hoşbuldum canım :) toplamda 2 ayda verdim sporla destekledim.
slm güzel kilo vermişin tebrikler inş istediğin kiloya ulaşırsın spor olarak ne yapıyorsun biraz anlatsana
hoşbuldum canım :) toplamda 2 ayda verdim sporla destekledim.
oofff dışarısı buz gibiymiş bi hava alıyım dedim bugün işte rahatım ama yarında işe gelmek zorundayım o yüzden bi bahane bulup 4 te çıkmaya çalışıcam ( bahene ne olacak hiç bi fikrim yok ) eve gidip yarın işlerimi halletmem lazım ve bugün kv min ölüm senesi bi helva yapıp yasin okumak istiyorum offf evdeki yoğunluğu düşününce hiç akşam olmasın istiyorum
Sen baya baya kilo vermeye iddalısınn bizim gibi salmadıninşallah canım teşekkürler.
sabah 9da kalkıp yarım saat 30 day shred yapıyorum
gün içinde saat 14 gibi spora gidiyorum 1,5 saat yürüyorum günlük 10000 adım atıyorum fazlası oluyo ama eksigi olmuyo :)
Vuhhhuuu çok iyiyimiş
Ayy çok duygusal Allah rahmet eylesin bazen anne ve babamın olmayacağını düşünüyorum buz gibi oluyorum
Sen baya baya kilo vermeye iddalısınn bizim gibi salmadın
inşallah canım teşekkürler.
sabah 9da kalkıp yarım saat 30 day shred yapıyorum
gün içinde saat 14 gibi spora gidiyorum 1,5 saat yürüyorum günlük 10000 adım atıyorum fazlası oluyo ama eksigi olmuyo :)
Bugün rahatsın ama hiç yazmadın bize.oofff dışarısı buz gibiymiş bi hava alıyım dedim bugün işte rahatım ama yarında işe gelmek zorundayım o yüzden bi bahane bulup 4 te çıkmaya çalışıcam ( bahene ne olacak hiç bi fikrim yok ) eve gidip yarın işlerimi halletmem lazım ve bugün kv min ölüm senesi bi helva yapıp yasin okumak istiyorum offf evdeki yoğunluğu düşününce hiç akşam olmasın istiyorum
hmm senin yaptıklarını ben uygulayamam çünkü çalışıyorum akşamları da oburix gibi bi kocaya yemek yapıyorum artan zamanlarda da ki genelde bu haftada 3-4 gün oluyor 1 saat bisiklette pedal çeviriyorum tabi son 2-3 aydır bırakmıştım şimdi yine başladım
kızlar squat yapmaya karar verdim bisiklete ilave olarak günde 50-60 adet squat yapsam sizce nasıl olur bacaklarımda incelme olur mu olursa nereleri incelir tecrübe eden oldu mu hiç ??????????
Bugün rahatsın ama hiç yazmadın bize.
Hasta numarası yap.
Kv Allah rahmet eylesin.
benimde sorunlu yerim bacaklarım ve kollarım squat ve yürüyüş cok inceltiyo
neee basenlerimi büyütüyorrrr ben özellikle o bölgelerimden şikayetçiyim emin misin yaaa gittiğin spor salonundaki uzmanlardan benim için net bi bilgi alabilir misin??
yürüyüş yapamam çok soğuk dışarısı ama squatı denicem günde kaç adet squat yapmak lazım bilgin var mı??
tecrübelerini bilgilerini paylaş bizlerleeeee
neee basenlerimi büyütüyorrrr ben özellikle o bölgelerimden şikayetçiyim emin misin yaaa gittiğin spor salonundaki uzmanlardan benim için net bi bilgi alabilir misin??
yürüyüş yapamam çok soğuk dışarısı ama squatı denicem günde kaç adet squat yapmak lazım bilgin var mı??
tecrübelerini bilgilerini paylaş bizlerleeeee
Kız ben 30 günlük programını yaptıydım ya ne çabuk unuttunkızlar squat yapmaya karar verdim bisiklete ilave olarak günde 50-60 adet squat yapsam sizce nasıl olur bacaklarımda incelme olur mu olursa nereleri incelir tecrübe eden oldu mu hiç ??????????
Benim kollarım ve bacaklarımda çok sarkıkbenimde sorunlu yerim bacaklarım ve kollarım squat ve yürüyüş cok inceltiyo
eğitimim var pc başında değilim canım
sağol canım kv kp ikiside yok eşim zor bi ergenlik geçirmiş
hasta numarası yapmak istemiyorum yaaa çıkıp amirime açıkça anltsam yarın mecburen işe gelicem evde özel işlerim vardı onları halletmem lazım falan desem çok mu hafif olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?