- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
Evde hem klozet var hem de alaturka, ben 1 yıldır falan evde hiç klozet kullanmıyorum..bende de klozete oturamama sorunu vardı artık aştım bayan wc si ayrı olduğu halde ya kenarlarına tuvalet kağıdı serip otururum yada oturmadan işimi hallederim alıştım artık bence sende bu psikolojiden çıkmalısın çünkü uzmanlar geldiği an yapmak gerektiğini söylüyor yoksa vücut tutmaya alışıyormuş
kızlar muhabbetinize hayran kaldım bende ayda2kilo gibiyim haftada 2 kez ancak
ayaklarımı bile bile üşütüyorum sırf wc ye gidebilmek için
ye ye cnm ben desteklıyorum senı lutfen yeee
az sonra göreceksin son gülen iyi güleer
Bahar'ı yendim yuppiiieeeeee
Birinci hanım kızımızı kutlarım.
evet yine ben DENİZ BİRİNCİ OLUVERMİŞİM
DİŞLİ RAKİBEM GAMZENN BENİ TABİKİ DE GEÇEMEMİŞ EMME2. OLMAYI BAŞARMIŞ
SEPTEMBER GÜLÜMÜZ AZICIK KİLOSUNA RAĞMEN 3. OLABİLMİŞ
34 BTA DA O KADAR UĞRAŞMASINA RAĞMEN ANCAK 4. OLMUŞ
SİNOKİCİĞİM GÜNLÜK ALDIĞI KALORİ MİKTARINI 2 YE KATLAYINCA ELİPTİK PİSİKLETİNE GÜVENEREKDEN 1,3 KİLO ALMIŞ VEE SONDAN BİRİNCİLİĞİ KAPMIŞ
KENDİSİNİN İDDİASINA GÖRE 1.3 KİLO KAS YAPMIŞ
ay kızlar iyiki tanımışım sizleri baya güzel vakit geçiriyorum sizlerin sayesinde
hepinizi kocaman öpüyorummm
Ellerine sağlık canımcım.evet yine ben DENİZ BİRİNCİ OLUVERMİŞİM
DİŞLİ RAKİBEM GAMZENN BENİ TABİKİ DE GEÇEMEMİŞ EMME2. OLMAYI BAŞARMIŞ
SEPTEMBER GÜLÜMÜZ AZICIK KİLOSUNA RAĞMEN 3. OLABİLMİŞ
34 BTA DA O KADAR UĞRAŞMASINA RAĞMEN ANCAK 4. OLMUŞ
SİNOKİCİĞİM GÜNLÜK ALDIĞI KALORİ MİKTARINI 2 YE KATLAYINCA ELİPTİK PİSİKLETİNE GÜVENEREKDEN 1,3 KİLO ALMIŞ VEE SONDAN BİRİNCİLİĞİ KAPMIŞ
KENDİSİNİN İDDİASINA GÖRE 1.3 KİLO KAS YAPMIŞ
ay kızlar iyiki tanımışım sizleri baya güzel vakit geçiriyorum sizlerin sayesinde
hepinizi kocaman öpüyorummm
Haftaya hain planlarım var, görüşeceğizhaftaya görüşenzi canımm bu hafta içicem suları içicem suları yağlarımı çözüp yollucam
tablo için ellerine sağlık canım benim kafa hala nasıl o kadar tatlıya 1 kilo verdin orada kaldı
Tebrikler cnm geçmişsin benı demek bugun ku mutlulugun bundan dı ha senı gıdı seni süper yarışa devam o zaman
yanlız benım anlamadıgım o kadar az yemek yıyen ben spor yapan ben kılo veren sen oldunya gerçekten tebrıklerrrrrrr
acıdım kendımede ya
Haftaya hain planlarım var, görüşeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?