Kalori Arkadaşım

incirim bana haber ver birlikte başlayalım ya hiç spor düzni kalamdadı bende üstelik bugün etliekmek yedim:5 üstüne de sütlaç daha ffenası olamazde heralde
cimcimecim yarin veya obur gun baslayacagim haber veririm sana. Bu arada sana şu detoksla alakali biseyler soracaktim, bulguru nohutu ve yesil mercimegi haşlamadan once mi 4 er kasik olcuyoruz yoksa hasladiktan sonra mi? Bide sen 2 litremi yoksa 1,5 litre mi ayran kullandin?

iyi geceler kızlarrrr
kalorim çok oldu malesef öyle çok aşırı da bişi yemedim ama
jillianı yaptım yine.. bacaklar pert durumda
kocam şuan sucuk ekmek yapıyo kendine ama ben karşı koycam ona yemicem

üzülme canım leslie yaparsın kalorin azalır
aferin bana leslie de yapmadım
haşlamadan önce 4 er kaşık canım 1.5 lt kullandım ama çok yiyemedim 2 gün yeteri kadar oldu aslında 1.5 lt yaptıkları bu ölçüyü 1 günde yiyorlarmış ama çok geldi bana canım
haber ver başlayalım birlikte çok saldım ben ya
iyi geceler kızlarrrr
kalorim çok oldu malesef öyle çok aşırı da bişi yemedim ama
jillianı yaptım yine.. bacaklar pert durumda
kocam şuan sucuk ekmek yapıyo kendine ama ben karşı koycam ona yemicem

amaaaan yapılır mı bu ya yeme canım yeme

haşlamadan önce 4 er kaşık canım 1.5 lt kullandım ama çok yiyemedim 2 gün yeteri kadar oldu aslında 1.5 lt yaptıkları bu ölçüyü 1 günde yiyorlarmış ama çok geldi bana canım
haber ver başlayalım birlikte çok saldım ben ya

Cok sagol canim. Carsamba persembe yapacagim ki cumaya hafiflemis olayim :)

Kizlar gunaydin. Sizinle bir mutlulugumu paylasmak istiyorum, biliyorum bu bugun yazilmaz ama mazur gorun lutfen. C.tesi gunu yeni tartimi aldiktan sonra tartildim, ayni zamanda reglimin 2. gunuydu ve ogle saatleriydi, tarti 61.7 gosteriyordu, cok mutsuz oldum bu sabah tuvalete gittikten sonra su bile icmeden tartildim, 59.7 gosterdi :) iki tartilma kiyaslanamaz aslinda sartlarda cok fark var cunku ama yine de paylasmak istedim.

Hepimizi guzel bir hafta dilerim. Mutlu gunler..

Günaydınlaaar..Günaydın.. Günaydın.. Harika bir pazartesi olsuunnn,yaşadığınız en ufak olumsuzluklarda bile abartıp vay bu da mı gelecekti başıma diye dövünürken kaçırdığınız fırsatlar ,güzellikler artık gözünüzün içine kadar girsin hatta kafanıza düşsün ki ayılın artık..

Canım o mutluluk paha piçilemez emin ol

günaydın kızlar

yeni bir haftaya girerken herkese güzel ve kalorisiz bir hafta diliyorum.bu sabah yine erken ve dinç kalktım.sabah kalkar kalkmaz elmalı sirkeli limonlu 1 tatlı kaşığıda bal attım ılık suyumu içtim.ardından 45 dk spor yaptım 8 dk da yıldız tilbe potborileri açtım deli gibi oynadım çünkü moralim bozuktu tartı gününden beri kilom sabit gram oynamıyor oysaki bu hafta spora da başladım ama kilo vermem durdu belkide duraklama devrine girdim bu hafta ama yılmak yok yola devambugün eminönüne gideceğim takı malzemesi almaya gezerken birazda öyle kalori yakarım herhalde inşallah metabolizmam tekrardan hızlıca çalışmaya başlar

Ayy çok güldüm Yıldız Tilbe şeysine :) iyi yapmışsın şekerim, insana moral gerek. Tartı günü kendini en az 1,5 kg eksik görmeni dilerim

kızlar moralim çok bozuk
Haftasonu ablama gittim hiç tutamadım kendimi dayanamadım hem çok uzun zamandır ilk defa gittim yemeseydim üzülürdü yedim ben üzüldüm.
Motivasyonum için birşeyler yapmam lazım.
cuma 88.3 düm bu sabah 89.1 çıktım. çok üzüldüm sırf bu yüzden kaç haftadır yerimde sayıyorum.

