Kalori Arkadaşım

Benim yavuklum bugün Ankara'ya gidiyor, iş görüşmesine. Hava çok mu soğuk?

kız robokop gibi oluyorum kolumu kafama doğru kaldırmak zor geliyor

Benim yavuklum bugün Ankara'ya gidiyor, iş görüşmesine. Hava çok mu soğuk?

gelsin gelsin de totosu donsun burayla Ankara arasında pek bi fark yok burası -10 derece öğle yemeğinde bi nefes alıyım 2 dk dedim kapının önünde kendimi nasıl içeri attım bilmiyorum yarın yumuşayacakmış ama -3 derece karlı gözüküyor

Neyse soğuğa alışıktır heralde, 1 yıl Ankarada 5 yıl Eskişehirde yaşamış.
Onu mu düşüneceğim, hıh, sinirliyim zaten ona

ben ilkbaharı çok severim meyveler çıkıyor hava ne sıcak ne soğuk ağaçlar börtü böcek uyanıyor yaa süper oluyor
evet bende o zamanları çok severim. Ne çok sıcak ne çok soğuk severim ılık güneşli oldumu deme keyfime. Çok enerjik olurum o zaman

kıyamam yaaa
ye güzelim ye bişey olmaz yarım porsiyonu yiyen tam porsiyonu da yer

tatlım sen ona inanma o bizi kandırıyor onca yemek yemeyle 1 kilo nasıl vermiş sporu olsa tamam diyeceğim ama oda yok kesin bize keşkülleri yiyorum diyor ama yemiyor

hee tabi tabi

bugün de 4 tane sigara böreği yedim. 5 tane koyuyorlardı porsiyona bu sefer 4 koymuşlar 4 yedim. ben yiyerek zayıfladığım için benim zayıflamama engel oluyorlar 5 tane koysalardı daha çok kilo verecektim iştecik

esk de mi okumuş mühendis. hangi okulda. bana sanki görmüşlüğüm var gibi geldi de

kaç doğumlu ben 2002-2006 da ordaydım karşı binalarında onların. gerçi o zaman saçı varmıştır seninkinin gördüysemde hatırlayamam ama çocuk tanıdık geliyor.

kaç doğumlu ben 2002-2006 da ordaydım karşı binalarında onların. gerçi o zaman saçı varmıştır seninkinin gördüysemde hatırlayamam ama çocuk tanıdık geliyor.
evet saçı varmış ama pek değişmemiş yine de, istersen hafızanı iyice bi yokla, belki işime yarayacak bilgiler verirsin
86'lı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…