Kalori Arkadaşım

merhaba kızlar ,
bende spora 1 hafta once basladı baslarda hiç durmadan herşeyi yapıyodum sporda koşu , bisiklet , germe acma ,mekik vs buda benı hayli eve gelince yorgun hale getırıyodu ne yemek ne çamasır ne ütü hiçbirşey yapamıyodum ,yenı baslayanlara tavsıyem dınlerek yapın benım gıbı hemen cok fazla acelecı olmayın tavsıyem budur size

canım teşekkür ederim çok mutlu oldum

tamam birlikte başlayalım belki daha iyi motive olurum çok iyi olur.
çok saol.
Bu akşam yapıcaz dimi :26:

selam kızlaaar bakıyorumda kimseler eksikliğimi hissetmemiş bilee:2::2::2:

jillian nerden bakıcaz ve leslie gibi bölüm bölüm mü bana bir yardımcı olursanız çok iyi olur

Kızlarrrrr ben bu akşam başlayalım diyorum :) linkleri birazdan buraya yapıştırıyor olacağım.

Kızlarrrrr ben bu akşam başlayalım diyorum :) linkleri birazdan buraya yapıştırıyor olacağım.

aaa ama ben ben ben yaaa bende bel fıtığı var jillian çok yorucu geldi ben de sizinle leslie yapabilir miyim

JİLLİAN İLE 30 DAY SHRED YAPMAK İSTEYEN KIZLAR BANA KATILABİLİRSİNİZ. BEN BU AKŞAMDAN İTİBAREN BAŞLAYACAĞIM. LİNKLERİ AŞAĞIDA VERİYORUM.

http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8 (1. LEVEL, İLK 10 GÜN BUNU YAPIYORUZ)

http://www.youtube.com/watch?v=yi5mdHCN81c (2. LEVEL, İKİNCİ 10 GÜN BUNU YAPIYORUZ)

Kızlar maalesef 3. videonun tek başına hali yok. Bir video daha var 3 leveli birlikte veriyor, onun linkini de vereyim, isteyenler hepsini bu tek videodan çalışır ya da ilk ikiyi tek tek çalışıp, 3. levelde sardırarak gideriz. böylelikle her seferinde koca videoyla uğraşmamış oluruz.

http://www.youtube.com/watch?v=_JGtSuIQ0UI (1, 2 VE 3. LEVELİN İÇİNDE BULUNDUĞU TEK VİDEO)

teşekkür ederim canım akşam bir bakkayım ben ama işte benimde boyun düzleşmem var çok fazla yattığım yerde spor yapamıyorum ama deniyeceğim artık

Son düzenleme:
Kızlar ben dünkü kalori miktarımı yazmamışım :26: şimdi yazayım.

19.12.2013 pazar kalori miktarım;

1.00 x 1 Adet (150gr) Portakal (71 kcal) 71 kcal
1.00 x 1 Adet Mandalina (50 kcal) 50 kcal
0.50 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal) 125 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal) 14 kcal
0.25 x 1 Adet Salatalık (11 kcal) 3 kcal
2.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal) 110 kcal
4.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal) 4 kcal
1.00 x 1 Adet Muz (100 kcal) 100 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal) 290 kcal
0.50 x 100gr Tavuk But / Baget (Derisiz) (128 kcal) 64 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Yayla Çorbası (115 kcal) 115 kcal
Alınan Kalori Toplamı1026 kcal

Kulağıma küpe yapıyorum tavsiyelerini teşekkürler cnm

aaa ama ben ben ben yaaa bende bel fıtığı var jillian çok yorucu geldi ben de sizinle leslie yapabilir miyim
canım sensiz olmaz

ben jilliana başlamıştım 3. günüm
bu akşam hep birlikte yapalımmm
3. günün mü maşallah canikom.

teşekkür ederim canım akşam bir bakkayım ben ama işte benimde boyun düzleşmem var çok fazla yattığım yerde spor yapamıyorum ama deniyeceğim artık
canısı dikkatli ol sağlığımız herşeyden daha önemli

Canım akşam yemeğinden 1,5-2 saat sonra yapsan hem daha rahat yaparsın, hem miden bulanmaz yaparken, hem de daha faydalı olur.
incirim canım cicim çok güzel paylaşımlar yapmışsın ellerine sağlık. Bu akşam sadece bunu mu yapıyoruz.
Kızlar bakın başka bir spor yaparsanız haberim olsun Hep birlikte yapalım sonra kilo veremiyorum Hep sizden geri kalıyorum.

Canımcım o zaman yatılarak yapılan hareketleri yapma, hoplamalı zıplamalı olanları yap sadece, yatılanların yerine diğerlerini biraz daha fazla çalışırsın.

incirim canım cicim çok güzel paylaşımlar yapmışsın ellerine sağlık. Bu akşam sadece bunu mu yapıyoruz. Kızlar bakın başka bir spor yaparsanız haberim olsun :35: Hep birlikte yapalım sonra kilo veremiyorum :53::52: Hep sizden geri kalıyorum.:14::14::27::52::53:[/QUOTE .!.:
Canım bu akşamdan itibaren 1. levelden başlıyoruz, 10 gün boyunca aynı videoyu yapacağız.

Canım bu akşamdan itibaren 1. levelden başlıyoruz, 10 gün boyunca aynı videoyu yapacağız.

AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Adet Peynirli Tost (Kepek Ekmeği İle) (160 kcal)160 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (40gr) Nestle Nesfit Karışık Meyveli (188 kcal)188 kcal
0.50 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)34 kcal
Alınan Kalori Toplamı 445 kcal

bugün kendimi çok beğendimmm inşallah akşam da sapıtmam.. sporumu da güzelce yaparım

Hımm bu arada toplamda günde kaç dk spor yapıruz acaba bende leslie ona uydurmaya çalışayım

ayy peki canlar

Sabah Sporu
Glikojen depoları boşaldığı için yağ dokusundan enerji üretimi teşvik edilir.

Endorfin salgılarını artıran sabah sporları tüm günün iyi geçmesine katkıda bulunur.

Kahvaltı öncesi ise yağ doku kadar kas doku yanma riski de artar. (Zararı)

Öğleden Sonra Sporu
Vücut ısısı ideal ve kaslar maksimum gücüne ulaşmıştır.

Sakatlanma riski az kaslar daha sıcak ve esnektir.
Günün ikinci yarısında aşırı iştah kontrolü ve gereksiz atıştırmaları durdurmaya yardım eder.

Akşam Spporu
Akşamüstü spor yapanlarda spora karşı zorluk/gayret hissinin en düşük olduğu kaydedilmiştir.

Günün yorgunluğunun giderilmesinde ve stres yönetiminde yardımcı olur.
Kas esnekliği optimal.
Kas ve kas gücü geliştirmeyi hedefleyenler için anabolik testesteron hormonu ile katabolik kortizon arasındaki oranın en uygun olduğu saatler akşam saatleridir.
İyi uykuya yardım eder.

Ben hem akşam hem sabah yapıyordum ilk haftalar çok iyi oluyordu hızlı şekilde verebildim kiloları o yüzden tekrar ben sabah 1 mil leslie(15dk) ve akşam 1 mil leslie(15dk) yapacam :118:

selamlar

Bende kalori sayıyorum :) kare madlen çikoltaların kaç kalori oldugunu bilen var mı acaba , 15 cal diye okudum ama o kadar az olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…