Kalori Arkadaşım

Biraz kolaya kaçmışsın kız

kız bebek derken hamilemisin. ondan mı yedin meyveleri

tavsiye ediyormusun yani. 200-300 e de var eliptik bisiklet.
sen şimdi oturarak mı çeviriyorsun yoksa ayakta mı nasıl oluyor.

ay kız birisi ben tv izlerken yanımda nefes nefese bisiklet sürecek sinir olurum. başım götürmez yani.
kocanda da böyle bi etki yaratmasın da. hem o da kilolu bırak biraz da o binsin.

o binerken sen etkileniyor musun. bence , senin , onun önünde bisiklet sürmen , onun üstünde ,dediğin gibi bi etki bırakmaz sanırım

Ayy gülmekten öldürdün beni
tatlım tavsiye ediyorum şöyleki süper sessiz bazen zorlaştığında civata sesleri geliyor oda rahatsız edici değil
Ben oturarak yapamıyorum çünkü totom acıyor ben normal bisikletede hiç binemiyorum
tv nin sesini açıyorumya o benim nefes nefesimi duymuyor hem duysa nolur herşey bizim için
O binmiyor pinti ne olacak ancak yesin yatsın kilo aldı yine
o binince ben kıskanıyorum ona çaktırmıyorumm ama hep ben binmek istiyorum

bebek var mı yok mu bişey dememişsin

başka bi çocuk hiç oynamadığın oyuncağını alıp oynayınca kıymete binmesi gibi

verme kız hiç hep sen bin hep sen bin hiç inme üstünden. adam yakında kıskanır hep ona biniyon biz ne güne duruyoz diye

günaydın kızlar sohbet koyulamış yıne aydacıgım nasıl gıdıyor

haklısın canım kolda çalışmam lazım ama yanlış bişey yapmak istemem sonra pazılarım şişmesin

Dr.Oetker in köstebek pastasını koymuştum canım.
Ama yemeğe falan da çıkarabilirsin kocişini.

canım burada hava -8 derece ve hissedilen -14 yerler olduğu gibi buz akşam hava daha da soğuyor hafta sonuna plan yaptık yemek sinema falan işte

günaydın kızlar sohbet koyulamış yıne aydacıgım nasıl gıdıyor

senin iyi gidiyor anlaşılan gıcık

ben 1000 kaloriye ayarladım takılıyorum ama hiç sporum yok
ay gidip bende kocama eliptik bisiklet aldıracağım o olacak.
şimdiye kadar bi step tahtası aldım 1 hafta kullandım kenarda bekliyor.
twister aldım belimi çevirteyim diye benim kızın oyuncağı oldu. şimdi dolapta bekliyor.
geçmişime bakarsa kocam bana hayatta pisiklet misiklet almaz.
gerçi o kadar para verdik binmem lazım der der binermiyim bilmiyorum ki.
salonda tv bizim salonda oturuyoruz. salonun ortasında bisiklet nasıl olur ki.
kızım uyumadan zaten binemem. ay uff bilmiyorum ki.
hem yeni lazer cihazı aldım para harcadım.

haklısın canım kolda çalışmam lazım ama yanlış bişey yapmak istemem sonra pazılarım şişmesin
ağırlıksız aerobik gibi bişeyler yap videolarda vardır.

@SİNOKİ

KIZ ELİPTİK BİSİKLETTE KOLLARINDA ÇALIŞIYOR MU
yorulmuyon mu yaparken.

anlatsana ayol bisikletle aranda geçenleri.

Bizde salonda oturuyoruz bizi bir görsen kocişim bir ucundan ben bir ucundan her akşam salon a taşıyıp geri yerine getiriyoruz
Ağırlık olrak tek kaldıramazsın öteye beriye kocişine ihtiyaç duyacaksın o yüzden adamı kandırmaya bak
Benimki kollarıda hareket ettiriyor alt kısım kadar kolları çalıştırmasada yinede zamanla onlardada toparlama olacağı yönünden umutluyum
Ben bugüne kadar ne aldıysam zayıflamak için hepsini kullandım o yüzden bisikleti alırkende sadece para yönünden sıkıntılıydım kocişim kullanacağımı biliyordu
Sende bu ara epey para harcadın ama taksitli al rahat edersin hem kızında sana bakar onada eve bir bisiklet alırsın eğlene eğlene kullanırsınız. Kış olduğu için hareket çok kısıtlanıyor eve spor aleti şart yada spor salonuna gitmek lazım
bak benim bisiklet bundan
http://www.buroteknik.com/voit-d40-silver-coll-eliptik-kondisyon-bisikleti_66979.html

benim aklım oturmadan 2 saat nasıl yapabildiğinde kaldı yorulmuyon mu kız Rose 30-40 dakka zor yapabiliyordu

görüntüsü çook güzelmiişş
Evet bende bayıldım.
Köstebeğin üzerini böyle süsleyebilirsin.

benim aklım oturmadan 2 saat nasıl yapabildiğinde kaldı yorulmuyon mu kız Rose 30-40 dakka zor yapabiliyordu

yoruluyorum yorulmaz olurmuyum ama yaktığım kaloriyi görünce dahada hırslanıyorum hem bisikletler 45 dk dan sonra yağ yakmaya başlıyor o yüzden en az 1 saat yapmaya çalışıyorum. Birde ben hiç oturamıyorum seleye belki seleye oturarak yapmaya çalışsam bende yapamam ayakta yapıyorumya ondan uzun sürede çok birşey olmuyor.

bak aklıma ne geldi.
Evinde meyve varsa akşama meyvelerden küçük küçük kalpler yap birde kocaman yap bak fikir veriyorum.
1 ananas al yuvarlak bir dilimi kalp yağ ortasını boşalt içine nar taneleri ile doldur kırmızı olsun. Bunu servis tabağına yap kenarlarına kividen daha küçük kalpler yap hatta bir tepsiye yapabilirsin eşinin adınıda yazarsın seni seviyorumda yazarsın çok güzel olur. Eşim bana yapıyor ben çok mutlu oluyorum gerçi ben bayanım ondan da olabilir

Sinoki'nin bisikleti çok güzelmiş, benimki böyle değil, ben çok ucuza almıştım
Benimki çok ses çıkarıyor, bide ben taşıyamıyorum oturma odasına, salonumuz küçük biraz bide annem babam orada otururken sesle kafalarını şişirmek istemiyorum.
Benimkini kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Hatta elimden çıkarsam süper olur.

kız inceliyorum da manyetik değil sanırım senin ki öyle mi neden manyetik almadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…