Alırım tabiki canım 1 hafta olanları yazdım seninde 1 haftan olunca yazacam kiiiiiiii
günaydın kızlarrrr
sabah kahvaltısında kalorim biraz fazla oldu az yemeye çalışmama rağmen
ama jillian level 1 e başladım şimdi canım çıktı yediklerimin hepsi gitmiştir muhtemelen
Merhaba herkeseGüzel ve Hayırlı hafta sonları
Biz erkenciydik bugün 8 de kalktık kahvaltı yaptık pazar alışverişine gittik gezdik geldik cumartesi günlerini seviyorum annemde güne
gitti ben gitmedim bugünlük evdeyim siz neler yaptınız :80::80:
merhaba canım erken uyanmak güzeldir ah bi de ben becerebilsem
kızlar bu arada detoks yapıyordum ya 1 gün yaptım 600 gr verdim ama dün yani 2. gün yapamadım maalesef kilom da bi değişiklik olmadı
bende bi ara jillianı yaptım ve yarım bıraktımtekrar yapsm mı ki diye düşünüyorum sen nasıl yapacaksın canım 3 level i 30 gün mü yoksa 1 level 30 gün mü? olmazsa başlamışsın sen bende başlarım gaza geliriz birlikte
şok diyet değil canım detoksCanım bende hiç erken kalkamazdım ama bi düzen oluşturayım dedim sınav için. annem her gün işe gidince kaldıryo beni bende mecbur kalkıyorum
Canım üzülme şok diyetlerinde öyle 1 etkisi var işte ama yine verirsin sen merak etme
Ben gecen sene 3 level 10 ar gunden 30 gunu neredeyse tamamlamistim ve acayip memnun kalmistim cok guzel sıkılasmistim
Simdi yapabildigim kadar yapcam her gun yapamam muhtemelen ama her leveli 10ar gun yapcam yine... toplamda kac gun surer bilmiyorum
Ben gecen sene 3 level 10 ar gunden 30 gunu neredeyse tamamlamistim ve acayip memnun kalmistim cok guzel sıkılasmistim
Simdi yapabildigim kadar yapcam her gun yapamam muhtemelen ama her leveli 10ar gun yapcam yine... toplamda kac gun surer bilmiyorum
Kızlar selambugünkü rezilliğim aşağıdaki gibidir, bilgilerinize sunarım.
3.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)21 kcal
2.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)16 kcal
0.25 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal)63 kcal
1.00 x 1 Dilim Namet Macar Salam (15 kcal)15 kcal
3.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek (77 kcal)231 kcal
0.50 x 1 Dilim (150gr) Su Böreği / Börek (343 kcal)172 kcal
0.25 x 1 Adet Domates (14 kcal)4 kcal
0.25 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)3 kcal
2.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)2 kcal
1.00 x 1 Adet Tall Starbucks White Chocolate Mocha (Kremalı-Yağsız Süt İle) (322 kcal)322 kcal
0.50 x 100gr Tavuk But / Baget (Derisiz) (128 kcal)64 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Havuç Salata (144 kcal)72 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal)145 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Yayla Çorbası (115 kcal)115 kcal
Alınan Kalori Toplamı1243 kcal
kremali degildi aslinda ama diyetarkadasimda kremasiz secenegi yoktu, mecbur onu yazdimBurada 3 dilim beyaz ekmek ve krema mı gördümmm
kremali degildi aslinda ama diyetarkadasimda kremasiz secenegi yoktu, mecbur onu yazdimbeyaz ekmegi de diger ekmekler kalmadigi icin yemek zorunda kaldim
Cnm takip ettiğin linki yollarmısın seviye seviye ben hiç yapmadım lda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?