- 9 Ocak 2014
- 7.695
- 9.691
- 448
Canım bende geçen hafta regl şişkinliği vardı, o sebeple çok gitmiş gibi görünüyor. Aslında yerimde sayıyorum yani.YASEMİM TEBRİK EDERİM 1. OLDUN
ben yine herzamanki gibi ilk 3 e girdim ve 2. oldum
ay kız tabloya eski ismini yazmışım ayol pardon haftaya güle çeviririm canım kusura bakma . sende bisiklet sayesinde 3. oldun tebrik ederim
sinoki yine herzaman ki gibi bu haftayı listenin sonlarından bi sırada kapattı
34bta da iyi kilo vermiş evlilik yıldönümleri olmasına rağmen bu hafta
zeynep de geçen haftanın 1. liğinin tadını çıkarıyor hala sanırım bu hafta yerinde saymış
ama toplamda 4 kilo vermişiz süper bi başarı arkadaşlar hepinizi tebrik eder gözlerinizden öperim.
hadi hadi pisiklet işe yaradıda söylemiyon dimiCanım bende geçen hafta regl şişkinliği vardı, o sebeple çok gitmiş gibi görünüyor. Aslında yerimde sayıyorum yani.
"Gerçekten" kilo verenleri tebrik ederim.
Kız keske yarasa. Her akşam tepiniyorum tepesinde resmen.hadi hadi pisiklet işe yaradıda söylemiyon dimi
Bende hangisini alacağıma hala karar vermiş değilim beğendiklerim çok pahalı katiyyen pofidiğim aldırtmaz banaKız keske yarasa. Her akşam tepiniyorum tepesinde resmen.
Herkesi tebrik edrim bu hafta maşallah iyiyiz benim regl şişliğin var haftaya gider 500 gr falan yasemin senide çok tebrik edrim güzel kilo vermissin
Seve seve canım bende 3. Guruba katılığım dedim yarış insanı motive ediyorYasemim meray beni yarışta yalnız bıraktı senle aynı kilodayiz birlikte yarışalım mi ben yarisinca çok motive oluyorum ne dersin
Hii harikasın ya maşallah sana
doğuma giderken kaç kiloydun, hiç korkmuyor muydun ? Doktor mu normal olabilir dedi yoksa sen illa normal mi istedin ?
Birde nasıl bir doktorun hemşirenin eline düşeceğin belli olmuyor bir çok kötü anılı doğum sahnesi dinledim ben onlar beynime bir gelince ödüm patlıyor zaten korkağım iyice mahfoluyorum
Özelde mi yaptın doğum devlette mi
Ayy ne çok soru sordum
maşallahcanım ben ilk doğumumda 11 kilo ikinci doğumumda 7 kilo aldım çocuklar ilki 2660 ikincisi 3000 gr doğdu
herşey normaldi zaten her çocuk normal doğabilir bazı sağlık problemleri dışında,ilk doğumumda sezeryana yönlendirmek istesede dr ben ısrar ettim hatta suni sancıyla doğum yaptım normal sancıya göre daha ağrılı
ben hamileliklerimde ilk doğuma girecekmisiniz diye sorarım dr a yok derse zaten tercih etmem,ikisinide özelde doğum yaptım,çokta memnunum
hiç kimsenin doğum hikayesini dinleme benim ikinci doğumumu dinle
akşamda hafif kasılmam vardı sabah dr gittim 3 cm açıklıkbiraz bekledim hoop epidural yaptırdım sancısız 10 cmm bekledim 5 dk doğurdum maşallah böyle doğumlarda var ertesi gün ne göbek nede bir gr fazlam vardı inşallah seninkide böyle olur
canım ben ilk doğumumda 11 kilo ikinci doğumumda 7 kilo aldım çocuklar ilki 2660 ikincisi 3000 gr doğdu
herşey normaldi zaten her çocuk normal doğabilir bazı sağlık problemleri dışında,ilk doğumumda sezeryana yönlendirmek istesede dr ben ısrar ettim hatta suni sancıyla doğum yaptım normal sancıya göre daha ağrılı
ben hamileliklerimde ilk doğuma girecekmisiniz diye sorarım dr a yok derse zaten tercih etmem,ikisinide özelde doğum yaptım,çokta memnunum
hiç kimsenin doğum hikayesini dinleme benim ikinci doğumumu dinle
akşamda hafif kasılmam vardı sabah dr gittim 3 cm açıklıkbiraz bekledim hoop epidural yaptırdım sancısız 10 cmm bekledim 5 dk doğurdum maşallah böyle doğumlarda var ertesi gün ne göbek nede bir gr fazlam vardı inşallah seninkide böyle olur
Kilo vermeye devam ediyomusunuz?Sağol cnm hep beraber inşallah daha vermem gereken 20-25 kilo var Allah'ın izniyle onlarda bir gitsin tığ gibi olurum
Tanışamadık ben kpss çalışıyorum fen bilgisi mezunuyum izmirdeyim adım melek
Kilo vermeye devam ediyoruz tabiy kiKilo vermeye devam ediyomusunuz?
öncelikle maşallah diyorum
doktorun doğuma girmesi gerçekten çok önemli sonuçta 9 ay o insanla muhattap oluyorsun ve herşeyini biliyor kafa olarak rahat eder insan bunu kulağıma küpe yaptım
epidural nasıl luyor duydum ama detaylarını bilmiyorum.
1. neden epidural olmadı hani anlattığından çok kolay olduğunu hissettim ondan soruyorum tatlım. Ayrıca bilgilendirdiğin için çok tşk ederim. Çevremdeki insanlara sormaya çekiniyorum sorduklarımda dehşet içerisinde anlattıkları için sormaktan vazgeçiyorum. Burda gerçekten sizlerin sayesinde bazı şeyleri öğrenmek bana çok faydalı oluyor daima söylüyorum iyiki varsınızhepinize benden öpücük
ayda2kilo sende anlatıversene kız
Kaç yaşındasın?Dukan diyetine basladim,ata evresindeyim.
teşekkürler inş çabuk atlatirim sana da geçmiş olsun canımGünaydın
Geçmiş olsun canım ya ben de geçen haftalar Öyleydim geçti gibi biraz Boğaz ağrısı var o kadar
belinden narkoz canım ama ayaklarını filan hissediyorsun uyuşuyorsunresmen bende bel fıtığı var sorun olur diye ilk doğumumda cesaret edemedim çok pişmanım,ikinide dr çok ısrar etti sağolsun çok rahat doğumum oldu ilkin 5 saat suni sancı çektim ama inan doğumdan sonra hiçbirşeyin kalmıyor
bide ben kendimden çok çocuklarımı düşündüm normal doğumun bebek için faydaları çok mecbur kkalırsan bişey diyemem tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?