Kalori Arkadaşım

evet saçı varmış ama pek değişmemiş yine de, istersen hafızanı iyice bi yokla, belki işime yarayacak bilgiler verirsin
86'lı.

eğer yaşıyla uygun girdiyse okula 2 sene aynı kampüste karşılıklı binalarda okumuşuz. aynı belediye otobüslerine binmişiz aynı bahçeyi paylaşmışız aynı zamanlarda vizelere girmişiz vs vs aynı aynı aynı

amma velakin tanıyor olsam bilem meslektaşımın kuyusunu kazacak değilim burda benden bunu beklemeyin lütfen

hatırlamıyorum demiyor meslektaşım diyor

6 bardak = 1020 ml şiştiiimmm
Kız seni aradım telefonun kapalı.
Vay anasınıııııı yaşıyla uygun girmiş olma ihtimali pek yüksek fakat en kötü ihtimalle 1 yıl okumuşunuzdur birlikte.
Keşke tanısaydın.

hatırlamıyorum demiyor meslektaşım diyor

kızım bizim fakülte erkek sürüsüyle doluydu ve hepsi birbirine benziyorlarr...
bi de madenciler kızlar tarafından pek revaşta değil di

bizim sınıfta 70 erkek 10 kız vardı sen düşün artık kişi başına 7 erkek

Kız seni aradım telefonun kapalı.

Vay anasınıııııı yaşıyla uygun girmiş olma ihtimali pek yüksek fakat en kötü ihtimalle 1 yıl okumuşunuzdur birlikte.
Keşke tanısaydın.

malesef canım elimde sana yardımcı olacak bilgiler bulunmamakta

beyin de o 70 erkek arasında mıydı ???

günaydın kızlarrr

öyle off pazartesi pazartesi öyle yoğun öyle yoğundum ki anlatamam daha yeni yeni toparlanmaya başladım

kızlar günaydın benim moralim çok bozuk çok üzgünüm. bugün kreş öğretmeni gözümün önünde kızımı kolundan tutup çekiştirdi servise bindiğimizde. bişey de diyemedim. ağlaya ağlaya iş yerine yürüdüm. istifa etmeyi bile düşünüyorum. kızımı bunların eline bıraktığım için.

eğer çalışıyorsanız ve çocuğunuza bakacak yakınınız yoksa çocuk yapmayın.

Canım ya, neden sesini çıkarmadın? "ben kızıma kötü davranın diye size bırakmıyorum" demedin mi? Nasıl durabildin?
Şikayet edebileceğin bi yer yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…