- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
evet saçı varmış ama pek değişmemiş yine de, istersen hafızanı iyice bi yokla, belki işime yarayacak bilgiler verirsin
86'lı.
İş yerinde 2 litre içtim, daha mesainin bitmesine 1 saat 45 dk var, yatmaya da 7 saat filan var, demekki bi 1,5 daha içerim ben.
eğer yaşıyla uygun girdiyse okula 2 sene aynı kampüste karşılıklı binalarda okumuşuz. aynı belediye otobüslerine binmişiz aynı bahçeyi paylaşmışız aynı zamanlarda vizelere girmişiz vs vs aynı aynı aynı
amma velakin tanıyor olsam bilem meslektaşımın kuyusunu kazacak değilim burda benden bunu beklemeyin lütfen
İş yerinde 2 litre içtim, daha mesainin bitmesine 1 saat 45 dk var, yatmaya da 7 saat filan var, demekki bi 1,5 daha içerim ben.
Kız seni aradım telefonun kapalı.6 bardak = 1020 ml şiştiiimmm
Vay anasınııııııeğer yaşıyla uygun girdiyse okula 2 sene aynı kampüste karşılıklı binalarda okumuşuz. aynı belediye otobüslerine binmişiz aynı bahçeyi paylaşmışız aynı zamanlarda vizelere girmişiz vs vs aynı aynı aynı
amma velakin tanıyor olsam bilem meslektaşımın kuyusunu kazacak değilim burda benden bunu beklemeyin lütfen
Ama zorla içmek değil benimki, susayarak içmek.iç yavrum iç yarasın acıma böbreklerine vur kırbacı vur kırbacı
hatırlamıyorum demiyor meslektaşım diyor
Kız seni aradım telefonun kapalı.
Vay anasınııııııyaşıyla uygun girmiş olma ihtimali pek yüksek fakat en kötü ihtimalle 1 yıl okumuşunuzdur birlikte.
Keşke tanısaydın.
kızım bizim fakülte erkek sürüsüyle doluydu ve hepsi birbirine benziyorlarr...
bi de madenciler kızlar tarafından pek revaşta değil di
bizim sınıfta 70 erkek 10 kız vardı sen düşün artık kişi başına 7 erkek
malesef canım elimde sana yardımcı olacak bilgiler bulunmamakta
OOO 2 dk çalışalım dedık yıne gerıden gelıyorum hızınıza yetısemıyorum kızlar
beyin de o 70 erkek arasında mıydı ???
tşkler cnm bende sana bol keşküllü kolalı baklavalı günler diliyorummmben çıkıyorum kızlar
rakibem bol kaçamaklı haftasonları dilerim sana
tşkler cnm bende sana bol keşküllü kolalı baklavalı günler diliyorummm
Ay nasıl bütün sevdiğim şeyleri yazmışsın gıcık şeydamardan giriyon iyice
Günaydınlar herkese
İstanbul'da hem yağmur hem de rüzgar var, uçuyoruz
Ay bide dalga geçiyor, sen bu hafta görürsün benim kilomu, seni solda sıfır bırakacağım.sıkı tutun ceplerine, çantana taş ağırlık falan koy 52,3 kilonla uçmayasınn
Canım ya, neden sesini çıkarmadın? "ben kızıma kötü davranın diye size bırakmıyorum" demedin mi? Nasıl durabildin?kızlar günaydın benim moralim çok bozuk çok üzgünüm. bugün kreş öğretmeni gözümün önünde kızımı kolundan tutup çekiştirdi servise bindiğimizde. bişey de diyemedim. ağlaya ağlaya iş yerine yürüdüm. istifa etmeyi bile düşünüyorum. kızımı bunların eline bıraktığım için.
eğer çalışıyorsanız ve çocuğunuza bakacak yakınınız yoksa çocuk yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?