Kalori Arkadaşım

Günaydın dünkü menümü yazamadım şimdi yazayım bari

Sabah = 1 dilim ballı ekmek+ 2 zeytin + 1 çay kaşığı keten tohumu + şekersiz çay

Ara Öğün= 1 portakal + 2 badem + 2 fındık

Öğle= Patatesli karnıbahar graten + yarım domates + 1 salatalık

Ara Öğün = 2 elmalı top + bitki çayı

Akşam = kızılcık reçelli 3 kaşık yoğurt + 1 kuru kayısı

Musmutlu iyi akşamlar 16:

Menü paylaşımı yapayım

Sabah = 1 haşlanmış yumurta + 3 dilim keçi peyniri(teflonda kızarttım yağsız hoş oldu :)) + yarım domates + yarım salatalık + 1,5

yemek kaşığı yoğurt + 1 çay kaşığı kızılcık reçeli + 1,5 dilim tam buğday ekmeği (Amma da yemişim )

Ara Öğün= 1 fincan Biberiye çayı

Öğle= dünden kalan patatesli karnıbahar graten + yarım domates + 1 tane salatalık

Akşam= 1 yeşil elma + 2 badem + 3 fındık + 1 elmalı top

Ara Öğün = 1 fincan biberiye çayı + yarım kuru kayısı

işte böylee

Son düzenleyen: Moderatör:
çalıştığım için hiç dengeli beslenemiyorum 90.800 olmuşum çok üzülüyorum :2::2::2::2::2:

çalıştığım için hiç dengeli beslenemiyorum 90.800 olmuşum çok üzülüyorum :2::2::2::2::2:

Ayy canım sabah sabah pasta yemişsin olursun tabi kız yeme pasta falan sen diyet yolcususun ağzına alma bile hiç onun yerine bir

tane poğaça yeseydin daha iyi olurdu hem de tok tutardı canım. hem ümitsizliğe kapılma aslında dışarıda olanlar daha hızlı

zayıflayabilir sadece birazcık daha dikkat etmelisin üzülüp kendini yıpratma daha da hırslan

ahh ahhh yemeyeydim eiydi ama dayanamıyom ki Ne olacak benim bu halim. Karnıbahar brokali neyime yetmiyo

ayy canım ya peki napmayı planlıyorsun:44:

Bugün öğlen yemeğimde birazcık ağır olucak ama bundan sonra hafif beslenicem. Yeni yılla daha dikkatli olucam. Canım sen bilirsin mayonezsiz sadece haşlanmış sebzeler ve yoğurt ile yapılmış rus salatası kaç kaloridir. Tuzuda az. :)

melekimmmm nerelerdesinnnnn.

Buradayım canım erkek arkadaşımla görüştüm bana zayıflamışsın dedi diyet yaptığımdan haberi yoktu çok mutlu oldum şuan uçuyorum

havalarda

Canım verdiğin karara bayıldım yapabileceğini biliyorum inşallah yeni yılda çok daha istikrarlı kilo veririz

Canım mayonez yoksa yoğurtlu makarna olur 1 Porsiyon Yoğurtlu Makarna = 546 kcal aldınız.

Rabiacım belki kötü bir fikir gibi gelebilir ama istersen işe yemeğini götür hem daha sağlıklı olur hemde hafif olur saklama kaplarına

koyup götürebilirsin tabi sadece fikir

kızlar nasıl gidior ben zayflamaya başladım çoook mutluyum diyete uygun olmayan şeyler yesem de kaloriyi aşmıyorum bu karbonatlı su içiyorum

kızlar nasıl gidior ben zayflamaya başladım çoook mutluyum diyete uygun olmayan şeyler yesem de kaloriyi aşmıyorum bu karbonatlı su içiyorum

Adına çok sevindim canım bende hep aynı bakalım cuma günü zayıflamış olacak mıyım:44: ben karbonatlı su tüketemedim inşallah

sana iyi gelir

Adına çok sevindim canım bende hep aynı bakalım cuma günü zayıflamış olacak mıyım:44: ben karbonatlı su tüketemedim inşallah

sana iyi gelir

ben çok inanıyorum iyi gelceğine severek de içiyorum ama az atıyorum alıştım tadına inşallah diyet+spor+karbonatlı su e artık veririm herhalde

kızlar daha bana hiç kimse zayıflamışsın demedi oysa neredeyse 95 tim şimdi 90.80 geliyorum
Melekciğim artık işe yiyeceğimi getiriyorum. Daha iyi olacak inş. Misafir çağırınca güzel şeyler yapıyorum. Sonrada bitsin diye yiyorum. Ama aartık hepsini dağıtacağım. Ben şişeceğimi onlar şişsin.
patates,havuç,mısır,bezelye haşlaması + yoğurt kaç kaloridir. makarnasız yediğim.

Siz ne güzel zayıfladınız maşallah.

kızlar elma diyetini çok duydum çok zayıflayan varmış duydunuz mu bilmiyorum bi araştırın isterseniz deli dehşet kilolar verilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…