Kalori Arkadaşım

Ama sen o yemeyle nasıl 1 kg verdin ben ona şaşırdım acaba bizi kandırıyormusun

hele ben hiççççççççççççççççççççççççççç anlamadımm depresyona girdim resmen

ne diye kandırayım ayol o zaman sizi mi kandırmış olurum kendimi mi sööyle bakayım evladım anne baba gibi konuştum

vaay sinokinin destekçisi

inanmayın siz inanmayın ben yiyerek zayıflıyorum iştecik.

geçen seneden beni tanıyanlar bilirler öğlen aralarında hamburger patates kızartması pizza yiye yiye zayıfladıydım ben 9 kiloyu

ay maşallah diyim nazar filan edersiniz siz şimcik tü tü tü maşallah

1 litre benim sürahi.
Sabah bir kupa çay içtim, üstüne türk kahvesi, bir kupa ıhlamur, işte 1,5 litre de su.
Şimdi bugün 4. kez tuvalete gidiyorum.
uheahueheueueheu

senin masanı çay ocağına taşısınlar söyle de . ay yazık çaycı kadına sırf sana hizmet ediyor herhalde. maaşını da bi zahmet sen veriver artık.

Ağzım boş durursa çalışamıyorum, yemek yerine içmeyi tercih ediyorum tavsiye ederim.
Kemalpaşalar keşküller ohhh ohhhh.

kızlar ben 1 haftadır 3 kez akşamları bi çay hazırladım. içtik ailecek. yani kış çayı hasta olmayalım diye hazırlamıştım. acaba o mu etkili oldu ki benim kilo vermem de. bu hafta da deneyeceğim eğer aynı şekilde kilo verirsem sizlere de vereceğim tarifini. hem böyle zayıflatma etkisi varsa benim kıza içirmiyeyim zaten zorla yediriyorum yemeği

ne var çayın içinde sen anlat bakalım kızına çok karışık çaylar içirme içireceklerini tek tek içir mesela ıhlamur demle demlerken içine bi parça muz bi dilim elma at falan çok karışık çaylar çocuklarda alerjiyi tetikleyebilir sindirimleri yetişkinlerinki kadar iyi değilmiş

yoo dostum yoooo

şimdi söylemeyeceğim

kendimi denek olarak sizler adına feda edip bi hafta daha deneyeceğim. hatta bu sefer hergün yapmaya çalışayım bakalım.

kız sen dün mercimek çorbası içmişsin bende içtim. sen bugün kellogs k flakes yemişsin bende yedim. aynı yiyoz baksana neden senden fazla kilo verdim ki acaba

az önce wc ye gittim pencereyi açmışlar valla yapana kadar bi tarafım dondu yaaaa..... bakın şimdi odamdan hava durumu fotosu paylaşacağım.

hava böyle görünüyor ama inanmayın tamamen kandırmaca. klima fulde çalışıyor sabahdan beri avuç içi kadar odayı ısıtamadı. ayaklarım dondu. donmaya da devam ediyor. dışarı çıktım kafamda bere var ama yok gibiydi. beynim dondu 5 dk bi yere gittim geldim.

burası - 9 derece ama hissedilen -17 derece sabah telefonumda -18 dereceyi gösteriyordu havada buz taneleri uçuşuyor ama odam sıcacık ince uzun kollu bi tshirtle duruyorum ama odadan dışarı çıkınca iş ceketimi giymem gerekiyor birde binanın dışına çıkınca ooooffff sabah giyindiklerimi anlatıyım yünlü kalın tayt üzerine dize kadar kalın çorap üzerine pantolon üstümde de boğazlı badi ve kalın hırka mont atkı bere bi tek gözlerim dışarıdaydı bir an önce normale dönse de kurtulsak bi Sibirya bi balkanlar nedir buuu yaaa

az önce wc ye gittim pencereyi açmışlar valla yapana kadar bi tarafım dondu yaaaa..... bakın şimdi odamdan hava durumu fotosu paylaşacağım.

ANKARADA OLSAN NE YEPCEN PEKİ CNM BENIM
evet Ankara da aynı malesef kat kat giyinmekden nefref edıyorum bennnnnn

bilemedim ayda var bır sıhır ortada ama neyse haftaya bakalım ne ölcek bu işler
bu arada bügun gerçekten moralim bozulmus yemekde doymadım ılk defa hep yarım porsıyon yerken

tatlım sen ona inanma o bizi kandırıyor onca yemek yemeyle 1 kilo nasıl vermiş sporu olsa tamam diyeceğim ama oda yok kesin bize keşkülleri yiyorum diyor ama yemiyor

Merhaba diyetpaylaşmakta hız hesabı yapan, spor yapan, zayıflamak için benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlarım merhabaaaa Bana katılmak isteyen var mı???
Merhaba canım bende yaklaşık 2 aydır kalori sayıyorum aynı kaderi paylaşnaktayız
Merhaba diyet yapan, kalori hesabı yapan, spor yapan, zayıflamak için benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlarım merhabaaaa Bana katılmak isteyen var mı???
Merhaba canım bende yaklaşık 1 aydır düzenli kalori hesabı yapıyorum gayet güzel gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…