkulu rüyadan bende geçen gece gördüm çok fenaaa
Herşey düzelir inş cnm. Uçuk kremi sürmeyi ihmal etme
Sizinkilerde tam çifte kumru maşallah
Aslında şöyle oldu, bizim ev biraz küçük, kardeşimle aynı odada kalıyorduk önceden, sonra ben üniv. için şehir dışında çıkınca kardeşim odaya iyice yerleşti, ben okul bitip eve dönünce oturma odasında yatmaya başladım, sonra baktık olacak gibi değil kendimi evime ait hissedemiyorum, belim sırtım her yanım tutluluyor, babam da böyle bir çözüm buldu. Üst kata yatak odası yaptırdı, çatı katı gibi düşün, ben de aşağıda onlardan boşalan odaya geçtim. Şimdi onlar geceyi yukarıda geçiriyor, kardeşimle ben aşağıda. Tuvalet ve banyo yaptıracaklar şimdi sanırım bir de yukarı. Yani böyle takılıyoruzkız yatmadan dua et üstünü de iyi ört korkulu rüya falan kalmaz :)
kaç yıllık evlilik nasıl bu kadar taze tutuyorlar maşallah diyelim ama ben hala anlamadım yukarıda ayrı bi daire o zaman herşeyden 2 tane olur 2 mutfak 2 salon falan off ben 1 eve yetişemiyorum 2 evi düşünemiyorum
Uçuk kremi sürüyorum canımcım.
Aslında şöyle oldu, bizim ev biraz küçük, kardeşimle aynı odada kalıyorduk önceden, sonra ben üniv. için şehir dışında çıkınca kardeşim odaya iyice yerleşti, ben okul bitip eve dönünce oturma odasında yatmaya başladım, sonra baktık olacak gibi değil kendimi evime ait hissedemiyorum, belim sırtım her yanım tutluluyor, babam da böyle bir çözüm buldu. Üst kata yatak odası yaptırdı, çatı katı gibi düşün, ben de aşağıda onlardan boşalan odaya geçtim. Şimdi onlar geceyi yukarıda geçiriyor, kardeşimle ben aşağıda. Tuvalet ve banyo yaptıracaklar şimdi sanırım bir de yukarı. Yani böyle takılıyoruz
Uçuk kremi sürüyorum canımcım.
Aslında şöyle oldu, bizim ev biraz küçük, kardeşimle aynı odada kalıyorduk önceden, sonra ben üniv. için şehir dışında çıkınca kardeşim odaya iyice yerleşti, ben okul bitip eve dönünce oturma odasında yatmaya başladım, sonra baktık olacak gibi değil kendimi evime ait hissedemiyorum, belim sırtım her yanım tutluluyor, babam da böyle bir çözüm buldu. Üst kata yatak odası yaptırdı, çatı katı gibi düşün, ben de aşağıda onlardan boşalan odaya geçtim. Şimdi onlar geceyi yukarıda geçiriyor, kardeşimle ben aşağıda. Tuvalet ve banyo yaptıracaklar şimdi sanırım bir de yukarı. Yani böyle takılıyoruz
hmm şimdi anladım ben 2 ayrı daire zannetmiştim ayy ben de çatı katlarını çok severim çok romantik olur yatak odasının çatı katında olması bi tanıdığımızın evi öyledi çatı katında yatak odası banyo wc ve kocaman bi terası vardı tavanı ahşap lambiriydi ve yatak odasının terasa bakan tarafı boydan boya sürgülü cam kapıydı çok güzeldi :)
benimde hayalim egede denize yakın bahçeli 2 katlı küçük bir ev
Maddiyat olunca bu gibi şeyler çok rahat oluyor miras kalmadıki büyüklerimizinden şöyle bir büyükada da minnak çatılı romantik bir ev
Drydry nerdesin kızz kızınla birlikte verdin uykunun gözüne dimi
yaa sorma adalar bambaşka heybelideki göğüs hastalıkları senatoryumunu yıllar oldu boşaltalı koca hastane şimdi perili ev gibi ve harabeye dönmüş ne güzel bir yerde halbuki o manzaranın eşi benzeri yoktur
maalesef canım ne yapacaksak kendi emeklerimizle yapmalıyız gerçi ben alıştım hayatım boyunca sahip olduğum her şey için var gücümle çalışıp savaşarak elde ettim ( acıların kadınıyım)
drydry şimdi bu hafta verdiği kiloların şerefine 10 numara bi kahvaltıya oturmuş junıor drydryla kahvaltı keyfi yapıyordur
Aynenyarışma programlarında uzatan sunucular gibi bi türlü sonucu öğrenemiyoruz
Valla bende merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?