Kalori Arkadaşım

Günaydın kızlar
sabah sirkeli limonlu ılık bir bardak suyumu içtim.Dünkü spor ve eminönünü çok yormuş beni sabah bacaklarımdan zor yürüyordum ama yine de 1 mil lesli yaptım.kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 2 tatlı kaşığı lor peyniri 4 küçük sivri biber 2 siyah zeytin 3 çeri domates 2 dilim kara ekmek ve 1 bardak beyaz çay içtim. bu gece Ankara'ya gidiyorum 1 hafta 10 gün orada kalacağım cuma tartı bilgisini verebilirmiyim bilmiyorum çünkü ablamın tartısı var mı bilmiyorum.olmazsa dönüşte toplam verdiğim kiloyu söylerim.

tamam cnm bende leslie devam edeyim.

Ohhhh afiyet olsun :)

canım şimdiden hayırlı yolculuklar. Ayrıca yediklerine bayıldım hakkaten ohh afiyet olsun.

Ben de evde olsammmmmm

Bendeee bendeee

merhaba kızlarrrr
bugün çok yoruldum mahfoldum resmen bu da bi nevi spor akşam nasıl yapçam acaba jillianı

bugün henüz kalorim çok az öğlen için de evden haşlanmış patates getirdim böylece dışarıdan abuk subuk yemekler söylemeyi önlemiş oldum

Napıyosunuz kızlarrrr Topikimiz bayağı sessiz sakin ben deneme de çözdüm yemekte yedim acayip şişiyor karnım neden anlamadım çokta yemiyorum ama neden böyle oluyo ki :18:

Son düzenleyen: Moderatör:
Napıyosunuz kızlarrrr Topikimiz bayağı sessiz sakin ben deneme de çözdüm yemekte yedim acayip şişiyor karnım neden anlamadım çokta yemiyorum ama neden böyle oluyo ki :18:

Canım aynen, bende de ilk önce bi şişlik oluyor, kesiliyorum. Sonra da açlık hissetmeye başlıyorum :18: Sebebini anlayamıyorum, soracaktım bende size bugün, sen benden önce davrandın.

Canım aynen, bende de ilk önce bi şişlik oluyor, kesiliyorum. Sonra da açlık hissetmeye başlıyorum :18: Sebebini anlayamıyorum, soracaktım bende size bugün, sen benden önce davrandın.

Ben açlıkta hissetmiyorum ki ya akşamları normalde acıkırdım ama bir elmayı bile bitiremiyorum 2-3 gündür yarım kesiyo ve göbüşüm şiş Allah'ım nedennnn çok moralimi bozuyo ya:18:

Çok yüksek ihtimalle ondandır melekcim, sen en iyisi bu akşam yatmadan önce bi kaşık zeytinyağı iç ya da kayısılı çay falan.

Ayy yağ içemem annemde çok zorluyo ama yapamıyorum midem almıyo bitkisel çay içeyim bari bu gece oy oyyyyyyy

Bugunku menü
sabah shake
ara yok
oglen 3 patlican yemegi 1 dilim tb ekmegi 3 hanimeller biskuvi
ara 2 kayisi
Aksam shake

İyi akşamlar kızlar Nasılsın nasıl gidiyor spor,kilolar

Menümü paylaşayım

Kahvaltıdan yarım saat önce sirkeli limonlu ballı su

Sabah=1 dilim kepekli ballı ekmek + 1 haşlanmış yumurta

Öğle= 1 porsiyon patatesli karnıbahar graten + 2 kaşık brokoli salatası

Akşam= 1 kuru kayısı+ 1 tatlı kaşığı keten tohumu + yarım elma

Toplamda aldığım kalori miktarı 488 yaktığım kalori miktarı 140

Şimdi bitki çayı içiyorum:126:

Sabah 1 mil leslie yaptım öğle 200 defa zıpladım:122: akşam da tekrar 1 mil yaptım ve 20 şerden 3 tur egzersiz yaptım:118:
Bu akşamlık benden bu kadar gece yatmadan da sirkeli suyu içmeye karar verdim midem pek kötü kendimi çok huzursuz ve morali bozuk hissediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalori miktarın çok az, kızdım sana

merhaba arkadaşlarrrr
az sonra jillian yapıcam bugünkü kalorimi hayatım boyunca aldığın en az kalori sanırım ama aç da değilim yihuuu
jillianı da ekledim diyet arkideşime.. az sonra başlıyorummmm

AldığınızKalori Miktarı

1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Pınar Süt (Light) (92 kcal)92 kcal
0.50 x 1 Paket (50gr) Ülker Mavi Yeşil Kakao Kremalı Şekersiz Kepekli Bisküvi (331 kcal)166 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)3 kcal
2.00 x 1 Adet Haşlanmış Patates (100 kcal)200 kcal
0.25 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)17 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Yayla Çorbası (115 kcal)115 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Yoğurtlu Karnıbahar / Karnabahar Kızartma (184 kcal)184 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Yoğurtlu Karnıbahar / Karnabahar Kızartma (184 kcal)92 kcal
Alınan Kalori Toplamı869 kcal

YaktığınızKalori Miktarı

0.25 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)50 kcal
0.25 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)50 kcal
0.50 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)275 kcal
Yakılan Kalori Toplamı375 kcal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…