canım bende sözde 90 dan 83' e düştüm ama kimse kilo vermişsin demedi en fazla 1-2 kiloluk bi zayıflıkmış gibi görünüyo
Çok iyi yapıyrsun canım bende aç olduğum zaman hiç mutfağa girmiyorum sende 5 kilo vermişsin canım az mı çok iyi bence moralimizi
yüksek tutalım ki iyi olsun
Cimcimecim elma diyetini duymadım ama ben ara öğünlerde yada akşam yemeklerinde tercih ediyorum hem tok tutuyor hemde sağlıklı
diyetislerler ara öğüne mutlaka elma koyun diyorlar
evet canım bende öğün aralarında acıkınca elma yiyorum tok tutuyor...
ve bide acıkırsam sade kahve içiyorum ama kahve selülit yapar mı öyle duydum sanki:26::26:
Canım selülit yapanın nescafe diye biliyorum bende sade türk kahvesi içiyorum bazen metabolizya da iyi geliyor canım ve başka
yararları var diye de biliyorum:44:
tamam canım
kızlar merhaba beımde ıdeal kılom ıcın 10 kılo vermem lazım :) 3 gun once eliptık kullanmaya basladım hergun duzenlı olarak 2 set seklınde yarım saat kullanıyorum ama malesef dıyet uygulayamıyorum sadece hayatıma hergun 1 saatlık spor ekledım sızce faydası olur mu? haa birde fazla ödem atmak için tavsiyeniz var mı ?
merhaba hoşgeldinkızlar merhaba beımde ıdeal kılom ıcın 10 kılo vermem lazım :) 3 gun once eliptık kullanmaya basladım hergun duzenlı olarak 2 set seklınde yarım saat kullanıyorum ama malesef dıyet uygulayamıyorum sadece hayatıma hergun 1 saatlık spor ekledım sızce faydası olur mu? haa birde fazla ödem atmak için tavsiyeniz var mı ?
Baktımda biraz sürekli yeşil elma yenir mi hemde ekşi ekşi. Birde kilosuda bahalı masraflıda olur. Sağlıklıda olur mu bilmiyorum. Hem sonra normal hayata dönüp börekler çörekler yiyince geri alınır kilolar diye düşünüyorum.
kızlar merhaba beımde ıdeal kılom ıcın 10 kılo vermem lazım :) 3 gun once eliptık kullanmaya basladım hergun duzenlı olarak 2 set seklınde yarım saat kullanıyorum ama malesef dıyet uygulayamıyorum sadece hayatıma hergun 1 saatlık spor ekledım sızce faydası olur mu? haa birde fazla ödem atmak için tavsiyeniz var mı ?
inşallah öyledir melekciğim hem tok tutuyor hem metabolizmayı hızlandırıyor ama selülit yapar diye çekinerek az içiyorum hep:18:
merhaba hoşgeldin
eliptiği naıl kullandın yarım saat ben 10 dk anca dayanaviliyorum tebrikler gerçekten de çok zor
benim evde yatğm videolar var onlar çok hoşuma giidyor etkili... yeşil çay içiyorum bide 2.5 lt su ödem falan kalmıyor
bilemeyeceğim canım uyarsa diye bak dedm ama hem normal hayata dönüp börekler çörekler yiyip kilo mu alacan
Merhaba hoşgeldinnn
Canım bence o kadar spor yapıyorsun yoruyorsun biracıkta dikkat edersen çok rahat verirsin kilolarını ama 1 saat spor yapıp börekler
yemekler yersen yaktığın kalorileri geri aldığın için çok faydası olur mu bilemedim:44::44:
evet aç karına yeşil çay çok dokunur canım dikkat etmek lazımteşekkür ederim kızlar cevaplarınız için . bu sabah aç karnına direk yeşilçay içtim geçen bir yerde okumuştum etki etti lakin bana çok fena dokundu sabh sabah aç karnına icmenızı hıc onermem :) onun dışında herzamn ıyıdr yeşilçay
ooo nerde günde 2 fincan içmem mümkün değil zaten canım dün akşam içtim gece uyuymdım zaten 3 4 güne bi 1 fincan içerim o da acıkırsam tok tutsun diye aslında spordan öne içince de yağ yakımı çok olur diye duymuştum ama içemem zaten o kadar.zaten en fazla 2 fincan içsen bence ancak yoksa akşam uyuyamazsın ki
Hem herşeyin fazlası zararlı olabilir canım sen yine de bilinçli tüket bence
canım bide eliptik te üst bacak bölgesi çok çalışıyor kalınlaşmasın bacağın 1 saat fazla geldi bana topikler de baktım araştırmştm yarım saat civarında yapılıyordu bence 1 saat sporun içine farklı hareketler ekle eliptiği azaltvalla arkadaşım hergün toplamda 1 saat kullanıyorum daha yeni aldım zaten yolun başındayım umarım bir hevesle alıp bır kenara atmam ama şuan ınan cok ıstıyorum kılo vermeyı 2 yılda 10 kılo aldımve acılen eskı halıme donmem lazım oyuzden bu hırs cabam bırde kılolu olunca sağlığımzda elden gıdıyıo daha yolun basındayken bu kılo ısene bı dur demem gerektı ve iananıyorum inşallah eski fit halime geri dönücem :) hepimizin ideal kilosuna ulaşmamız dileğiyle sağlıklı günler diliyorum
teşekkür ederim arkadaşım hoşbuldum :) bu kolori sayma işi aslında çok mantıklı umarım hepiniz istediğiniz kiloyu verirseniz :) ben koları sayımına pek uyamıyorum canım ama yedıklerımı hep dengelemye calısıyorum kılo almamak ıcın :) birde hayatımda uzun suredır spor yoktu bu sayede metobalızmamıda hızlandırmıs olurum sanırsam bakalım yakın zamanda nasıl bır degısıklık olucak . kılo vermesemde sıkılassam bıraz ıncelsem ona bıle razıyım :)
Ayy sen öyle söleyince bende acaba ne kadar içiyor dedim bu kızAlemsin cimcime
Bende bazen sabah-öğle ara öğününde içiyorum hem zinde tutuyo hem uykumu etkilemiyor canım
kaç kilosun canım boyun kaç?kızlar çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için valla bılmıyorum bu bacak kalıslastırma olaayını ınceltır dıyende var kalınlastırır dıyende :) bakalım sonucnu duzenlı kullanımdan sonra gorucem :) aslında benım bacakla pek işim yokta şu göbek ve bel cevresını ınceltse bırazda basen kısmını bana yeterde artar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?