Kalori Arkadaşım

reklamda var ya hani

benim masum kelebeğim senin gibi masum bi atıştırmalık yemek istermisin
üzülme kuzucum. keser döner sap döner gün olur sen beni yenersin
kız ben tatile gitmeden önce 69.5 olmuştum tatilde aldım ya bu kiloları taze olduğundan çok gitmiştir.

haa bu arada kızlar biz gamzen le bu verdiğimiz kiloları 4 günde verdik. pazartesi tartıldığımız kilolar bunlar.

Hamburger bisiklete başlamadan önce beden ölçülerini aldın mı ne kadar nereden inceldiğini görebilmek için

neymiş onlar merak ettim şok diyetlerse bana uymaz zaten ertesi hafta geri alıyorsun işime bile gelir
ay nasıl hırslanmış çok güldüm işime bile gelir demiş bide
cok uzgunum cok ya offf sabahkı demekkı mesajlar bundan mış ayda fena gaza geldım
ne sandın yavyuumm
2kilocu öyledir eğer kilo vermişse yardırır eğer veremediyse 2 selam sonra hoop tabloyu yayınlar hatta bazen tabloyu öğleden sonra yayınlar

aynen aynen

Hamburger bisiklete başlamadan önce beden ölçülerini aldın mı ne kadar nereden inceldiğini görebilmek için

kız sinoki dedin de aklıma geldi nerde sinoki.

sinokinin iyi kilo verdiği de şöyle anlaşılıyor :
sabahtan başlıyor hadi tablo nerde tablo nerde çatlıcam diye tablo yayınlanana kadar
bak bugün hiç sesi çıkmıyor.
yapmış kasları birazdan gelip dövecek beni o kaslarıyla

Şu an araştırma evresindeyim, ortada daha tam netleşmiş bir program yok.
Ama başaracağım, haftaya da yeneceğim seni
Liste hazırlayacağım kendime, hem yeme listesi hem de spor programı.

hırsa bak yürü bee didooşş

Ben zaten 36 bedenim, hatta geçen hafta bi pantolon aldım S beden büyük geldi, XS aldım ve küçük çaplı bir şok yaşadım.

markadan markaya değişiyor bedenler geçen gün ltb de bi ceket baktım XS bile hafif bol durdu ama normalde 36 beden olurdu tül diktireceğim elbise 34 beden ama işte kalıpta çok önemli

bu hafta 1. size bırakıyım dedim garabanlarda sevinsin dedim fena mı ettim

Aldım canım aldım 1 ay geçince ölçüleceğim

Ne yalan söyleyeyim birebir beni anlatmışssın kilo alınca moralim çok bozuluyor gerçi bunlar kas

Kalorilerimi artırdım birde bu hafta çok tatlı yedim ondan böyle oldu Hem bunun kilo olmadığını düşünüyorum şahsen şişkinliğim var R dönemim etkenler çok

Ama sen o yemeyle nasıl 1 kg verdin ben ona şaşırdım acaba bizi kandırıyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…