selamlar
Bende kalori sayıyorum :) kare madlen çikolataların kaç kalori oldugunu bilen var mı acaba , 15 cal diye okudum ama o kadar az olabilir mi
haşlamadan önce 4 er kaşık canım 1.5 lt kullandım ama çok yiyemedim 2 gün yeteri kadar oldu aslında 1.5 lt yaptıkları bu ölçüyü 1 günde yiyorlarmış ama çok geldi bana canım
haber ver başlayalım birlikte çok saldım ben ya
Cok sagol canim. Carsamba persembe yapacagim ki cumaya hafiflemis olayim :)
aa ne güzel canım maşallah nasıl bir mutluluktur o biliyorumKizlar gunaydin. Sizinle bir mutlulugumu paylasmak istiyorum, biliyorum bu bugun yazilmaz ama mazur gorun lutfen. C.tesi gunu yeni tartimi aldiktan sonra tartildim, ayni zamanda reglimin 2. gunuydu ve ogle saatleriydi, tarti 61.7 gosteriyordu, cok mutsuz oldumbu sabah tuvalete gittikten sonra su bile icmeden tartildim, 59.7 gosterdi :) iki tartilma kiyaslanamaz aslinda sartlarda cok fark var cunku ama yine de paylasmak istedim.
Hepimizi guzel bir hafta dilerim. Mutlu gunler..
kızlar moralim çok bozuk
Haftasonu ablama gittim hiç tutamadım kendimi dayanamadım hem çok uzun zamandır ilk defa gittim yemeseydim üzülürdü yedim ben üzüldüm.
Motivasyonum için birşeyler yapmam lazım.
cuma 88.3 düm bu sabah 89.1 çıktım. çok üzüldüm sırf bu yüzden kaç haftadır yerimde sayıyorum.
Bana destek olur musunuz? Hep oluyorsunuzda sanırım daha sıkı denetime ihtiyacım var :2::2::2::2::2:
spor yapmak istiyorum üşeniyorum. Napcam ben:2::2:
Bugün çok üzülmüş olsamda kaldığım yerdend evam ediyorum. Menümü paylaşayım.
Sabaah 1 kase yoğurt.
Öğlen 2 pasrça tavuk ızgara 1 porsiyon lahana sarması 1 porsiyon yoğurt
akşamada yoğurt yiyeceğim. Bitki çayıda aralarda içeceğim .
Aranızda en iradesiz en şişko benim
selamlar
Bende kalori sayıyorum :) kare madlen çikoltaların kaç kalori oldugunu bilen var mı acaba , 15 cal diye okudum ama o kadar az olabilir mi
Kizlar sizi tebrik ediyorum. Bende jilian disinda ortaya karisik birseyler yaptim. Baya bir terledim yakmisimdir ins. Birazcik kalori
İyi akşamlar kızlar bende bugün spor yaptım sabah 1 mil leslie ve akşam 2 mil leslie yaptım makarna yiyince kendimi rahatsız hissettiğim için 2 mil yaptım
Menümü paylaşayım
Kahvaltıdan önce sirkeli ballı su
1 dilik kepekli ballı ekmek+1 haşlanmış yumurta
Öğle= 1 porsiyon kepekli makarna+1.5 yağsız domates sosu
Ara Öğün= 1 maden suyu+limon
Akşam = 1 tane yeşil elma
İşte bugünlük bu kadar
Ayy çok güldüm Yıldız Tilbe şeysine :) iyi yapmışsın şekerim, insana moral gerek. Tartı günü kendini en az 1,5 kg eksik görmeni dilerim
hoşgeldin cnm 3,5 ayda 25 kilomu ohh ohh masallah çok güzel vermişsin. Tebrik ederim.Bende geldim selam jizlarr ne yapiyoruz bi bana da anlatin.. vaktim oldugunda girmeye calisacagim.. 28 yas 168 biy 71 kilo. Daha inceden urun kullanarak 3.5 ayda 25 kilo verdim .
Canım sende Melekciğimize katılsan ve Leslie yapsan olmaz mı?
canım sen menünü küçültün mü ne baya az geldi bana cumaya birinci benim diyorsun yani
hoşgeldin cnm 3,5 ayda 25 kilomu ohh ohh masallah çok güzel vermişsin. Tebrik ederim.
canım olur bende leslie yapayım bari .
Meleğim dadlım leslşenin programını birlikte uygulayabilirmiyiz. Sen bana kaç yaptığını söyle bende ondan yapayım :26::26::26:
Bu arda hepinize günaydın mutlu mutlu sabahlar. Az kalorili bol sporlu günler.
Dün 89.1 çıktıydım çok üzülmüştüm bu sabah tartıldım çok şükür 88.6 çıktım. Öyle mutlu oldum ki .
ah şu 88 dende bir kurtulabilsem
hoşgeldin cnm 3,5 ayda 25 kilomu ohh ohh masallah çok güzel vermişsin. Tebrik ederim.
canım olur bende leslie yapayım bari .
Meleğim dadlım leslşenin programını birlikte uygulayabilirmiyiz. Sen bana kaç yaptığını söyle bende ondan yapayım :26::26::26:
Bu arda hepinize günaydın mutlu mutlu sabahlar. Az kalorili bol sporlu günler.
Dün 89.1 çıktıydım çok üzülmüştüm bu sabah tartıldım çok şükür 88.6 çıktım. Öyle mutlu oldum ki .
ah şu 88 dende bir kurtulabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?