kendim yapmadıgım ve faydasını görmedigim birşeyi baskasına önermem canım eger yeni baslayan biriysen 15le baslayıp hergün 5 arttırman kaslarını yormamıs olur
bak canım kas yapar demiyorum basenleri genişletir diyorum ve bence ikisinin arasındaki farkıda ayırt debilirsin
zaten biyolojik acıdan bayanların erkekler gibi kas yapabilmesi mümkün degil ilaçlarla desteklenmedikce
kuzum 700 tl bisiklete vereceğine koşu bandı al kendine hem hamileliğinde de yürüyüş yaparsın üzerinde
Günaydın kızlar, bende buradayım bugün. Yıl sonu mesaileri başladı.
Sorarım ama bencede yürüyüş bandı daha cok işine yarar canım
Ben de hiç sevmiyorum canım ya, ama mecbur.. Artık şubata kadar falan böyle sıkışık olurum ben.oyyyy kıyamam c.tesi çalışmaktan nefret ederim
Ben de hiç sevmiyorum canım ya, ama mecbur.. Artık şubata kadar falan böyle sıkışık olurum ben.
Sen evde misin?
Ofis çalışanlarına ben hiçbir yerde mesai ücreti verildiğini görmedim.hayır işteyim mecbuuuuriyetten offf zor olmalı hakkınızı veriyorlar mı bari mesai paranızı falan??
Ofis çalışanlarına ben hiçbir yerde mesai ücreti verildiğini görmedim.
Bizde de verilmiyor tabii ki.
Sene sonunda böyle oluyor canım, o kadarcıkta idare edelim ya, onlar da bizleri idare ediyorlar, izin alınca kesilmiyor maaştan falan.hadii yaa o zaman yeterli personel alıp iş yoğunluğunu almalılar böylece c.tesi çağırmak zorunda kalmazlar sonuçta iş iştir
Sene sonunda böyle oluyor canım, o kadarcıkta idare edelim ya, onlar da bizleri idare ediyorlar, izin alınca kesilmiyor maaştan falan.
Bu sene bu ikinci sanırım cumartesi çalışıyorum.ben yıl içinde de böyle oluyor sandım, anlayış karşılıklıysa sorun olmaz insan idare eder
Bu sene bu ikinci sanırım cumartesi çalışıyorum.
Sen niye gittin?
Benim de başım çok ağrıyor bugün, sabah uyandığımdan beri kesilmedi.sok dakka golu diyelim gelecek olan bi hammadde analizi için geldim neyse ki saat 4 te çıkıcam sen kaça kadar çalışacaksın
off başım çok ağrıyor yaa tansiyonumu ölçtürdüm 10/5 miş eve gidip yatmak istiyorum
Benim de başım çok ağrıyor bugün, sabah uyandığımdan beri kesilmedi.
Kaçta çıkacağım belli olmaz, minimum 7 ye kadar buradayım.
Hadi sen yine iyisin.
Sağolasın canım benim.Allah kolaylık versin ne diyim
ben anladım ki kaloriyi saymadığım zamanlarda kilo veremiyorum.yazmazsam ne yediğimi frenleyemiyorum kendimi. aman yiyivereyim nolacak diyorum. halbuki kalorileri hesapladığımda hakkım kalmadı yemeyeyim diyordum. ben sanırım kalorileri saymaya başlayacağım tekrardan. yediklerimi yazacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?