- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
Sinoki'nin bisikleti çok güzelmiş, benimki böyle değil, ben çok ucuza almıştım
Benimki çok ses çıkarıyor, bide ben taşıyamıyorum oturma odasına, salonumuz küçük biraz bide annem babam orada otururken sesle kafalarını şişirmek istemiyorum.
Benimkini kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Hatta elimden çıkarsam süper olur.
kız inceliyorum da manyetik değil sanırım senin ki öyle mi neden manyetik almadın
Benimkini soryorsan eğer tatlım zorluk derecesi var 8 e kadar artırdıkça pedallar yavaş hareket ediyor güç uyguluyorsun dağa çıkar gibieğim ayarı var mı seninkinde
sanane kızım sanane hala kekin ortasındakinde aklı yediğin kemal paşalar tatlılar yetmedimikekin ortasına ne dolduruyorsun
kekin ortasına ne dolduruyorsun
Harika görünüyor, bayıldım ya.. Yapmak isterim ama ben mutfak konusunda çok tembelim..Eki Görüntüle 1366402
üstteki kek benim de yaptığım bi tatlıdır yiyen herkes çok beğenmiştir. aşağıdaki 2 süsleme de alternatif olabilir artık hafta sonu hangisini yapabilirsem
Eki Görüntüle 1366409 Eki Görüntüle 1366397
Harika görünüyor, bayıldım ya.. Yapmak isterim ama ben mutfak konusunda çok tembelim..
seninki kayışlı sanırım. Kayışlılar çok ses çıkarıyormuş. Ben çok araştırdım biliyorsunuz alana kadar 40 defa baktımForumları vs okudum ark. danıştım çok para verdim ama çok memnunum sende seninkini inş birine satarsın hatta forumda satış yerleri var ordan bir konu açıp deneyebilirsin.
Benimkini soryorsan eğer tatlım zorluk derecesi var 8 e kadar artırdıkça pedallar yavaş hareket ediyor güç uyguluyorsun dağa çıkar gibiama 8 çok zor ben genelde 6 ya kadar yapıyorum şimdilik
Birde kızlar spor aleti ne alacaksanız muhakkak interspor alın bu çok önemli sorun yaşamak istemiyorsanız voit ve interspor.
Ayda2kilo dombilisi bana kızıyordun millete sorup sorup duruyorum diye bak şimdi sen soruyorsun neymiş tecrübe ile ürün almak daha iyiymiş sıkıntı yaşamamak için arkadaşlarımızdan tecrübe edinmek gerekiyormuş
pis kız sende şu lazerden bahsediver
sanane kızım sanane hala kekin ortasındakinde aklı yediğin kemal paşalar tatlılar yetmedimi
kız eğimi yoktamam pedal direnci senin o bahsettiğin 8 derecesi olan. ben eğim soruyorum. eğim ayarı var mı ? ay pek araştırmışsın gerçekten de. senin bisiklette manyetik yazmıyor manyetik olmayanlarda kayış oluyormuş ilerde değiştirmen gerekiyormuş filan. manyetik değil değil mi senin ki.
bende böyle kat kat pasta yapamıyorum kalıp gibi olmuyor bi tarafı yüksek bi tarafı alçak falan oluyor şekilsiz duruyo ama bu rulo kat ile etrafını geçip tutturursam belki daha düzgün bi görüntü elde ederim
pasta konusunda yardımcı olabilirim isterseniz
İple kes canım benim. O zaman dümdüz kesersin.sıkıntıyı söyledik işte üst üste konulduğunda öyle kalıp gibi durmuyor bi tarafı eğik bi tarafı bükük bi tarafı daha yüksek falan oluyor
İple kes canım benim. O zaman dümdüz kesersin.
Valla bence bi şekilsiz halinin fotoğrafını çek, sonra da bdv ye konu açzaten iple kesiyorum pasta bittikten sonra şekilsiz oluyor amaaannn benimde derdime bak hemen bdv konu açayım pastam kalıp gibi olmuyor şekilsiz oluyor diye
kız eğimi yok
ama manyetik al bak gözüne gözüne
Voit D 40 Eliptik Bisiklet
Ücretsiz Kargo
Gösterge Bilgileri : Hız, zaman, mesafe, kalori ve nabız.
Gösterge Tipi : Tek pencereli LCD ekran.
Kurulu Ebatları : 119x73x161 cm
Ağırlığı : Net: 36 kg Brüt: 41 kg
Pedal Sistemi : 8 seviyeli ayarlanabilir pedal direnci
Diğer Özellikler : Disk Ağırlığı : 6 kg, Öne arkaya ve yukarı aşağı ayarlanabilir, Elden nabız ölçer.
Çalışma Prensibi : Manyetik (Manyetik direnç özelliği olan cihazlarda disk ile çalışma sistemi mevcut olup, yapılan hareketler daha akıcı ve tamamen sessizdir.)
o eğimli vs çok özellikli olanlar kaç para haberin var mı
zaten iple kesiyorum pasta bittikten sonra şekilsiz oluyor amaaannn benimde derdime bak hemen bdv konu açayım pastam kalıp gibi olmuyor şekilsiz oluyor diye
günaydınlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?