Kalori Arkadaşım

vücud alısıyor bılıyormusun ılk zamanlar oyle her bardak sonrası oluyor tuvalet ıhtıyacı ama sonraları o kadar degıl

1 lt mi ben 1 lt içseydim 10 defa wc ye giderdim o ne yaaa

mızıkçılık değil şimdi düşün 1 bardak ayran içtin sonra su içebilir misin?? ben sıvı olarak kabul edelim diyorum ama istemiyorsan sadece su miktarıyla da yarışırız

Ama hala tuvalete gidemiyorum, içimde biriktiriyorum, onu ne yapacağız acaba...
Perşembe günleri hafifleyeyim tam 1 saat oturuyorum tuvalette afedersiniz.

bence bu topiğin adı bütün kabızlar toplandık olsaydı ya süper olurdu

heeh şöyle aferinnn.
ben yarıladım şişeyi. 250 ml oldu

bence bu topiğin adı bütün kabızlar toplandık olsaydı ya süper olurdu

ay nasıl güldüm varya anlatamam ALLAH TAN odada yalnızım
1 dk kahkaha attım abartısız

açalım mı yeni bi topik BÜTÜN KABIZLAR TOPLANDIK DİYET YAPIYORUZ topiği

oldukça yaratıcı tebrik ederim Gamzen

malesef ben ve doktorlarda anlamış değil oldukı 2 gun az su ıceyım bobrek agrısından kıvranıyorum yada hemen ıdrar yolları enfeksıyonu olurum

Kızlar wc ye sanki eskisi gibi sokakta gidiyorsunuz yerinizden kalkıp 2 dk wc ye gidip rahat rahat halledip işlerimizi geliyoruz. Neden kendinizi psikolojik olarak olumsuzlaştırıyorsunuz çağırmayın çağırmayın
kendinize hedef belirleyin hedefinize ulaşmak için gerekirse 10 kez wc ye gidin ne olacak
Kabızlığa gelince ben bağırsaklarımın tembel olduğunu düşünüyorum
Günde en az 2,5 litre su içip 2 kupa yeşilçay içip 4 bardak da siyah çay içip bazen de 1 kupa sütlü nescafe içip en az 2 mandalina 2 kivi 1 armut yiyerek bu işten yılmıyorsam sizin konuşmaya bile hakkınız yok
Evde beni bir görseniz 2 de bir wc
wc nin önünden geçerken madem buraya kadar geldim bir uğrayayım da gideceğim yere öyle gideyim rahat rahat oturayım diyorum böyle bir psikolojiyle yaşıyorum

buna da cevap yazayım son hemen tabloyu yapacam söz

kuzucuk ben suları içtim içtim içtim diyelim
aaa hadi bakalım araziye gidiyoruz bilmem ne dağının başına.
yol zaten 3 saat sürer. dağa gidiyon köy yolları.
şöför bey sağda durun da ben şu agacın dibine bi çömüp de geleyim diyecem
veyahut da
kat kat kat giyinecem o suları terle atacam
veyahut da
gittiğim şantiyedeki işçilerin kullandığı wc ye girip üstüme başıma bişey bulaşmadan ordan geri çıkmaya çalışacağım

veyahut da
suyumu içmeyip döndüğüm de gelmiş olan az miktarda ki çişimi iş yerinde ki wc ye yapacağım

seç beğen al ciciş

ben a ve d şıkkını tercih ederdim

kız araziye çıkacağın zaman 1 gün önceden belli olmuyor mu?
Sabah işe gidince direk hadi hop arazimi oluyor?
Eğer belli olmuyor gün içinde arazi sorunun varsa hiç içme kız lazım değil.
Ben dışarıya çıkacağım zaman bile sabah erkenden kalkıp yarım litre içiyorum gideceğim saate kadar wc ye kaç kez gidiyorum ondan sonra bir daha eve dönünce akşama içmeye devam ediyorum. Dışarda wc işi çok zor su içmeyelim daha iyi

Sürekli ofiste olanlardan olduğum için çok rahatım.
Günde 2,5-3 litre suyumu rahat rahat içiyorum. Zırt zırt tuvaletteyim.
Ama benim de şöyle bir sorunum var, evdeki alaturka tuvaletin dışında başka bir yerde diğerini yapamıyorum. Belki de benim asıl sorunum budur.

bende de klozete oturamama sorunu vardı artık aştım bayan wc si ayrı olduğu halde ya kenarlarına tuvalet kağıdı serip otururum yada oturmadan işimi hallederim alıştım artık bence sende bu psikolojiden çıkmalısın çünkü uzmanlar geldiği an yapmak gerektiğini söylüyor yoksa vücut tutmaya alışıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…