Günaydın kızlar
Sitede yine kimsecikler yok açılışı ben yapayım.Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak elma sirkeli ılık suyumu içtim ardından 35 dk sporumu yaptım.Şimdi kahvaltımı yapıyorum.
Kahvaltı Menüm :
1 haşlanmış yumurta+4 ince sivri biber+2 çeri domates+2 siyah zeytin+4 küçük parça beyaz peynir+2 dilim çavdar ekmeği+beyaz çay
Güzel ve kalorisiz bir pazar diliyorum kızlar
O zaman üzülme canım isteyerek olmamış hiç bir şeybende bugün kendime kepekli makarna aldım canım makarna isteyince yaparım diye (ki hep ister bayılırm ama tutuyorum kendimi )
Bu arada diyet arkadaşımdan bugün 10 kilo vererek gümüş madalya kazandımmmmmmmmm
Selam kızlar :)
Masalcım tartıda da 10 kilo vermiş görünüyor musun?
Evet canım diyete başladığımda 90 dım. Başlayalı 50 gün oldu şimdi 79.5 kiloyum
Çok iyi, çok sevindim senin adına Melekcim :) Ayrıca demek ki diyetarkadaşım gerçekten doğru hesaplıyor kalorileri, bi güvenim geldi siteye :)
Canım bende sirkeli ballı su içiyorum 3-4 gündür sana katıldım
aaaa öyle mi faydasını görecek misin sende bakalım.geçenlerde markette gördüm elma sirkesinin ballısı da varmış bilseydim başta ondan alırdım:44:şimdi 1.5 şişe var bizde bitince bende ondan deneyecem bakalım nasıl olacak içimi daha rahat ve mideye dokunmuyor sanırım.
Yani en basta baslarken yazdigimiz kiloyu hic degistirmemek gerekiyor oyle mi?evet canım bende öyle oldu kilom ilk 90 dı ona göre veriyordu site 82 yaptıktan donra değişti az gösterdi bende tekrar 90 yaptım ona göre doğru oldu
Yani en basta baslarken yazdigimiz kiloyu hic degistirmemek gerekiyor oyle mi?
Kızlar bu arada bugün 30 Day Shred in 1. levelin 20 dksını falan yaptım, beni hiç zorlamadı. Bu egzersizleri yapanların before-after fotoğraflarını gördüm, baya da bi araştırma yaptım, beni epey gaza getirdi. Tam olarak başlamayı düşünüyorum. Önümüzdeki hafta içi başlayacağım. Diyetle birlikte sonuç alacağımı düşünüyorum ve çok istiyorum. Leslie den daha iyi bence. Bi inceleyin derim.
incirim bana haber ver birlikte başlayalım ya hiç spor düzni kalamdadı bende üstelik bugün etliekmek yedimüstüne de sütlaç daha ffenası olamazde heralde
Cimcimecim hayırlı olsun aldığın kalorilerkız resmen cinayet işlemişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?