Ben ikinci sürahiye geçtim
Valla hırs yaptım ne yalan söyliyim, minnacık bir hanımefendi olmaya niyetliyim
1 litre benim sürahi.kız senin sürahi kaç lt mideniz şişmiyor mu yaaa
Metabolizmamın ne kadar yavaş çalıştığını gör işte.ben yarım lt ile 3 defa gittim
bu hafta 1. size bırakıyım dedim garabanlarda sevinsin dedim fena mı ettim
Aldım canım aldım 1 ay geçince ölçüleceğim
Ne yalan söyleyeyim birebir beni anlatmışssın kilo alınca moralim çok bozuluyor gerçi bunlar kas
Kalorilerimi artırdım birde bu hafta çok tatlı yedim ondan böyle olduHem bunun kilo olmadığını düşünüyorum şahsen şişkinliğim var R dönemim etkenler çok
Ama sen o yemeyle nasıl 1 kg verdin ben ona şaşırdım acaba bizi kandırıyormusun
hele ben hiççççççççççççççççççççççççççç anlamadımm depresyona girdim resmen
uheahueheueueheu1 litre benim sürahi.
Sabah bir kupa çay içtim, üstüne türk kahvesi, bir kupa ıhlamur, işte 1,5 litre de su.
Şimdi bugün 4. kez tuvalete gidiyorum.
Ağzım boş durursa çalışamıyorum, yemek yerine içmeyi tercih ediyorumne diye kandırayım ayol o zaman sizi mi kandırmış olurum kendimi mi sööyle bakayım evladım anne baba gibi konuştum
vaay sinokinin destekçisi
inanmayın siz inanmayın ben yiyerek zayıflıyorum iştecik.
geçen seneden beni tanıyanlar bilirler öğlen aralarında hamburger patates kızartması pizza yiye yiye zayıfladıydım ben 9 kiloyu
ay maşallah diyim nazar filan edersiniz siz şimcik tü tü tü maşallah
uheahueheueueheu
senin masanı çay ocağına taşısınlar söyle de . ay yazık çaycı kadına sırf sana hizmet ediyor herhalde.maaşını da bi zahmet sen veriver artık.
kızlar ben 1 haftadır 3 kez akşamları bi çay hazırladım. içtik ailecek. yani kış çayı hasta olmayalım diye hazırlamıştım. acaba o mu etkili oldu ki benim kilo vermem de. bu hafta da deneyeceğim eğer aynı şekilde kilo verirsem sizlere de vereceğim tarifini. hem böyle zayıflatma etkisi varsa benim kıza içirmiyeyim zaten zorla yediriyorum yemeği
ne var çayın içinde sen anlat bakalım kızına çok karışık çaylar içirme içireceklerini tek tek içir mesela ıhlamur demle demlerken içine bi parça muz bi dilim elma at falan çok karışık çaylar çocuklarda alerjiyi tetikleyebilir sindirimleri yetişkinlerinki kadar iyi değilmiş
hele ben hiççççççççççççççççççççççççççç anlamadımm depresyona girdim resmen
hava böyle görünüyor ama inanmayın tamamen kandırmaca. klima fulde çalışıyor sabahdan beri avuç içi kadar odayı ısıtamadı. ayaklarım dondu. donmaya da devam ediyor. dışarı çıktım kafamda bere var ama yok gibiydi. beynim dondu 5 dk bi yere gittim geldim.
az önce wc ye gittim pencereyi açmışlar valla yapana kadar bi tarafım dondu yaaaa..... bakın şimdi odamdan hava durumu fotosu paylaşacağım.
ANKARADA OLSAN NE YEPCEN PEKİ CNM BENIMhava böyle görünüyor ama inanmayın tamamen kandırmaca. klima fulde çalışıyor sabahdan beri avuç içi kadar odayı ısıtamadı. ayaklarım dondu. donmaya da devam ediyor. dışarı çıktım kafamda bere var ama yok gibiydi. beynim dondu 5 dk bi yere gittim geldim.
evet Ankara da aynı malesef kat kat giyinmekden nefref edıyorum bennnnnnburası - 9 derece ama hissedilen -17 derece sabah telefonumda -18 dereceyi gösteriyordu havada buz taneleri uçuşuyor ama odam sıcacık ince uzun kollu bi tshirtle duruyorum ama odadan dışarı çıkınca iş ceketimi giymem gerekiyor birde binanın dışına çıkınca ooooffff sabah giyindiklerimi anlatıyım yünlü kalın tayt üzerine dize kadar kalın çorap üzerine pantolon üstümde de boğazlı badi ve kalın hırka mont atkı bere bi tek gözlerim dışarıdaydı bir an önce normale dönse de kurtulsak bi Sibirya bi balkanlar nedir buuu yaaa
ANKARADA OLSAN NE YEPCEN PEKİ CNM BENIM
evet Ankara da aynı malesef kat kat giyinmekden nefref edıyorum bennnnnn
bilemedim ayda var bır sıhır ortada ama neyse haftaya bakalım ne ölcek bu işler
bu arada bügun gerçekten moralim bozulmus yemekde doymadım ılk defa hep yarım porsıyon yerken
Merhaba canım bende yaklaşık 2 aydır kalori sayıyorum aynı kaderi paylaşnaktayızMerhaba diyetpaylaşmakta hız hesabı yapan, spor yapan, zayıflamak için benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlarım merhabaaaaBana katılmak isteyen var mı???
Merhaba canım bende yaklaşık 1 aydır düzenli kalori hesabı yapıyorum gayet güzel gidiyorMerhaba diyet yapan, kalori hesabı yapan, spor yapan, zayıflamak için benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlarım merhabaaaaBana katılmak isteyen var mı???
kış ı hiç sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?