Kalori Arkadaşım

slm güzel kilo vermişin tebrikler inş istediğin kiloya ulaşırsın spor olarak ne yapıyorsun biraz anlatsana

inşallah canım teşekkürler.
sabah 9da kalkıp yarım saat 30 day shred yapıyorum
gün içinde saat 14 gibi spora gidiyorum 1,5 saat yürüyorum günlük 10000 adım atıyorum fazlası oluyo ama eksigi olmuyo :)

hoşbuldum canım :) toplamda 2 ayda verdim sporla destekledim.

Vuhhhuuu çok iyiyimiş

Ayy çok duygusal Allah rahmet eylesin bazen anne ve babamın olmayacağını düşünüyorum buz gibi oluyorum

gün içinde saat 14 gibi spora gidiyorum 1,5 saat yürüyorum günlük 10000 adım atıyorum fazlası oluyo ama eksigi olmuyo :)
Sen baya baya kilo vermeye iddalısınn bizim gibi salmadın

Sen baya baya kilo vermeye iddalısınn bizim gibi salmadın

fazla inatçı ve hırslı olmamın güzel etkisi diyelim. Birşeyi yapıcam diyosam önüme cıkan engelleri görmemezlikten gelirim bi nevi vucudumla inatlaştım aslında :)
2 aydır bir kere bile çikolata yemedim ekmek yemedim benim zaafım olan şeylerdi bunlar
zaten ben bunu yapabildiysem herşeyi yaparım diye düşünüyorum

hmm senin yaptıklarını ben uygulayamam çünkü çalışıyorum akşamları da oburix gibi bi kocaya yemek yapıyorum artan zamanlarda da ki genelde bu haftada 3-4 gün oluyor 1 saat bisiklette pedal çeviriyorum tabi son 2-3 aydır bırakmıştım şimdi yine başladım

Bugün rahatsın ama hiç yazmadın bize.
Hasta numarası yap.
Kv Allah rahmet eylesin.

kızlar squat yapmaya karar verdim bisiklete ilave olarak günde 50-60 adet squat yapsam sizce nasıl olur bacaklarımda incelme olur mu olursa nereleri incelir tecrübe eden oldu mu hiç ??????????

bisikleti 15 dk fazla calısmak basenleri büyütüyo canım aklında olsun ip atla onun yerine hem daha cok kalori yakarsın hiç olmadı internette birsürü egzersiz programı var onları dene

kızlar squat yapmaya karar verdim bisiklete ilave olarak günde 50-60 adet squat yapsam sizce nasıl olur bacaklarımda incelme olur mu olursa nereleri incelir tecrübe eden oldu mu hiç ??????????

benimde sorunlu yerim bacaklarım ve kollarım squat ve yürüyüş cok inceltiyo

Bugün rahatsın ama hiç yazmadın bize.
Hasta numarası yap.
Kv Allah rahmet eylesin.

eğitimim var pc başında değilim canım
sağol canım kv kp ikiside yok eşim zor bi ergenlik geçirmiş
hasta numarası yapmak istemiyorum yaaa çıkıp amirime açıkça anltsam yarın mecburen işe gelicem evde özel işlerim vardı onları halletmem lazım falan desem çok mu hafif olur

neee basenlerimi büyütüyorrrr ben özellikle o bölgelerimden şikayetçiyim emin misin yaaa gittiğin spor salonundaki uzmanlardan benim için net bi bilgi alabilir misin??

yürüyüş yapamam çok soğuk dışarısı ama squatı denicem günde kaç adet squat yapmak lazım bilgin var mı??

tecrübelerini bilgilerini paylaş bizlerleeeee

canım bende basenleri erittigini bildigimden 1 saate yakın yapıyodum spor hocası uyardı ordan biliyorum zaten net bilgi :) yürüyüş yapamıyosan internette leslie diye bi program var arastır mutlaka evde yapabilirsin birde 30 günlük suqat programı

kız ben sana ve size september bisiklet alacağı zamanlarda demiştim bisiklet basen büyütüyor diye şimdi ilk kez duymuş gibi yapmasana sakalımız yokki dinlenmiyoruz biz hiç.

Kız ben 30 günlük programını yaptıydım ya ne çabuk unuttun
Ben çok anlamadım bıngıl bıngıl slallanıyor beni bacaktaki etler

Benim kollarım ve bacaklarımda çok sarkık

Ohaa kızım evde özel işlerim var erken gideyim nedir ya ben olsam izin vermem madem evde özel işin var otur evinde çalışma derim daha inandırıcı bulman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…