- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
vallahi geçmediğimi sanıyorum sonuc umdugum gıbı degıl cunku cnm bırde benım ıcımdekı arkadaslar ıkı gundur benımleler ıcerıde rahatlar sanırım bıraz ıgrenc oldum dımıay ay kız gamzenn kilo bildirimini hala açmadım korkuyom bakmayageçmedin değil mi beni. geçmediğini söyle nolur geçmek derken bu hafta en çok kim vermiş ona bakacağız. yoksa sen zaten benden önde başladın
vallahi geçmediğimi sanıyorum sonuc umdugum gıbı degıl cunku cnm bırde benım ıcımdekı arkadaslar ıkı gundur benımleler ıcerıde rahatlar sanırım bıraz ıgrenc oldum dımı
ay şimdi kusacam inanki
şaka şaka
ben dün vedalaştım bi kısmıylan o işe yaradı bayağızaten hafta da 2 gün wc ye gidiyorum iyi o da perşembeye denk geldi
seni seni cok sanslısın
hadı ne zaman geliyor tablo heyecanlandım vallahi bende
Günaydınlar.
Kekinin içi hava kabarcıklımı oluyorda kestiğinde eğrik büğrük şekil alıyor acaba ??
Ayrıca onunda basit bir çözümü var arasına ne koyuyorsan onunla kalıp gibi pastanı şekillendirebilirsin. Acaba aynı şeyden mi bahsediyoruz
ay ay kız gamzenn kilo bildirimini hala açmadım korkuyom bakmayageçmedin değil mi beni. geçmediğini söyle nolur geçmek derken bu hafta en çok kim vermiş ona bakacağız. yoksa sen zaten benden önde başladın
beklemeyim mi zeynebihadı ne zaman geliyor tablo heyecanlandım vallahi bende
ay benim ayaklarım pazartesiden beri ısınmadı ama pek bi faydası yok wc ye gitmeye.kızlar muhabbetinize hayran kaldım bende ayda2kilo gibiyim haftada 2 kez ancak
ayaklarımı bile bile üşütüyorum sırf wc ye gidebilmek için
yok yaa tamamen benim beceriksizliğim lezzet konusunda zirve yapıyor ama görüntü vasat oluyor
hahah oda ıyı zaten bence bızım kılo problemımız bundan dolayı kızlar
2kilocu bizde senle su içme yarışına girelim mi ???
sen yeye ye derken dahada az yersen afrıkadakı arkadaşlarla aynı oranda beslenmış olacagım cnmcıgımbeklemeyim mi zeynebi
ay benim ayaklarım pazartesiden beri ısınmadı ama pek bi faydası yok wc ye gitmeye.
ay insan bu kadar kendini beğenemez herhalde. lezzet konusunda zirve yapıyormuş
ukala şeycik seni
ha tabi tabi sen ye ye ye sonra suçu k.çına at oh iyiymiş vallaaa.
girelim valla bugün başlayalım. ben sabah 500ml su şişemi doldurdum içmeye başladım. 100ml içmişimdir.
beklemeyim mi zeynebi
ay benim ayaklarım pazartesiden beri ısınmadı ama pek bi faydası yok wc ye gitmeye
ay insan bu kadar kendini beğenemez herhalde. lezzet konusunda zirve yapıyormuş
ukala şeycik seni
ha tabi tabi sen ye ye ye sonra suçu k.çına at oh iyiymiş vallaaa.
girelim valla bugün başlayalım. ben sabah 500ml su şişemi doldurdum içmeye başladım. 100ml içmişimdir.
huysuz virjine bağlamışın walla
iş yerimde karton bardak kullanılıyor sabah 1 bardak çay içtim 1 bardakta su içtim kaç ml yaptığını tahmin edemem ama lab. da bi ölçüyim
huysuz virjine bağlamışın walla
iş yerimde karton bardak kullanılıyor sabah 1 bardak çay içtim 1 bardakta su içtim kaç ml yaptığını tahmin edemem ama lab. da bi ölçüyim
çaylar saylanmaz fasulyeden onlar.
beher e koyda iç sen adamın içtikçe içesi gelir.
bakıldığında pek de onlar gibi görünmediğine eminimsen yeye ye derken dahada az yersen afrıkadakı arkadaşlarla aynı oranda beslenmış olacagım cnmcıgım
karton bardak ne ya1 karton bardak = 170 ml
mızıkçılık yapacaksan oynamayalım.yaa çay da sıvı değil mi hem ben çayı şekersiz içiyorum sayılsın tüm sıvılar sayılsın ayran vs gibi
yuhhBende 1 litre bitirdim
aynı yuh senin için de geçerli.Ben uyandığımdan beri 750 ml su içtim.
nasıl yanibakıldığında pek de onlar gibi görünmediğine eminim
karton bardak ne yakoli bardak desen de olur o zaman içtiğin su miktarı da kulağa çok muş gibi gelir hem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?