Kalori Arkadaşım

selamlar

Bende kalori sayıyorum :) kare madlen çikolataların kaç kalori oldugunu bilen var mı acaba , 15 cal diye okudum ama o kadar az olabilir mi

Evet canım beni kullandığım sitede de öyle yazıyor ama boyutu ne kadar onu yazmıyor:44: belki de sadece 1 kareciği o kadardır

aa ne güzel canım maşallah nasıl bir mutluluktur o biliyorum

canım üzülme olur arada öyle insnız sonuçta nefsimize yenik düşebilirz yediğin gün ona göre spor yaparsan hem vicdanın rahatlar hemde yakmış olursun

bu arada kızlar dün çok feleket yememe rağmen bugün tartıda 300 r eksik çıktım ve ben bunu ayın küçülmesine bağlıyorum deneyin kendinizde farkedeceksiniz

karın basen hareketleri yaptım geldim yeni 30 dk akşam da jillian yapıyoruz o zaman

Kızlar bugünkü kalori miktarım aşağıdaki gibidir;

1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Parça (5gr) Eti Karam Bitter %45 Çikolata (26 kcal)26 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Bezelye (225 kcal)113 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal)145 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı Ayran (90 kcal)90 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Kuru Fasulye (Etsiz) (240 kcal)240 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal Sil
2.00 x 1 Parça (5gr) Eti Karam Bitter %45 Çikolata (26 kcal)52 kcal
1.00 x 1 Adet Peynirli Tost (Kepek Ekmeği İle) (160 kcal)160 kcal
Alınan Kalori Toplamı900 kcal

Bende geldim selam jizlarr ne yapiyoruz bi bana da anlatin.. vaktim oldugunda girmeye calisacagim.. 28 yas 168 biy 71 kilo. Daha inceden urun kullanarak 3.5 ayda 25 kilo verdim .

Kizlar bu jillien midir nedir ben onu yapamiyorum cok zor bayildim kafama gore baska birseyler yapayim size yine uyamadim

jillian tamamdır
kalorimden de memnunum ve inanılmaz bi şekilde abur cubur ve çikolata isteğim yok artık
en büyük problemimdi benim bu akşamları çikolata cips kuruyemiş gofret vs yemek

Kızlar jillian tamamdır. Ter içinde kaldık kız kardeşimle, benden o koştu duşa
Ben de size haber vereyim dedim banyo sırası beklerken. Hepinizi öperim

Kizlar sizi tebrik ediyorum. Bende jilian disinda ortaya karisik birseyler yaptim. Baya bir terledim yakmisimdir ins. Birazcik kalori

İyi akşamlar kızlar bende bugün spor yaptım sabah 1 mil leslie ve akşam 2 mil leslie yaptım makarna yiyince kendimi rahatsız hissettiğim için 2 mil yaptım

Menümü paylaşayım

Kahvaltıdan önce sirkeli ballı su

1 dilik kepekli ballı ekmek+1 haşlanmış yumurta

Öğle= 1 porsiyon kepekli makarna+1.5 yağsız domates sosu

Ara Öğün= 1 maden suyu+limon

Akşam = 1 tane yeşil elma

İşte bugünlük bu kadar

canım sen menünü küçültün mü ne baya az geldi bana cumaya birinci benim diyorsun yani

Ayy çok güldüm Yıldız Tilbe şeysine :) iyi yapmışsın şekerim, insana moral gerek. Tartı günü kendini en az 1,5 kg eksik görmeni dilerim

inşallah canım ya moralim bozukken oynamak bana iyi geliyor yıldız deli ben deli deli deli oynuyoruz işte ama spordan sonra oynamaya insanın hali kalmıyor ya 8 dk zor oynadım vallabugünde eminönün de alışveriş yaparken baya gezdim giderken gelirken de otobüste yer bulamadım 2 saat ayakta mahvoldum eve geldim pertim yemeğimi yedim koltuğa uzandım uyumuşum hemen saat 10 da kalktım bu akşam spor yapamayacağım her tarafım ağrıyor

Bende geldim selam jizlarr ne yapiyoruz bi bana da anlatin.. vaktim oldugunda girmeye calisacagim.. 28 yas 168 biy 71 kilo. Daha inceden urun kullanarak 3.5 ayda 25 kilo verdim .
hoşgeldin cnm 3,5 ayda 25 kilomu ohh ohh masallah çok güzel vermişsin. Tebrik ederim.

Canım sende Melekciğimize katılsan ve Leslie yapsan olmaz mı?

canım olur bende leslie yapayım bari .

Meleğim dadlım leslşenin programını birlikte uygulayabilirmiyiz. Sen bana kaç yaptığını söyle bende ondan yapayım :26::26::26:

Bu arda hepinize günaydın mutlu mutlu sabahlar. Az kalorili bol sporlu günler.
Dün 89.1 çıktıydım çok üzülmüştüm bu sabah tartıldım çok şükür 88.6 çıktım. Öyle mutlu oldum ki .
ah şu 88 dende bir kurtulabilsem

canım sen menünü küçültün mü ne baya az geldi bana cumaya birinci benim diyorsun yani

Günaydın tontişler Herkese hayırlı sabahlar ve günler

Canım menümü küçültmedim makarna beni dün çok tok tuttu sabahta annem kahvaltı hazırlamayınca üşendim ben hazırlamaya sadece 1 yumurta haşladım yoksa dün karnım davul gibiydi

Canım tabiki uygulayabiliriz sevinirim kızlar 27 dk yapıyormuş bende sabah ve akşam 1 er milden günde 2 mil yapıyorum öğlende 200 kere ip atlıyormuş gibi yapıyorum ve leslieden sonra da 2-3 dakika basen hareketleri yapıyorum canım Tartıda az çıkmana sevindim canım üzülmene gerek yokmuş gördün mü

Kızlarrr günaydın, hepimize mutlu bir gün dilerim

Dün akşamki spor tepinmesinden sonra bacaklarım fena ağrıyor, ama olsun devam ediyoruz pes etmiyoruz.

Hepinizi kocaman öpüyorum :81::79::76:

Evet cnm verdim de 10 kilom kaldi iste biraktim simdi gene basladim hadi hayirlisi bakalım :)

ivitt kızlarrr sirkeli suyumu içtim kahvaltımı yaptım 1 mil leslie yaptım yzüme pirinç maskesini sürdüm:78: şimdi deneme çözecem by by:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…