Kalori Arkadaşım

en az 2 çocuk bencede şart büyüdüklerinde birbirlerine destek olmaları lazım

harika ya ama erken değil mi çocuk için 90 lı yani

Kızlar yaşlandık kabul edin @34bta26 Hamburger
Hele siz yine benden bir adım öndesiniz, ben sizin yerinizde hiç beklemeden doğururum.
Çocukla aranızda dünya kadar yaş farkı mı olsun?

Sendeki cesaret bende olsaydı keşke be didoş

denk getirip birlikte hamile kalaydık eiydi yardımcı olurduk birbirimize

Evvelallah sen hemen büyülü bahçe olursun, biz de hemen teyzecikler oluruz

yaa doğum olayı beni korkutuyor kesip biçiyorlar malum yeri falan

Altı üstü bir çizik atıyorlar, gelecek güzellik değmez mi sence?
Çizik mi o kadarcık mı sen öyle zannet

ayrıntısını bilmiyorum ama kesildiğini ve doğumdan sonra dikildiğini biliyorum ve ürkütüyor ama sezeryan daha da ürkünç

Bence sezeryan daha iyi hissetmiyorsun

Bazen düşünürümde insan kendi kendine nasıl doğuruyor çok değişik geliyor bana

Geçmiş olsun tatlım

Ayda2kilo cnm sen bizi bu doğum konusunda aydınlatsan bilgilendirsen keşke birebir yaşamış birisinin deneyimleri bence çok önemli

Kızlar çok uzun alıntıladığımı biliyorum ama çok şey konuşmuşsunuz ne yapayım hemde önemli bir konuydu

Evet yasemim bana mesaj atacaktin neyse haftaya tam olarak öğrenirsin artık geçen hafta da eksik ve yanlış yazmıştı n

Kızlar benim matematik im kötü o yüzden lütfen bildirimlerinize
Geçen hafta
Bu hafta
Fark +- şu kadar diye yazın

günaydınlar,
geçen hafta ben mi birinci olmuştum liste olmayınca arada kaynadı tüh bi daha zor birinci olurum

arkadaşlar ben iki doğumumuda normal yaptım çokta memnunum ,hemen bebişinle ilgilenebiliyorsun,evet dikişin oluyor ama bir haftaya herşey düzeliyor

Hii harikasın ya maşallah sana

doğuma giderken kaç kiloydun, hiç korkmuyor muydun ? Doktor mu normal olabilir dedi yoksa sen illa normal mi istedin ?
Birde nasıl bir doktorun hemşirenin eline düşeceğin belli olmuyor bir çok kötü anılı doğum sahnesi dinledim ben onlar beynime bir gelince ödüm patlıyor zaten korkağım iyice mahfoluyorum
Özelde mi yaptın doğum devlette mi
Ayy ne çok soru sordum

Evet yasemim bana mesaj atacaktin neyse haftaya tam olarak öğrenirsin artık geçen hafta da eksik ve yanlış yazmıştı n
Yaaaa sanki artık direk buraya yazalım falan diye bir konuşma Hatırlıyorum
Eğer öyle değilse kusura bakmayın dalgınlığıma geldi

Meray az önce Online di sayfada görünüyordu ama bildirim yapmadı demekki yapmayacak ben birazdan tabloyu açıklarım

Yaaaa sanki artık direk buraya yazalım falan diye bir konuşma Hatırlıyorum
Eğer öyle değilse kusura bakmayın dalgınlığıma geldi

önemli değil tatlım olur böyle şeyler

Canım hastalık bana kilo vermem konusunda yardımcı oldu bu hafta
aman cnm dikkat et vucudun da su kaybı olmasında bende hastalanınca iştahım kesilir ve kilo veririm bütün pofidiklerde bu böyle mi acaba

Meray az önce Online di sayfada görünüyordu ama bildirim yapmadı demekki yapmayacak ben birazdan tabloyu açıklarım

açıkla açıkla

YASEMİM TEBRİK EDERİM 1. OLDUN

ben yine herzamanki gibi ilk 3 e girdim ve 2. oldum

ay kız tabloya eski ismini yazmışım ayol pardon haftaya güle çeviririm canım kusura bakma . sende bisiklet sayesinde 3. oldun tebrik ederim

sinoki yine herzaman ki gibi bu haftayı listenin sonlarından bi sırada kapattı

34bta da iyi kilo vermiş evlilik yıldönümleri olmasına rağmen bu hafta

zeynep de geçen haftanın 1. liğinin tadını çıkarıyor hala sanırım bu hafta yerinde saymış

ama toplamda 4 kilo vermişiz süper bi başarı arkadaşlar hepinizi tebrik eder gözlerinizden öperim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…