Bana destek olur musunuz? Hep oluyorsunuzda sanırım daha sıkı denetime ihtiyacım var :2::2::2::2::2:
spor yapmak istiyorum üşeniyorum. Napcam ben :2::2:
Bugün çok üzülmüş olsamda kaldığım yerdend evam ediyorum. Menümü paylaşayım.
Sabaah 1 kase yoğurt.
Öğlen 2 pasrça tavuk ızgara 1 porsiyon lahana sarması 1 porsiyon yoğurt
akşamada yoğurt yiyeceğim. Bitki çayıda aralarda içeceğim .
Aranızda en iradesiz en şişko benim

canım sen de evlisin benim gibi.. evliyken spor yapmak çok zor oluyo özellikle çalışıyosan
bilmiyorum çalışıyomusun ama.. bak mesela ben hep vaktim yok vaktim yok diyip ağlıyodum spor yapamıyom diye
ama şimdi jilliana başladım yine.. 2 gün yaptım haftasonu.. haftaiçi daha zor olacak ama yapıcam 27 dakika çünkü
sen de en azından bi yarım saati kendine ayır derim ben.. yapılacak çok iş oluyo çamaşır ütü yemek temizlik vs derken ama en azından her gün sadece yarım saati kendime ayırıcam valla
çünkü sporsuz olmuyo

spor yapmadan zayıflarsam heryerim sarkacak mevc
Aynen canım ya. Evliyim , çalışıyorum.
Bir başlıyorum hevesli hevesli sonra üşeniyorum bırakıyorum. Neden böyle oluyor. Zaten spor yapmadan zayıflamamın bir anlamı yok çünkü heryerim sarkacak
nasıl yapsam bilmiyorum. Bi gayret edicem yine bu akşamdan başlayayım. Jilliana bakayım. Leslieyi 3 ü 1 hafta yaptım sıra bunda bakalım nasıl olacak

bu daha zor ama daha kısa ve daha etkili
yaparsın sana güveniyorum

Canım benim ya kendine eziyet etme ve öyle kötü şeyler söyleme kendine bu zamana kadar gayet güzel kilo verdin istedin ve yaptın yine istersen yine yaparsın canım azmini ve inancını kaybetme yavaş yavaş olacak arada kazalar olacak kaçamaklar olacak ama yılmayacaz her ay 2 kilo bile versen 3 ay sonra 6 kilon gidecek ki sen daha fazla vereceksin emin ol yeter ki sağlıklı beslen ve kaçamaklarını aza indirmeye çalış ha bide kimseyi üzmeyeyim diye yeme canım anlıyorum seni ablanı kırmamak üzmemek için yaptın ama ısrar edenlere bunları yersem daha çok üzülecem istersen yiyeyim de daha ısrar etmezler

Üzülmene çok üzüldüm dido

bak ben jillian a başlayacağım, istersen birlikte başlayalım, hem kendini daha iyi hissedersin hem de kilolar daha çabuk gider ve sıkılaşırsın.

canım teşekkür ederim çok mutlu oldum

Üzülmene çok üzüldüm dido
canım çok saol
bak ben jillian a başlayacağım, istersen birlikte başlayalım, hem kendini daha iyi hissedersin hem de kilolar daha çabuk gider ve sıkılaşırsın.
tamam birlikte başlayalım belki daha iyi motive olurum çok iyi olur.
çok saol.
Bu akşam yapıcaz dimi :26:

selam kızlaaar bakıyorumda kimseler eksikliğimi hissetmemiş bilee:2::2::2:

jillian nerden bakıcaz ve leslie gibi bölüm bölüm mü bana bir yardımcı olursanız çok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…