Kalori Arkadaşım

Evde hem klozet var hem de alaturka, ben 1 yıldır falan evde hiç klozet kullanmıyorum..
İş yerinde de çok çok sıkışmam lazım kullanabilmem için.. Ama haklısın belki de bu yüzden kabız oluyorum..

tablo hazır geliyor... bu arada öğlen yoğurtlu ıspanak sigara böreği komposto var

beş tane börek koyuyorlar adam başına bende yemeden duramıyorum. yine yiyecem biliyorum.

kızlar muhabbetinize hayran kaldım bende ayda2kilo gibiyim haftada 2 kez ancak
ayaklarımı bile bile üşütüyorum sırf wc ye gidebilmek için

canım üşütmen hiç iyi bişi değil üşüyünce vücut yağ depoluyormuş kışın kilo alıp yazın vermemizdeki payda biraz bundanmış

evet yine ben DENİZ BİRİNCİ OLUVERMİŞİM

DİŞLİ RAKİBEM GAMZENN BENİ TABİKİ DE GEÇEMEMİŞ EMME 2. OLMAYI BAŞARMIŞ

SEPTEMBER GÜLÜMÜZ AZICIK KİLOSUNA RAĞMEN 3. OLABİLMİŞ
34 BTA DA O KADAR UĞRAŞMASINA RAĞMEN ANCAK 4. OLMUŞ

SİNOKİCİĞİM GÜNLÜK ALDIĞI KALORİ MİKTARINI 2 YE KATLAYINCA ELİPTİK PİSİKLETİNE GÜVENEREKDEN 1,3 KİLO ALMIŞ VEE SONDAN BİRİNCİLİĞİ KAPMIŞ
KENDİSİNİN İDDİASINA GÖRE 1.3 KİLO KAS YAPMIŞ

ay kızlar iyiki tanımışım sizleri baya güzel vakit geçiriyorum sizlerin sayesinde

hepinizi kocaman öpüyorummm

tablo için ellerine sağlık canım benim kafa hala nasıl o kadar tatlıya 1 kilo verdin orada kaldı

Ellerine sağlık canımcım.

Tebrikler cnm geçmişsin benı demek bugun ku mutlulugun bundan dı ha senı gıdı seni süper yarışa devam o zaman
yanlız benım anlamadıgım o kadar az yemek yıyen ben spor yapan ben kılo veren sen oldunya gerçekten tebrıklerrrrrrr
acıdım kendımede ya

ooyyy kıyamam sana sen devam et yarış daha bitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…