Kalori Arkadaşım

kızlar bildirimler tamam sadece zeynep yollamadı.

amma o zaten 2 haftadır falan uğramıyor foruma haberiniz var mı gören duyan . yayınlayayım mı tabloyu. son 15dk.

vallahi geçmediğimi sanıyorum sonuc umdugum gıbı degıl cunku cnm bırde benım ıcımdekı arkadaslar ıkı gundur benımleler ıcerıde rahatlar sanırım bıraz ıgrenc oldum dımı

vallahi geçmediğimi sanıyorum sonuc umdugum gıbı degıl cunku cnm bırde benım ıcımdekı arkadaslar ıkı gundur benımleler ıcerıde rahatlar sanırım bıraz ıgrenc oldum dımı

ay şimdi kusacam inanki

şaka şaka

ben dün vedalaştım bi kısmıylan o işe yaradı bayağı zaten hafta da 2 gün wc ye gidiyorum iyi o da perşembeye denk geldi

ay şimdi kusacam inanki

şaka şaka

ben dün vedalaştım bi kısmıylan o işe yaradı bayağı zaten hafta da 2 gün wc ye gidiyorum iyi o da perşembeye denk geldi

seni seni cok sanslısın

hadı ne zaman geliyor tablo heyecanlandım vallahi bende

kızlar muhabbetinize hayran kaldım bende ayda2kilo gibiyim haftada 2 kez ancak
ayaklarımı bile bile üşütüyorum sırf wc ye gidebilmek için

yok yaa tamamen benim beceriksizliğim lezzet konusunda zirve yapıyor ama görüntü vasat oluyor

hahah oda ıyı zaten bence bızım kılo problemımız bundan dolayı kızlar

2kilocu bizde senle su içme yarışına girelim mi ???

hadı ne zaman geliyor tablo heyecanlandım vallahi bende
beklemeyim mi zeynebi
kızlar muhabbetinize hayran kaldım bende ayda2kilo gibiyim haftada 2 kez ancak
ayaklarımı bile bile üşütüyorum sırf wc ye gidebilmek için
ay benim ayaklarım pazartesiden beri ısınmadı ama pek bi faydası yok wc ye gitmeye.

yok yaa tamamen benim beceriksizliğim lezzet konusunda zirve yapıyor ama görüntü vasat oluyor

ay insan bu kadar kendini beğenemez herhalde. lezzet konusunda zirve yapıyormuş
ukala şeycik seni

hahah oda ıyı zaten bence bızım kılo problemımız bundan dolayı kızlar

ha tabi tabi sen ye ye ye sonra suçu k.çına at oh iyiymiş vallaaa.

2kilocu bizde senle su içme yarışına girelim mi ???

girelim valla bugün başlayalım. ben sabah 500ml su şişemi doldurdum içmeye başladım. 100ml içmişimdir.

sen yeye ye derken dahada az yersen afrıkadakı arkadaşlarla aynı oranda beslenmış olacagım cnmcıgım

huysuz virjine bağlamışın walla

iş yerimde karton bardak kullanılıyor sabah 1 bardak çay içtim 1 bardakta su içtim kaç ml yaptığını tahmin edemem ama lab. da bi ölçüyim

iş yerimde karton bardak kullanılıyor sabah 1 bardak çay içtim 1 bardakta su içtim kaç ml yaptığını tahmin edemem ama lab. da bi ölçüyim

çaylar saylanmaz fasulyeden onlar.

beher e koyda iç sen adamın içtikçe içesi gelir.

1 karton bardak = 170 ml

yaa çay da sıvı değil mi hem ben çayı şekersiz içiyorum sayılsın tüm sıvılar sayılsın ayran vs gibi
mızıkçılık yapacaksan oynamayalım.
Bende 1 litre bitirdim
yuhh kızım gel bi de benim suyumu da iç bitir

Ben uyandığımdan beri 750 ml su içtim.
aynı yuh senin için de geçerli.

34 BTA kızım bunlar işemeye doymayan wc ile ayrı bi bağları olan insanlar.
ben 100ml içtim çişim geldi hemen.
bi litre içseydim size laf yetiştirmeye vaktim olmazdı.

benim burdaki wc ye gidesim gelmiyor hiç. içtikçe de wc ye gitmen gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…