Kalori Arkadaşım

kendim yapmadıgım ve faydasını görmedigim birşeyi baskasına önermem canım eger yeni baslayan biriysen 15le baslayıp hergün 5 arttırman kaslarını yormamıs olur

bak canım kas yapar demiyorum basenleri genişletir diyorum ve bence ikisinin arasındaki farkıda ayırt debilirsin
zaten biyolojik acıdan bayanların erkekler gibi kas yapabilmesi mümkün degil ilaçlarla desteklenmedikce

günaydıınn

bugünden itibaren spor planımı değiştiriyorum önce 30 dk bisiklet çevirip ısınıcam sonrada 30 squat ile başlayıp hergün 5 arttırıcam bakalım basen ve bacaklarım nasıl etkilenecek bu aktiviteden

kuzum 700 tl bisiklete vereceğine koşu bandı al kendine hem hamileliğinde de yürüyüş yaparsın üzerinde

Ofis çalışanlarına ben hiçbir yerde mesai ücreti verildiğini görmedim.
Bizde de verilmiyor tabii ki.

hadii yaa o zaman yeterli personel alıp iş yoğunluğunu almalılar böylece c.tesi çağırmak zorunda kalmazlar sonuçta iş iştir

Bu sene bu ikinci sanırım cumartesi çalışıyorum.
Sen niye gittin?

sok dakka golu diyelim gelecek olan bi hammadde analizi için geldim neyse ki saat 4 te çıkıcam sen kaça kadar çalışacaksın

off başım çok ağrıyor yaa tansiyonumu ölçtürdüm 10/5 miş eve gidip yatmak istiyorum

Benim de başım çok ağrıyor bugün, sabah uyandığımdan beri kesilmedi.
Kaçta çıkacağım belli olmaz, minimum 7 ye kadar buradayım.
Hadi sen yine iyisin.

ay kuzular kıyamam ya hafta içi eve geç gitmeleri yetmiyor gibi bi de haftasonu mu çalıştınız

bende diyorum bu haftasonu sayfalar ilerlemiş kim konuştuki dediydim.

günaydınlar herkeşlere....

cumartesi günü güllüoğlunun önünden geçmek gibi bi hata yaptım içeri girmeden tabiki duramadım

yarım kilo kuru baklava aldım. cumartesi ve pazar günü yedim yarım kilo baklavayı. eşim bi tane bile yemedi. bana inadına tabiki. hepsini ben yiyim de şişim diye. bende mutfağa girdim çıktım yedim. bugün akşam için de bi parça bıraktım.

tabi sabah süpper bi baklava artısıyla karşılaştım tartıda

ben anladım ki kaloriyi saymadığım zamanlarda kilo veremiyorum.yazmazsam ne yediğimi frenleyemiyorum kendimi. aman yiyivereyim nolacak diyorum. halbuki kalorileri hesapladığımda hakkım kalmadı yemeyeyim diyordum. ben sanırım kalorileri saymaya başlayacağım tekrardan. yediklerimi yazacam.

yaz yazz bende yazıyorum hafta sonu vakit bulamasam da hafta içi mutlaka yazıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…