Kalori Arkadaşım

Iyi akşamlar kızlar birşey sorucam 3mil leslie kaç kalori ve diyet arkadaşımda nasıl hesaplıcaz 3mil leslieyi

Canım akşamları sebze yemeği yeşene az biraz bile olsa

Iyi akşamlar kızlar birşey sorucam 3mil leslie kaç kalori ve diyet arkadaşımda nasıl hesaplıcaz 3mil leslieyi

Canım 3 mil leslie 300 kalori ben 1 mile yüksek tempoda yürüyüş 15 dk yani 75 kcal diye hesaplıyorum

Canım akşamları sebze yemeği yeşene az biraz bile olsa

Canım normalde yoğurt falan yerim yada başka şeyler ama bugün canım hiç birşey istemedi öğle yemeği kesti galiba:26:

Son düzenleyen: Moderatör:

O zaman canım 1saat hızlı tempo olarak yazayım. Teşekkürler cnm

Canlar ya yarın benim için kötü bir gün öğlen ve akşam arkadaşlarla dışarı çıkıcaz ister istemez kalori çok olacak ((

Kızlar öğleden önce kilo bildirimi yapın olur mu ben kpss öğrencisiyim hem de kimse kimseyi beklemek zorunda kalmaz 12 den sonra gelenleri tabloya yazmam bak geçen hafta ki kilonuz ve şimdiki kilonuzu yazarsanız sevinirim

Canım öğlen pideci dediler bir lahmacun yerim akşamda biraz fazla olacak offfffff. Ama kırk yılda bir diye artık dikkatli ama tadına vararak yicez

Hım peki canım sen bilirsin inşallah istediğin gibi olur

Canımcım 1000 kalorinin altında almak baya sağlıksız olmuyor mu? :44: Masalcım sözüm sana da.

Canım ben midem biraz küçülene kadar böyle idare etmeye çalışıyorum midem küçüldükten sonra normal hale gelecem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…