ivitt kızlarrr sirkeli suyumu içtim kahvaltımı yaptım 1 mil leslie yaptım yzüme pirinç maskesini sürdüm:78: şimdi deneme çözecem by by:80:
Canım tabiki uygulayabiliriz sevinirimkızlar 27 dk yapıyormuş bende sabah ve akşam 1 er milden günde 2 mil yapıyorum öğlende 200 kere ip atlıyormuş gibi yapıyorum ve leslieden sonra da 2-3 dakika basen hareketleri yapıyorum canım Tartıda az çıkmana sevindim canım üzülmene gerek yokmuş gördün mü
Günaydın kızlar
sabah sirkeli limonlu ılık bir bardak suyumu içtim.Dünkü spor ve eminönünü çok yormuş beni sabah bacaklarımdan zor yürüyordum ama yine de 1 mil lesli yaptım.kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 2 tatlı kaşığı lor peyniri 4 küçük sivri biber 2 siyah zeytin 3 çeri domates 2 dilim kara ekmek ve 1 bardak beyaz çay içtim. bu gece Ankara'ya gidiyorum 1 hafta 10 gün orada kalacağım cuma tartı bilgisini verebilirmiyim bilmiyorum çünkü ablamın tartısı var mı bilmiyorum.olmazsa dönüşte toplam verdiğim kiloyu söylerim.
canım şimdiden hayırlı yolculuklar. Ayrıca yediklerine bayıldım hakkaten ohh afiyet olsun.Günaydın kızlar
sabah sirkeli limonlu ılık bir bardak suyumu içtim.Dünkü spor ve eminönünü çok yormuş beni sabah bacaklarımdan zor yürüyordum ama yine de 1 mil lesli yaptım.kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 2 tatlı kaşığı lor peyniri 4 küçük sivri biber 2 siyah zeytin 3 çeri domates 2 dilim kara ekmek ve 1 bardak beyaz çay içtim. bu gece Ankara'ya gidiyorum 1 hafta 10 gün orada kalacağım cuma tartı bilgisini verebilirmiyim bilmiyorum çünkü ablamın tartısı var mı bilmiyorum.olmazsa dönüşte toplam verdiğim kiloyu söylerim.
Ben de evde olsammmmmm
Napıyosunuz kızlarrrr Topikimiz bayağı sessiz sakin ben deneme de çözdüm yemekte yedim acayip şişiyor karnım neden anlamadım çokta yemiyorum ama neden böyle oluyo ki:18:
Canım aynen, bende de ilk önce bi şişlik oluyor, kesiliyorum. Sonra da açlık hissetmeye başlıyorum :18: Sebebini anlayamıyorum, soracaktım bende size bugün, sen benden önce davrandın.
Ben açlıkta hissetmiyorum ki ya akşamları normalde acıkırdım ama bir elmayı bile bitiremiyorum 2-3 gündür yarım kesiyo ve göbüşüm şiş Allah'ım nedennnnçok moralimi bozuyo ya:18:
Sorması ayıptır :26: tuvalete çıkabiliyor musun?
Ayy 2-3 gündür hayırracaba ondan mıdır diyorsun kız:44:
Çok yüksek ihtimalle ondandır melekcim, sen en iyisi bu akşam yatmadan önce bi kaşık zeytinyağı iç ya da kayısılı çay falan.
Ayy yağ içemem annemde çok zorluyo ama yapamıyorum midem almıyobitkisel çay içeyim bari bu gece oy oyyyyyyy
Kalori miktarın çok az, kızdım sanaİyi akşamlar kızlarNasılsın nasıl gidiyor spor,kilolar
Menümü paylaşayım
Kahvaltıdan yarım saat önce sirkeli limonlu ballı su
Sabah=1 dilim kepekli ballı ekmek + 1 haşlanmış yumurta
Öğle= 1 porsiyon patatesli karnıbahar graten + 2 kaşık brokoli salatası
Akşam= 1 kuru kayısı+ 1 tatlı kaşığı keten tohumu + yarım elma
Toplamda aldığım kalori miktarı 488 yaktığım kalori miktarı 140
Şimdi bitki çayı içiyorum:126:
Sabah 1 mil leslie yaptım öğle 200 defa zıpladım:122: akşam da tekrar 1 mil yaptım ve 20 şerden 3 tur egzersiz yaptım:118:
Bu akşamlık benden bu kadar gece yatmadan da sirkeli suyu içmeye karar verdim midem pek kötü kendimi çok huzursuz ve morali bozuk hissediyorum
Kalori miktarın çok az, kızdım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?