Kalori Arkadaşım

sinoki benim boyda 165 parklarda gördüğün yumuşacık trambolinlerden değil canım çok zıplatmıyır yayları çok sert en fazla 10 cm sıçrıyorum

selam arkadaşlar...

aranıza katılmak istiyorum...

forum kurallarını çok net bilmiyorum... daha yeniyim... kusurumuz varsa affola...

o kadar canımı sıkan bir konu oldu ki artık bu kilolar... eski tanıdıklarımın hiçbiriyle görüşmek istemiyorum... sen ne olmuşsun bakışları bile beni benden alıyor... ama iki haftadır ciddi bir diyete başladım... 98,5 kg dan şu an 94 kg a geldim... hedefim mayıs ayında artık insanların içine girdiğimde utanmayacak durumda olmak... begenmediğim ama içine girdiğim için almak zorunda oldugum kıyafetlerden bıktım... aile içinde otururken insanların knedi arasında bile olsa diyetten bahsettiklerini duyunca ortamda bulunmak istememekten bıktım...
kadınlar kulübünü sürekli okuyarak çok ciddi motivasyon artışı elde ettim... buradan sürekli birbirimizle konuşmak bile önümüze set olan kiloları vermek için çok büyük bir nimet...

sinoki benim boyda 165 parklarda gördüğün yumuşacık trambolinlerden değil canım çok zıplatmıyır yayları çok sert en fazla 10 cm sıçrıyorum

öyle mi peki birşey daha soracağım kızlar sizce tramboline mi daha iyi etki eder yoksa bisiklet mi sıkılaşmama

Kızlar sanırım ben eliptik bisikleti alacağım, dün linkini koyduğumu.
Fiyatı da iyi 190 TL, hem kardeşim de çok istiyor.
Bir daha fikirlerinizi söylemenizi rica edeceğim.

Kilo bildirimi öğleden sonraya hazır arkadaşlar benim bilgisayar da excel yok ondan başka bilgisayar dan yapacağım tabloyu grsz kızım kağıttan kayık yapmamı istiyor kaçıyorum geleceğim en kısa zamanda

devamlı kullanacağına inanıyorsan al canım heves olup olmadığına iyi karar ver

Biz yeni kanlara her zaman açığız, hoşgeldin arkadaşım.
Sen burada takıl biz sana her türlü desteği sağlarız.

merhaba canım hoşgeldin. 2 haftada 4,5 kg nasıl verdin
Seni çok iyi anlıyorum vakti zamanında yıllarca bende aynı şeylerden muzdariptim ama şükürler olsun artık geçti. Bizimle birlikte sende çok rahat kilo vereceksin yeterki sabret kaçamaklardan sonra pes etme mayıs ayına fıstık gibi normal kilonda girebilirsin ben inanıyorum. Yavaş yavaş ama kalıcı kilo vermek hedefin olsun birde aramızdan ayrılma yanlız kalınca zor oluyor

Kuşum ben ikisini de kullanmadığım bir şey diyemeyeceğim fakat sanki bisiklet daha mantıklı gibi geliyor bana
Tatlım ya aslında o bisikleti bende çok sevdim ama dediğim gibi maddi açıdan durumumuz bu ara sıkışık o yüzden alamıyorum eğer imkanın varsa bence kaçırma madem kardeşinde istiyor hem ne kadar erken alırsak o kadar faydalı olur. Tv izlerken kalori yakmak bence muhteşem birşey. Banada bisiklet daha iyi gibi geliyor ama yinede emin değilim bende ikisinden de bi haberim

Kız sen varya tam dayaklıksın
Kızlar ya ben bu tablo işine karşıyım çok kasıyorum drydry öğreniyor oh rahat rahat keyfine bakıyor ben burda çatlıyorum tablo mablo yapmaylım yaaa

drydry kağıttan kayığı sen yüzdürme batabilir kötüyüm ben kötüyüm

hoş geldin durumundan rahatsız olup kilo vermeye başlamışsın göreceksin zayıfladıkça motivasyonun daha da artacak kendine daha çok güveneceksin yeter ki iste

öyle mi peki birşey daha soracağım kızlar sizce tramboline mi daha iyi etki eder yoksa bisiklet mi sıkılaşmama

daha önce bisiklet kullanmadım bimiyorum,ama trambolinde 50 dk zıplanmıyor en azından ben yapamıyorum ama bisiklete 1 saat binen kalori yakan arkadaşlar var bisikleti tercih edebilrsin

al gitsin yaaa kardeşinde kullanır hem sen kullanmazsan ben dürterim seni car car söylenirim
-o kadar para verdin
- madem binmeyecektin ne diye aldın
- binme binme al kiloları şiş iyice verdiğin tüm kiloları geri al .....

daha önce bisiklet kullanmadım bimiyorum,ama trambolinde 50 dk zıplanmıyor en azından ben yapamıyorum ama bisiklete 1 saat binen kalori yakan arkadaşlar var bisikleti tercih edebilrsin

hmm o zmn hejira bisiklet alabilirsen sen bana eliptik olarak da detaylı bilgi verirsin çok şanslıyım kızlar iyiki varsınız

Şimdiden başladı bile
Kızlar bisiklet yarışı yaparmışız yihhu

bu kadar hatun buradasınız bende yardım istiyim bu drydryın tablo yayınlaması uzar daha :)
eşime yaptığım psikolojik baskılar sonunda sigarayı bıraktı ve 1 ay içme ne istersen alıcam dedim çarşamba günü 1 ay olacak ve hiç bişi istemiyor telefona ihtiyacı var ama özellikle istediği bir model yok kendi beğendiğini alması daha iyi olur bense süprizli şaşırtmalı bişiler yapmak istiyorum fikri olan var mı? bu arada 12 kasımda da evlilik yıldönümümüz

Ayy inş. tamamen bırakır sigarayı çok sevindim gerçekten
çarşamba gününe kadar çaktırmadan pc den tellere bak az çok ağzından alırsın hangisini daha çok sevdiğini vs.
Benim eşim de bana sürpriz yapmıştı bir akşam iş çıkışı aramış siyah mı beyaz mı titanyum mu diye sormuştu şaşırmıştım ama aklıma hiç tel gelmemişti zaten beklemiyordum sonra bilme karar vermemedim vs derkene siyah dedim geldi beni almaya elinde bir hediye paketi açtım içinde tel ben şok çok duygusal ve romantikti kuzum ya
Fikir olur diye anlattım canım benm

madem evlilik yıldönümünüzde gelmek üzere tek hediye ile ikisini hallet sonuçta maddi olarakda ikinizin bütcesi ve 2 kez hediye alıp harcama yapmaktansa 1 tane al en sevdiğini al hem sigara bırakma hem evlilik yıldönümü olsun

çarşamba akşaı evde romantik bir yemekde hazırlasan deme keyfinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…