Benim yavuklum bugün Ankara'ya gidiyor, iş görüşmesine. Hava çok mu soğuk?
ANKARADA OLSAN NE YEPCEN PEKİ CNM BENIM
evet Ankara da aynı malesef kat kat giyinmekden nefref edıyorum bennnnnn
bilemedim ayda var bır sıhır ortada ama neyse haftaya bakalım ne ölcek bu işler
bu arada bügun gerçekten moralim bozulmus yemekde doymadım ılk defa hep yarım porsıyon yerken
bu arada bügun gerçekten moralim bozulmus yemekde doymadım ılk defa hep yarım porsıyon yerken
Benim yavuklum bugün Ankara'ya gidiyor, iş görüşmesine. Hava çok mu soğuk?
Neyse soğuğa alışıktır heralde, 1 yıl Ankarada 5 yıl Eskişehirde yaşamış.gelsin gelsin de totosu donsun burayla Ankara arasında pek bi fark yok burası -10 derece öğle yemeğinde bi nefes alıyım 2 dk dedim kapının önünde kendimi nasıl içeri attım bilmiyorum yarın yumuşayacakmış ama -3 derece karlı gözüküyor
Neyse soğuğa alışıktır heralde, 1 yıl Ankarada 5 yıl Eskişehirde yaşamış.
Onu mu düşüneceğim, hıh, sinirliyim zaten ona
Bu mesele de geçen günkü meseleyle bağlantılı, gerçi o meseleyi de anlatmamıştım sana.ne kinciymişsin sende
Bu mesele de geçen günkü meseleyle bağlantılı, gerçi o meseleyi de anlatmamıştım sana.
Aslında kinci değilim, mesele çok karışık.
Vurdum kırdım parçaladım ama adam sakin kavga edilmiyor.böyle içten içe sinirleneceğine vur kır parçala rahatla
Vurdum kırdım parçaladım ama adam sakin kavga edilmiyor.
evet bende o zamanları çok severim. Ne çok sıcak ne çok soğuk severim ılık güneşli oldumu deme keyfime. Çok enerjik olurum o zamanben ilkbaharı çok severim meyveler çıkıyor hava ne sıcak ne soğuk ağaçlar börtü böcek uyanıyor yaa süper oluyor
evet bende o zamanları çok severim. Ne çok sıcak ne çok soğuk severim ılık güneşli oldumu deme keyfime. Çok enerjik olurum o zaman
kıyamam yaaa
tatlım sen ona inanma o bizi kandırıyor onca yemek yemeyle 1 kilo nasıl vermiş sporu olsa tamam diyeceğim ama oda yok kesin bize keşkülleri yiyorum diyor ama yemiyor
Osmangazi üniversitesinde, ama 2010 da mezun olmuş sanırım.esk de mi okumuş mühendis. hangi okulda. bana sanki görmüşlüğüm var gibi geldi de
kaç doğumlu ben 2002-2006 da ordaydım karşı binalarında onların. gerçi o zaman saçı varmıştır seninkiningördüysemde hatırlayamam ama çocuk tanıdık geliyor.
1 litre
İş yerinde 2 litre içtim, daha mesainin bitmesine 1 saat 45 dk var, yatmaya da 7 saat filan var, demekki bi 1,5 daha içerim ben.1 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?