cok uzgunum cok ya offf sabahkı demekkı mesajlar bundan mış ayda fena gaza geldım
Tebrikler cnm geçmişsin benı demek bugun ku mutlulugun bundan dı ha senı gıdı seni süper yarışa devam o zaman
yanlız benım anlamadıgım o kadar az yemek yıyen ben spor yapan ben kılo veren sen oldunya gerçekten tebrıklerrrrrrr
acıdım kendımede ya
evet yine ben DENİZ BİRİNCİ OLUVERMİŞİM
DİŞLİ RAKİBEM GAMZENN BENİ TABİKİ DE GEÇEMEMİŞ EMME2. OLMAYI BAŞARMIŞ
SEPTEMBER GÜLÜMÜZ AZICIK KİLOSUNA RAĞMEN 3. OLABİLMİŞ
34 BTA DA O KADAR UĞRAŞMASINA RAĞMEN ANCAK 4. OLMUŞ
SİNOKİCİĞİM GÜNLÜK ALDIĞI KALORİ MİKTARINI 2 YE KATLAYINCA ELİPTİK PİSİKLETİNE GÜVENEREKDEN 1,3 KİLO ALMIŞ VEE SONDAN BİRİNCİLİĞİ KAPMIŞ
KENDİSİNİN İDDİASINA GÖRE 1.3 KİLO KAS YAPMIŞ
ay kızlar iyiki tanımışım sizleri baya güzel vakit geçiriyorum sizlerin sayesinde
hepinizi kocaman öpüyorummm
ay nasıl hırslanmış çok güldüm işime bile gelir demiş bideneymiş onlar merak ettim şok diyetlerse bana uymaz zaten ertesi hafta geri alıyorsun işime bile gelir
ne sandın yavyuummcok uzgunum cok ya offf sabahkı demekkı mesajlar bundan mış ayda fena gaza geldım
2kilocu öyledir eğer kilo vermişse yardırır eğer veremediyse 2 selam sonra hoop tabloyu yayınlar hatta bazen tabloyu öğleden sonra yayınlar
Hamburger bisiklete başlamadan önce beden ölçülerini aldın mı ne kadar nereden inceldiğini görebilmek için
ay ben bu 1 kilonun şerefine gidip sigara börekciklerimi yiyim de geleyim
Şok diyetler değil canım. Başka planlarım var.neymiş onlar merak ettim şok diyetlerse bana uymaz zaten ertesi hafta geri alıyorsun işime bile gelir
hoşaf bana az şekerli geliyor kesmiyor beni yayee yee hoşafında dibine dibine vurr
Şok diyetler değil canım. Başka planlarım var.
Şu an araştırma evresindeyim, ortada daha tam netleşmiş bir program yok.neymiş onlar hmmm
Şu an araştırma evresindeyim, ortada daha tam netleşmiş bir program yok.
Ama başaracağım, haftaya da yeneceğim seni
Liste hazırlayacağım kendime, hem yeme listesi hem de spor programı.
Ben ikinci sürahiye geçtim3 bardak oldu yani 510 ml
Valla hırs yaptım ne yalan söyliyim, minnacık bir hanımefendi olmaya niyetliyimhırsa bak yürü bee didooşş
Ben ikinci sürahiye geçtim
Valla hırs yaptım ne yalan söyliyim, minnacık bir hanımefendi olmaya niyetliyim
Ben zaten 36 bedenim, hatta geçen hafta bi pantolon aldım S beden büyük geldi, XS aldım ve küçük çaplı bir şok yaşadım.benim derdim 36 beden olmak totom küçülsün başka bişi istemiyorum
Ben zaten 36 bedenim, hatta geçen hafta bi pantolon aldım S beden büyük geldi, XS aldım ve küçük çaplı bir şok yaşadım.
evet yine ben DENİZ BİRİNCİ OLUVERMİŞİM
DİŞLİ RAKİBEM GAMZENN BENİ TABİKİ DE GEÇEMEMİŞ EMME2. OLMAYI BAŞARMIŞ
SEPTEMBER GÜLÜMÜZ AZICIK KİLOSUNA RAĞMEN 3. OLABİLMİŞ
34 BTA DA O KADAR UĞRAŞMASINA RAĞMEN ANCAK 4. OLMUŞ
SİNOKİCİĞİM GÜNLÜK ALDIĞI KALORİ MİKTARINI 2 YE KATLAYINCA ELİPTİK PİSİKLETİNE GÜVENEREKDEN 1,3 KİLO ALMIŞ VEE SONDAN BİRİNCİLİĞİ KAPMIŞ
KENDİSİNİN İDDİASINA GÖRE 1.3 KİLO KAS YAPMIŞ
ay kızlar iyiki tanımışım sizleri baya güzel vakit geçiriyorum sizlerin sayesinde
hepinizi kocaman öpüyorummm
Hamburger bisiklete başlamadan önce beden ölçülerini aldın mı ne kadar nereden inceldiğini görebilmek için
kız sinoki dedin de aklıma geldi nerde sinoki.
sinokinin iyi kilo verdiği de şöyle anlaşılıyor :
sabahtan başlıyor hadi tablo nerde tablo nerde çatlıcam diye tablo yayınlanana kadar
bak bugün hiç sesi çıkmıyor.
yapmış kasları birazdan gelip dövecek beni o kaslarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?