Aynen aşağıdakileri yedim canım.
2.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal) 16 kcal
0.50 x 1 Adet Salatalık (11 kcal) 6 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal
0.25 x 100gr Sütaş Süzme Peynir (262 kcal) 66 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Pınar Süt (Tam Yağlı) (121 kcal) 121 kcal
2.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal) 110 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal) 3 kcal
5.00 x 1 Adet (30gr) Izgara Köfte (60 kcal) 300 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı Ayran (90 kcal) 90 kcal
1.00 x 1 Dilim (30gr) Kepekli Ekmek (55 kcal) 55 kcal
1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Sade) (0 kcal) 0 kcal
Çok hoşAynı biz
Ayy Allahım bunları gördükçe kendimden tiksinç duyuyorum her yanım vıccık vıcık yağ böğğğğ
Canım detoksun ne durumda nasıl gidiyorbende bugün sirkeli ballı suya başladım daha önce yapmıştım yine yapmaya çalışacak belki metabolizmama yardımcı olur
şimdilik iyi gidiyor canım çok tok tutuyor tadı da kötü geledi bana sirkeden korkuyorum ben ya zayıflayan çok ama mideye zararlı sonuçta dikkat et canım
Cimcimem detoksu nasıl yapıyorsun?
bende gaza gelebilmek için yapıyorum tatlım son 1 haftadır çok saldım çünküAy pardon kuşum ben bunu dün de okumuştum. Nasıl ki bende mi yapsam acep :/ azıcık kilo versem aşka geleceğim, azimleneceğim
şimdilik iyi gidiyor canım çok tok tutuyor tadı da kötü geledi bana sirkeden korkuyorum ben ya zayıflayan çok ama mideye zararlı sonuçta dikkat et canım
Sağol cimcimecim daha öncede denemiştim bir zararı olmadı zaten zararı fazla içersen oluyor ben günde 2 yemek kaşığı kadar kullanmayı planlıyorum sabah ve akşam bakalım hepimizin yöntemi yararlı olur inşallah
bende gaza gelebilmek için yapıyorum tatlım son 1 haftadır çok saldım çünküzor birşey değil yapılabilir birşey ve aç kalmıyorsun konuya baktıysan zaten verbilen çok fazla yani yapan herkes vermiş
Önümüzdeki hafta şirkette 3 kişiyle yapmaya karar verdik
öyle daha eğlenceli olur incirim
Benim erkek arkadaşım bu kilo konusuna takık biraz
Onun yüzünden bende takık oldum. Haftaya iki kiloyu attırıvereyim de üstümden şaşkoloz olsun
kaç kilosun kuzum?
bencede atıver de şaşkoloz olsun
Boyum 1,58 veya 1,60kilom da 60 51 filan olmak istiyorummmmmmm :44:
çok birşey yokmuş canım olursun
iyi akşamlar melekciğim bi daha cevap anahtarına bak öyle çöz artıkMerhaba kızlar iyi akşamlar napıyosunuz bakimben bi eğitim denemesi çözdüm ama cevap anahtarı yokmuş öyle saf gibi kaldım ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?