Kalori Arkadaşım

Canım kendini şartlandırma maşallah güzel yemişsin yemekten hemen sonra doyduğunu hissetmezsin biraz bekle ve akşam da yoğurdunu ye acıktıkça maden suyu yada bitkisel çaylar iç bir iki hafta açlık krizlerin olur ama sonra alışır vücudun sen kendine hakim ol yeme yeter

Son düzenleyen: Moderatör:

şimdilik iyi gidiyor canım çok tok tutuyor tadı da kötü geledi bana sirkeden korkuyorum ben ya zayıflayan çok ama mideye zararlı sonuçta dikkat et canım

Ay pardon kuşum ben bunu dün de okumuştum. Nasıl ki bende mi yapsam acep :/ azıcık kilo versem aşka geleceğim, azimleneceğim
bende gaza gelebilmek için yapıyorum tatlım son 1 haftadır çok saldım çünkü zor birşey değil yapılabilir birşey ve aç kalmıyorsun konuya baktıysan zaten verbilen çok fazla yani yapan herkes vermiş

şimdilik iyi gidiyor canım çok tok tutuyor tadı da kötü geledi bana sirkeden korkuyorum ben ya zayıflayan çok ama mideye zararlı sonuçta dikkat et canım

Sağol cimcimecim daha öncede denemiştim bir zararı olmadı zaten zararı fazla içersen oluyor ben günde 2 yemek kaşığı kadar kullanmayı planlıyorum sabah ve akşam bakalım hepimizin yöntemi yararlı olur inşallah

Merhaba kızlar iyi akşamlar napıyosunuz bakim ben bi eğitim denemesi çözdüm ama cevap anahtarı yokmuş öyle saf gibi kaldım ortada

Menümü paylaşayım

Sabah

1 çay kaşığı bal = 14 kcal
1 adet haşlanmış yumurta=80 kcal
Yarım domates=7 kcal
2-3 dal roka= 8 kcal
1 dilim kepekli ekmek=55 kcal
1 çay bardağı bitkisel çay=1 kcal

Ara Öğün

1 fincan az şekerli türk kahvesi = 12 kcal

Öğle

1 porsiyon kıymalı ıspanak yemeği=276 kcal
Yarım havuç= 13 kcal
Yarım domates= 7 kcal
5-6 dal maydanoz= 8 kcal

Akşam

1 tane yeşil elma = 55 kcal

Alınan Kalori = 535 kcal

Yakılan Kalori= Sabah 1 mil leslie = 50 kcal yaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…