canım çok teşekkür ederim bu hareketleri evde deneyeceğim kaç dakika yapıyorsun. Birde benim kollarımda çok şişko.yayılmış şişko hemide oyy oyy ne çektik be bu kilolardan
ayy çok mantıklı bende öyle yapayım. Belki birazcık sıkılaşır kollarım. Su ile yapmaya çalışıyordum arada ama devamını getiremediğim için bırakıyordum. Ebru şallı ile plateside denemeye çalıştım ama o hareketleri hiç yapamıyorum ki ben hepten kötü hissettim kendimi
Ben sadece açıyorum mezdekeyi başlıyorum dansa en iyi öyle motive oluyorumYağ yakımını bilmem ama ruhuma iyi geliyor
90.60 olmuşum melekcim inş. bu hafta 87 ye kadar düşerim. dua et bana aa :) sen baya eridin maşallah seni örnek alıyom.
Benim hedefim şubata kadar 79.9 olmakson 10 yıldır hiç bu kiloyu görmedim çok istiyorum 80 den aşağıya düşmek. Sizlerinde yardımı ile bu defa inş. azmedicem ve başarıcam. 80 den aşağıya düşünce yine devam edicem bırakmicam inş.
Gayret edicem kaçamak yapmicam bakayım 87 ye düşebilcem mi. Akşam acaip sevdiğim pastanenin yaş pastasını almıştı eşim yemedim gayret ettim şimdi yiyorumyüs puan bana
ayy melekkk inanamassın ama öyle bir lezzetliki bayılıyorum . akşama sadece yoğurt yiyeceğim acıkırsam birde mezdeke yaptımmı dengelemiş olucam zannımca
küçük bi dilimm yedim sayılır
profil resmimi değiştiremiyorum.
Melek form ürünleri tüketiyonmu
Buradaki profil resmimi değiştirmeyi beceremedim.
Birsürü form bisküvileri krakerleri aldım bende eğer acıkırsam akşamları birer tane atarım ağzıma. Ben akşamdan birşey yemesem hemen kendimde etkisini görüyorum. O yüzden gün içerisinden çok akşam yememeye gayret ediyorum.
çok güzele benzyor ama ben elmalı ve tarçınlı türden tatlıları kurabiyeleri hiçsevmemBugün kimse yazmıyor bizden başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?